رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی با بیان اینکه سرعت غیرمطمئن و خوابآلودگی مهمترین عوامل تصادفات هستند، از افزایش نظارت سیستمی به ۷۰ درصد طی امسال خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام احمدرضا پورخاقان، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح عصر جمعه به همراه تیمور حسینی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا و با حضور جمعی از مسئولان راهنمایی و رانندگی از مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا بازدید کردند.
تیمور حسینی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: پلیس راه به طرق مختلف در ماموریتهای خاص قرار دارد و مهمترین و حساسترین ماموریت پلیس راه طرح نوروزی است، همچنین نوروز فرصت مناسبی برای بروز کردن شرایط پلیس راه برای به حرکت در آوردن سرمایه اجتماعی است.
وی افزود: شرایط عید نوروز به گونهای است که مردم احساس خوبی در وجودشان حس میکنند و در خدمت سفر و خانواده قرار میگیرند. امسال شرایط ویژه تقارن دو بهار طبیعت و قرآن را داریم و الگوی سفرها دشوارتر شده است چراکه در سالهای گذشته آغاز و پایان سفرها مشخص بود، اما امسال با توجه به تعطیلات عید سعید فطر یک هفته به ماموریت پلیس راه اضافه شده و حتی تا بعد از عید سعید فطر هم حجم شلوغی ادامه خواهد داشت.
سردار حسینی، ادامه داد: پلیس راه برای بهرهوری پیشرفته، ضمن استفاده اقدامات سنوات گذشته، آنها را تقویت کرد و همچنین سعی در کمرنگ کردن نقاط قوت هم داشته است.
رئیس پلیس راهور با اشاره به بزرگترین تهدیدهای منجر به تصادف، اظهار کرد: سرعت غیرمطمئن و خوابآلودگی مهمترین عوامل تصادفات هستند، متاسفانه خستگی و خوابآلودگی مقولهای است که امکان مهار آن توسط پلیس وجود ندارد و عاملی فردی است.
وی اظهار کرد: افزایش چند برابری جریمه برای جلوگیری از رفتار پرریسک کسانی است که میخواهند با رانندگی پرخطر جان دیگران را به خطر بیاندازند چراکه افزایش جریمه برای کسانی که در مسیر قانون حرکت میکنند مسئله خاصی نیست، همچنین برای بعضی از تخلفات همچون سرعت غیرمجاز، سبقت غیر مجاز، رانندگی در مستی مجازات سنگین در نظر گرفته شده است که میتواند ترمزی برای جلوگیری از تخلفات باشد سرعت و سبقت قصد داریم و رانندگی خواهد بود.
حسینی در پایان گفت: عمده علل تصادف به عوامل انسانی برمیگردد در سال ۱۴۰۳ قصد داریم که با استفاده از ابزارهای هوشمند و با استفاده از توان بخش خصوصی در این حوزه، روبهروشدن چهرهبهچهره پلیس با مردم را تا ۳۰ درصد کاهش داده و نظارت سیستمی را به ۷۰ درصد برسانیم.