علم و دانش هدایتگر مسیر رشد و توسعه است

سنندج_ نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه مسوولان در حوزه اقتصادی و تولید باید آینده‌نگر باشند، گفت: علم و دانش هدایتگر مسیر رشد و توسعه است.

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا فایق رستمی ظهر یکشنبه در مراسم گرامیداشت و تجلیل از واحدهای صنعتی و معدنی نمونه کردستان با اشاره به اینکه علم و دانش ما را به سمت رشد و پیشرفت هدایت می‌کند، اظهار کرد: بهره‌مندی از علم و دانش در همه بخش‌ها مختص این دوره نیست بلکه در گذشته هم مردم به عمق مساله علم پی برده بودند.

وی اذعان کرد: کسب اقتصاد قوی مستلزم حمایت از فعالان و کارشناسان اقتصادی و بکارگیری همه منابع؛ توانمندی‌ها و شناخت راه‌های تقویت اقتصاد و شناسایی نخبگان و ظرفیت‌هاست.

کسی که توان فعالیت تولیدی موفق را ندارد کار را به متخصص واقعی واگذار کند

نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج هم در این مراسم بیان کرد: برخی‌ها با اقداماتشان در زمین دشمن حرکت می‌کنند نه در راستای حمایت و رونق تولید، ولی باید بی پروا در حمایت از تولید اقدام شود و اگر افرادی توان فعالیت در این زمینه را ندارند بی رودربایستی کار را به افراد توانمند و متخصص واگذار کنند.

سید کمال حسینی با اشاره به اینکه توسعه با تعارف در تعارض است، افزود: بخش خصوصی خواستار جذب و اعتماد بیشتر به صاحبان صنعت که با جان و دل در بخش تولید کار می‌کنند، است.

مدیرکل صمت کردستان نیز در این مراسم اظهار کرد: در خصوص تسهیلات واحدهای صنعتی هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان نیاز واحدهای صنعتی به امر تسهیلات بود که ۲۰۷ واحد صنعتی احصا شد.

وی گفت: از این میزان ۳۲۲ میلیارد تومان تخصیص یافته و از این میزان ۱۵۰ میلیارد تومان در بانک‌های عامل استان به بار نشسته است.

بختیار خلیقی افزود: از بانک‌ها درخواست می‌شود واحدهای صنعتی را دریابند باتوجه به اینکه امسال سال رشد تولید است نیاز به امر تسهیلات در امر مالی واحدهای تولیدی وجود دارد و باید بانک‌ها این مهم را مورد توجه قرار دهند.

‌میانگین تولید کردستان در حوزه صنعت ۵.۵ درصد است

وی با بیان اینکه میانگین تولید حوزه صنعت در سال‌جاری ۸ درصد رشد داشته است، افزود: این رقم در کردستان ۵.۵ درصد است و می‌طلبد در حوزه تشکل‌های بخش خصوصی و صنعت، معدن و تجارت، نهضت رسیدن به اهداف تعیین شده را راه‌اندازی کنیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان یادآور شد: میانگین رشد حوزه معدن در کشور۲ درصد بوده ولی در کردستان با رشد ۲.۵ درصدی مواجه هستیم که از میانگین کشوری بیشتر است.

خلیقی عنوان کرد: در سال ۱۴۰۳ براساس برنامه‌ریزی اعلام شده، برای حوزه صنعت رشد ۸.۵ درصدی، حوزه معدن ۱۳ درصدی و بخش تجارت ۲۳ درصد رشد پیش‌بینی شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان افزود: در ۹ ماهه امسال ۲ هزار و ۴۴۷ مجوز با سرمایه‌گذاری ۳۷۵ هزار و ۵۵۲ میلیارد ریال و پیش‌بینی اشتغال ۳۳ هزار نفر صادر شده است که مهم‌ترین جواز تاسیس‌ها در حوزه توسعه و پیشران بوده است.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=14333

نظر خود را وارد کنید

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان