تولید آجرهایی که می توانند مواد رادیو اکتیو را شناسایی کنند

محققان روشی را ابداع کرده اند که در آن می توان برخی اجزای ساختمان را به یک دستگاه تشخیص موارد رادیو اکتیو تبدیل کرد. با تبدیل اقلام سازنده ساختمان به دوربینی که می تواند امکان توزیع مواد رادیو اکتیو را شناسایی کند، میزان آلودگی محیط مشخص خواهد شد.

به گزارش سرویس اخبار تکنولوژی تکنا و به نقل از NewAtlas، محققان دانشگاه کارولینای شمالی در روشی جدید اجزای ساختمان را به یک دستگاه تشخیص مواد رادیو اکتیو تبدیل کردند. در این روش موادی به آجرها و یا اجزای دیگر ساختمان افزوده میشود که با تبدیل آنها به دوربین سه بعدی، امکان وجود موادی مانند پلوتونیوم و مواد دیگر رادیو اکتیو شناسایی می شود.

مواد افزوده شده به این آجرها آنها را به دوربین های سه بعدی تشخیص رادیو اکتیو تبدیل می کند. این دورین ها می توانند تشعشعات گامای محیط را شناسایی کرده و بصورت یک نور نشان دهند. این آجرها در ساخت و سازهایی که در نزدیکی معادن و یا نزدیک به نیروگاه ها انجام میشود استفاده خواهد شد. محققان مواد اضافه شونده را کوارتز و ماده ای معدنی به نام فلدسپار عنوان کرده اند. این مواد می توانند در هنگاو نزدیکی با مواد رادیو اکتیو از خود نور ساطع کنند. بسته به میزان نور میزان آلودگی مشخص خواهد شد.

در تست های انجام شده محققان توانستند ۴.۵ کیلوگرم پلوتونیوم کشف کردند. با این ابداع حتی می توان مبدا تولید مواد رادیو اکتیو را نیز کشف کرد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=38242

نظر خود را وارد کنید

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان