قم- امام جمعه قم گفت: راهپیمایی اربعین با گذشت زمان و با حضور ملیتهای مختلف به یک رویداد اجتماعی بزرگ و رزمایش فرا ملی و مذهبی تبدیل شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سیدمحمد سعیدی در خطبههای نماز جمعه این هفته قم که در مصلای قدس این شهر برگزار شد، اظهار کرد: هفته دولت از امروز دوم شهریور آغاز میشود و نامگذاری این هفته از هشتم شهریورماه سال ۱۳۶۰ صورت گرفته که دو یار دیرین و مبارز نستوه انقلاب یعنی شهید رجایی و شهید باهنر که هر دو نمونهای از دولت مردان مردمی بودند به دست منافقان کینه دوز به شهادت رسیدند.
امام جمعه قم بیان کرد: طی این هفته با اهداف، برنامهها و فعالیتهای دولت هر زمان آشنا میشویم و امسال در این هفته یاد و خاطره شهید آیت الله رئیسی و همراهانشان را در ذهن داریم و خدمات این عزیزان خستگی ناپذیر را گرامی میداریم.
عضو مجلس خبرگزاری رهبری با ابراز امیدواری نسبت به اینکه دولت چهاردهم بتواند راه شهید آیت الله رئیسی را با صلابت و جهادی ادامه دهد، ابراز کرد: مراسم پیاده روی اربعین یک سنت مذهبی است و برای آن خیرات و برکاتی فراوانی ذکر شده است.
وی اضافه کرد: روایتی از امام صادق داریم که راهپیمایان اربعین برای هر گامی که برای زیارت حضرت سیدالشهدا (ع) بر میدارند، اجر و برکات زیادی دریافت میکنند.
تولیت آستان مقدس حرم بانوی کرامت عنوان کرد: راهپیمایی اربعین رفته رفته با گذشت زمان و با حضور ملیتهای مختلف به یک رویداد اجتماعی بزرگ و رزمایش فرا ملی و مذهبی تبدیل شده است.
آیت الله سعیدی تصریح کرد: برای صیانت از این دستاورد حسینی باید چاره اندیشی کرد و راهکارهای آن تأمین امنیت توسط دولت در راهپیمایی اربعین، مشخص کردن سهمیه برای مدیریت زائران، آشنا کردن زائران ایرانی با فرهنگ عراقیها در اربعین و بالعکس، یاری جستن از میانجیهای فرهنگی برای برگزاری مراسمها، همکاری ایران و عراق برای برپایی مواکب مشترک و اجتناب از خدشه دار کردن وحدت ملتهای ایران عراق، است.
امام جمعه قم اذعان کرد: حماسه عاشورا در نیم روز اتفاق افتاد ولی این اربعین بود که با مدیریت حضرت زینب (س) و امام سجاد (ع) جاودانه شد.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: ۳۰ مردادماه مصادف با روز مسجد و به آتش کشیده شدن مسجد الاقصی در ۱۹۶۹ میلادی بود که این روز با ابتکار جمهوری اسلامی نامگذاری شد.
تولیت آستان مقدس حرم بانوی کرامت ادامه داد: روز مسجد اساساً روز انقلابی است و مسجد از هسته مقاومت، مقاومت نظامی، امنیتی و مقاومت فرهنگی تشکیل میشود.
آیت الله سعیدی اظهار کرد: شیوه کار بصیرت و هدایت فرهنگی را باید در مسجد آموخت و کسانی که اظهار میکند، مسجد محل اقامت نماز است، اینها همان جدا انگارهای دین از سیاست هستند.
نماینده ولی فقیه در استان قم خاطرنشان کرد: با نهضت امام خمینی (ره) مسجد کارایی خود را مجدد به دست آورد ولی بازهم باید از کارکرد مسجد صیانت کرد و دشمن نیز به دنبال این است تا وحدت مسلمانان را خدشه دار کرده و آنها را از مسجد دور کند.