۱۱۶ فقره پرونده به دیوان محاسبات وارد شد/ زمین‌خواری در صد

ساری- مدیرکل دیوان محاسبات مازندران با اشاره به تشکیل ۱۱۶ فقره پرونده سال قبل گفت: نیمی از این پرونده ها در زمینه منابع طبیعی و اراضی بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بابایی عصر سه شنبه در نشست با اعضای هیأت دادسرای دیوان محاسبات کشور و برخی از مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی مازندران با بیان اینکه به علت زیاد بودن تعداد پرونده‌ها از رؤسای شعبات دادیاری دعوت کردیم تا با حضور مسئولان استانی پرونده‌ها در همین استان بررسی شوند، گفت: قرار است ۳۰ فقره پرونده در این سه روز بررسی شود.

بابایی با بیان اینکه یکی از اقدامات دیوان محاسبات کشور در راستای شفافیت انضباط مالی، حفاظت از بیت المال و منابع طبیعی و اراضی در مازندران است، افزود :۱۱۶ فقره پرونده پارسال دردیوان محاسبات مازندران تشکیل شد که ۵۰ درصد آن‌ها در حوزه‌های منابع طبیعی و اراضی بود.

مدیرکل دیوان محاسبات مازندران با تاکید بر اینکه اقدام دیوان محاسبات پیشگیری است تا منجر به ایجاد پرونده نشود، ادامه داد: از دستگاه‌های مربوط به حوزه‌های منابع طبیعی، جنگلداری و اراضی دعوت کردیم تا پرونده‌ها بررسی و مدارک و مستندات جدید ارائه شود تا در صورت امکان مشکلات مرتفع شوند و اگر مرتفع نشد منجر به دادخواست می‌شوند.

بابایی گفت: در کنار سامانه ۱۹۸ گزارش‌های مردمی، مردم استان در صورت تمایل می‌توانند شکایت‌ها و گزارش‌های خود پیرامون تخلفات با موضوع زمین خواری، منابع طبیعی، جنگل‌ها، اراضی، حاشیه دریای خزر را به صورت حضوری و یا از طریق شماره نمابر ۳۳۳۶۷۷۵۲ به دیوان محاسبات استان اطلاع رسانی کنند.

مدیرکل دیوان محاسبات مازندران افزود: موضوعات مطرح شده از سوی مردم حتماً پیگیری می‌شود و با افرادی که به منابع طبیعی دست درازی کرده باشند برخورد قاطع خواهیم کرد.

زمینخواری بیشترین پرونده‌ها بوده است

رئیس شعبه اول دادیاری دادسرای دیوان محاسبات کشور نیز در این نشست گفت: یکی از گزارش‌هایی که به وفور به دیوان واصل می‌شود، موضوع زمین خواری است که تشکیل پرونده موارد متعددی از آن انجام شده و عمده این پرونده‌ها مربوط به استان مازندران است.

شیرزاد افزود: ضمن رسیدگی به پرونده تخلفات، در قانون برنامه چهارم توسعه از پارسال سامانه پنجره واحد مدیریت زمین شروع به کار کرد تا موارد تخلف عدیده‌ای از طریق این سامانه استخراج شود و از این به بعد به آن ورود پیدا می‌کنیم.

رئیس شعبه اول دادیاری دادسرای دیوان محاسبات کشور ادامه داد: گزارش‌های مردمی در حوزه‌های مختلف برای ما اهمیت دارد تا بر اساس آن گزارش‌ها بتوانیم به صورت جدی به آن موضوع ورود پیدا کنیم.

مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=15871

نظر خود را وارد کنید

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان