کاربردهای ماهواره پارس ۱ برای زمین

رییس سازمان فضایی ایران با تشریح کابردهای ماهواره پارس ۱ گفت: این ماهواره با کاربرد داده برداری از سطح زمین به مدار ۵۰۰ کیلومتری پرتاب می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن سالاریه رئیس سازمان فضایی ایران و سرپرست پژوهشگاه فضایی ایران در نشست خبری با موضوع پرتاب ماهواره پارس ۱ که امروز صبح برگزار شد با اشاره به ویژگی ماهواره پارس ۱ گفت: ماهواره پارس ۱ یک ماهواره سنجشی از راه دو و ساخت پژوهشگاه فضایی ایران است که سه نوع کاربرد داده برداری از سطح زمین دارد، محموله اول طیف رنگی با دقت ۱۵ متر، محموله دوم با دقت ۱۵۰ متر جهت تصویر برداری حرارتی و محموله‌ای با دقت ۳۰۰ متر برای تصویر برداری با طیف‌های مادون قرمز موج کوتاه است که در شناسایی آفات گیاهی و جنگل داری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: علاوه بر ماهواره سنجشی، ماهواره مخابراتی هم در این ماهواره داریم که داده‌هایی از ماهواره در باند S و X به عنوان محموله‌های اصلی داده و تصویر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سالاریه در ادامه با اشاره به انجام تست‌های متعدد در این ماهواره گفت: این ماهواره از محل روسیه در ساعت ۹:۱۳ پرتاب می‌شود و در ساعت ۲ بعد از ظهر توسط ایستگاه‌های زمینی قابل رؤیت است که دو ایستگاه ماهدشت و قشم جهت ارتباط با ماهواره وجود دارد.

وی ادامه داد: باتوجه به ارتفاع ۵۰۰ متری، هر یک دور که این ماهواره می چرخد حدود یک ساعت و نیم دوران طول می‌کشد.

سالاریه در ادامه با اشاره به هدف برنامه ۱۰ ساله فضایی کشور گفت: سرآمدی در توسعه فناوری فضایی بومی در منطقه و افزایش بهره مندی شهروندان و رونق کسب و کارها از خدمات و فناوری‌های فضا پایه به شمار می‌آید.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=22677

نظر خود را وارد کنید

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان