دوره آموزشی مبارزه با پشه آئدس و بیماری تب دانگی با هدف آشنایی پرسنل سازمان حفاظت محیط زیست با همکاری متخصصان وزارت بهداشت برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، دوره آموزشی مبارزه با پشه آئدس و بیماری تب دانگی با هدف آشنایی پرسنل سازمان حفاظت محیط زیست با همکاری متخصصان وزارت بهداشت برگزار شد.
رضایی، کارشناس وزارت بهداشت در این جلسه تشریح کرد: دو نوع پشه آئدس وجود دارد که این بیماری را به افراد انتقال میدهد.
وی با اشاره به اینکه تب دانگی با نیش پشه آلوده به این بیماری به افراد منتقل میشود، افزود: از علائم این بیماری، بدن درد، حالت تهوع، خستگی، استفراغ و گاهاً اسهال است که با بیماریهای گوارشی اشتباه تشخیص داده میشود.
رضایی اضافه کرد: ممکن است ابتلاء به بیماری در دفعات دوم و سوم از دفعه اول شدت بیشتری داشته باشد.
وی تصریح کرد: مرگ میر این بیماری ۱ درصد است اما این آمار قابل استناد نیست و میتوان از این رقم بیشتر باشد.
این کارشناس وزارت بهداشت در ادامه افزود: مهمترین کار برای مقابله با این بیماری، جلوگیری از تکثیر و گسترش این نوع پشه است که با آگاهسازی مردم و برگزاری کمپینها، عقیمسازی پشههای نر که باعث کمتر شدن نسل این پشهها میتوان انجام داد.
در این برنامه صداقت دیگر کارشناس بهداشت و درمان نیز با تاکید بر اینکه ۱۲۸ کشور درگیر پشه آئدس شدهاند، گفت: کشور ما جز آخرین کشورهایی است که با بیماری مرتبط با پشه آئدس درگیر شده است.
رضایی اذعان داشت: تخم پشه آئدس در بستر آب رشد میکند و محیطهایی مانند آب جمع شده در لاستیکها یا آب کولرهای گازی و هر محیط مرطوب و کوچک دیگری میتواند رشد کند.
وی تاکید کرد: جمعآوری این لاستیکها که محیطی برای رشد این پشه هستند میتواند کمک شایانی به جلوگیری از تکثیر پشه آئدس کند.