طرح پویش مدیریت مصرف گاز نمادی از حکمرانی مردمی است

مشهد- معاون هماهنگی و محیط کسب‌وکار وزارت صمت گفت: اقدام خراسان رضوی در طرح پویش مدیریت مصرف گاز نمادی از حکمرانی مردمی است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مجید فولادگر عصر پنجشنبه در افتتاح طرح پویش مردمی سازی مدیریت مصرف گاز اظهار کرد: به‌طور تقریبی در روزهای سرد سال ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون مترمکعب ناترازی روزانه گاز داریم.

معاون هماهنگی و محیط کسب‌وکار وزارت صمت گفت: اقدام خراسان رضوی در طرح پویش مدیریت مصرف گاز نمادی از حکمرانی مردمی است که با پای‌کار آمدن همه بخش‌های مختلف و صنایع نشان می‌دهد یک موضوع اولویت‌دار در کشور را مطرح کرده‌اند.

وی با بیان اینکه تقریباً ۲۰ میلیون بخاری گازی در کشور وجود دارد که برای جابه‌جایی و جایگزین کردن آن‌ها به راندمان بهتر باید ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری شود گفت: اگر این اتفاق رخ دهد مصرف تقریباً نصف شده و روزی صد میلیون مترمکعب صرفه‌جویی صورت می‌گیرد.

فولادگر با اشاره به اینکه بخشی از هزینه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی را باید مردم به‌منظور صیانت از منابع و مدیریت هزینه‌ها پرداخت کنند، تصریح کرد: بخشی از آن را نیز باید صنعت متقبل شود که اگر برای آن به‌صرفه نباشد فایده‌ای ندارد زیرا در حال حاضر این مساله فقط برای صنایع پتروشیمی به‌صرفه است.

معاون هماهنگی و محیط کسب‌وکار وزارت صمت اقدام خراسان رضوی در طرح پویش مدیریت مصرف گاز را نمادی از حکمرانی مردمی دانست و خاطرنشان کرد: این طرح نشان می‌دهد یک موضوع اولویت‌دار در کشور مطرح‌شده و همه صنایع و بخش‌های مختلف پای‌کار آمده‌اند تا این مساله به‌درستی اجرا شود.

وی با تأکید بر اینکه در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان نیز این توانمندی وجود دارد تا با مدل‌سازی، بومی‌سازی و شبیه‌سازی صرفه‌جویی در گاز را انجام دهند بیان کرد: اگر به شرکت‌های دانش‌بنیان تضمین داده شود که با اجرای این طرح و صرفه‌جویی برگشت گاز و سرمایه را دارند می‌توان از این ظرفت استفاده کرد.

فولادگر تولید دانش‌بنیان صادرات محور را از اولویت‌های اصلی این وزارتخانه برشمرد و بیان کرد: با استفاده از منافع اقتصادی حاصل از بهره‌وری می‌توان کشور را به سمت صنعتی و صادراتی شدن سوق داد. کاهش ۲ هزار مترمکعبی گاز یک نفر اشتغال در صنعت ایجاد می‌کند.

بیشترین سهم ارزش‌افزوده توسط صنایع پرداخت می‌شود

در ادامه امیررضا رجبی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این مراسم با اشاره به آمار ثبت‌شده ۴۴ هزارنفری سامانه رصد این استان در حوزه صنعت و معدن گفت: بیشترین سهم ارزش‌افزوده توسط صنایع پرداخت می‌شود که صرفه‌جویی در مصرف گاز می‌تواند منجر به تولید و اشتغال پایدار شود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی بابیان اینکه ۴۵ درصد از سهم ارزش‌افزوده پرداختی توسط صنایع به شهر محل صنعت بازمی‌گردد و ۴۵ درصد دیگر نیز برای شهرداری‌های استان واریز می‌شود، افزود: اگر در ۶ ماه سال به‌اندازه ۲ هزار مترمکعب کاهش مصرف گاز رخ دهد یک نفر اشتغال ثابت در صنعت پایدار مانده یا یک نفر اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه اگر ۵۰ خانوار به‌صورت مستمر مدیریت مصرف گاز انجام دهند در حوزه صنعت اشتغال به وجود می‌آید، تصریح کرد: صنعت پای‌کار شرکت گاز در اجرای پویش ملی مدیریت مصرف گاز بوده و تعهدات مالی و تبلیغاتی را تأمین می‌کند.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=16171

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان