مشاوره حقوقی انواع مختلفی دارد و متناسب با نیازهای مخاطبان میتواند تغییر شکل دهد. یکی از انواع مشاورههای حقوقی که در میان عموم مردم محبوبیت زیادی دارد، مشاوره حقوقی تلفنی است.
مشاوره حقوقی تلفنی مزایای خاص خود را دارد که این نوع از مشاوره را از دیگر اشکال مشاوره متمایز ساخته است است. در مشاوره حقوقی تلفنی نیازی به جا به جایی و صرف زمان برای رسیدن به دفتر مشاور حقوقی وجود ندارد. به همین خاطر برای بسیاری افراد که مشغلههای کاری زیادی دارند، مشاوره حقوقی تلفنی گزینه منعطفی از نظر زمانی به حساب میآید.
همچنین بسیاری از مشاوران حقوقی تلفنی، قادر هستند تا با پشتیبانی ۲۴ ساعته، مراجعین خود را در هر زمانی از نظر اطلاعاتی تغذیه کنند. به همین خاطر مشاوره حقوقی تلفنی به نسبت مشاوره حضوری، دسترسی بهتری برای مراجعین به همراه دارد.
مشاوره حقوقی تلفنی چه امتیازهایی دارد؟
مشاوره حقوقی تلفنی به عنوان فراگیرترین روش مشاوره حقوقی دارای مزایا و امتیازهای زیر است:
- دسترسی سریع و آسان به مشاور متخصص و یا بهترین وکیل از طریق تماس با مرکز مشاوره یا دفتر وکالت
- انتقال سریع منظور و هدف موکل به فرد مشاور و اخذ پاسخ دقیق به سوال
- امکان ضبط مکالمه برای یادآوری نکات مهم مشاوره حقوقی
- امکان استفاده از مشاوره حقوقی افراد، مراکز مشاوره و یا وکلای مختلف و انتخاب بهترین مشاور
- هزینه بسیار اندک مشاوره حقوقی تلفنی
- مناسب برای سوالات حقوقی کوتاه و بدون نیاز به ارسال مدارک برای وکیل و یا مشاور
اهمیت مشاوره وکیل تلفنی
مشاوره حقوقی تلفنی میتواند پاسخ گوی نیاز بسیاری از افرادی باشد که نیازمند مشاوره با وکیل و یا فرد حقوقی متخصص هستند. موسسات حقوقی و دفاتر وکالت معمولا با اختصاص چند خط تلفن و به کارگیری چندین مشاور، اقدام به ارائه خدمت در زمینه مشاوره مینمایند.
مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی برای یک مرکز مشاوره این امکان را فراهم میآورد که در تمام حوزههای حقوقی از قبیل دعاوی خانواده، دعاوی مالی، دعاوی ملکی، دعای کیفری، دعاوی بین شرکتها، ثبت احوال، اداره کار و … با جذب مشاورین و وکلای مجرب در قالب یک بسته کامل خدماتی، مشاوره حقوقی ارائه دهند.
مشاور حقوقی تلفنی کیست؟
مشاور حقوقی تلفنی شخصی است که تحصیلات حقوقی، حداقل کارشناسی حقوق، دارد و بعضا دارای مدرک کانون وکلای دادگستری است. مشاور حقوقی تلفنی میتواند در زمینههای تخصصی مانند مشاوره حقوقی خانواده، امور مدنی، اسناد تجاری، کیفری، جرایم رایانهای، داوری، ثبت اسناد و… اطلاعات مفیدی در اختیار مراجعین بگذارد.
مشاوران حقوقی تلفنی غالبا افرادی هستند که آموزش لازم در حیطههای خاص را گذراندهاند و میتوانند پرسشها و ابهامات حقوقی افراد را تا حد زیادی پاسخگو باشند. مشاور حقوقی تلفنی مانند سایر مشاوران حقوقی وظیفه دارد تا در ازای دریافت مبلغی، به متقاضیان دریافت مشاوره حقوقی، راهنمایی ارائه کند.
مشاور حقوقی وظیفه دارد تا ابتدا مشکل و معضل حقوقی مراجع را تشخیص دهد سپس با مراجعه به اطلاعات و دانش حقوقی خود، راهکار حل مشکل را تشخیص دهد و با ارائه استنادات قانونی، راه حل را به مراجع خود ارائه کند.
مشاور حقوقی تلفنی وظیفه دارد تا در زمانبندی مورد نظر حداکثر اطلاعات را به مراجع منتقل کند. اگر هم نیاز به اطلاعات بیشتری بود، مشاور حقوقی تلفن باید مراجع خود را به انواع دیگر مشاوره مثل مشاوره حضوری و یا ملاقات با وکیل دادگستری و… سوق دهد.
مراحل استفاده از مشاوره به صورت تلفنی
برای استفاده از خدمات مشاوره حقوقی تلفنی انجام مراحل زیر لازم است:
- تماس با وکیل و یا تماس با مرکز مشاوره: جستجوی شماره تلفن وکیل و یا مرکز مشاوره در داخل بسیار ساده است و بهتر است کلمه مشاوره حقوقی و یا مشاوره حقوقی رایگان و یا مشاوره حقوقی تلفنی جستجو شود.
- اعلام موضوع کلی مشاوره برای وصل شدن به فرد متخصص در حوزه موضوع مشاوره
- توضیحات دقیق و مختص مشاوره و پرهیز از هر گونه حاشیه و همچنین عدم کتمان موارد مهم
مشاوره حقوقی تلفنی در چه زمینههایی ارائه میشود؟
مشاور حقوقی تلفنی میتواند در یک یا چند زمینه تخصص بیشتری داشته باشد. تردیدی نیست که در دنیای حقوق، زمینههای تخصصی متعددی وجود دارد گه به دلیل گستردگی زیاد، افراد میتواند در بعضی از حوزههای حقوقی متخصص تلقی شوند.
یک مشاور حقوقی تلفنی میتواند در زمینههای حقوق سایبری، مالکیت فکری، حقوق بین الملل، حقوق تجارت، تجارت بین الملل، تجارت الکترونیک، حقوق مهاجرت، خانواده، ارث، وصیت، عقود و قراردادها، جرایم مختلف و… مشاوره ارائه کند. به همین خاطر باید زمینه تخصصی مشاور حقوقی تلفنی را متوجه شد و سپس برای حل مشکل با او تماس گرفت.
مزایای مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل
همیشه گفته شده که حقوق و علم قانون نیز نوعی رشته تخصصی به حساب میآید و دانشی است که به فراخور جامعه افرادی در پی آن تحصیل میکنند و همین طور زبان حق خواهی و زبان دادگاه با علم حقوق لازمه یک دیگر هستند.
قطعا کسی که دانش حقوقی ندارد و طرح و اقامه دعوا میکند هزینه و زمانی زیادی را اقلا متحمل خواهد شد؛ زیرا بدون داشتن علم نسبت به آن اقدام کرده است.
در حالی که با یک مشاوره کوتاه که در مفاهیم دینی نیز به اخذ مشورت بسیار سفارش شده است، میتوان بهترین تصمیم را اتخاذ کرد و از بسیاری اختلافات جلوگیری کرد. در اینجا است که اهمیت مشاوره حقوقی تلفنی پیدا میشود که در بسیاری از موارد میتوان با اخذ مشورت کوتاه از مشکل پیش رو رهایی یافت.
آیا مشاوره حقوقی تلفنی صرفا باید از طریق وکیل متخصص و مشاور حقوقی دریافت شود؟
در پاسخ به این سوال که ممکن است سوال بسیاری از افراد باشد باید گفت که بله مشاوره حقوقی تلفنی صرفا باید از طریق وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی متخصص ارائه شود و هیچ شخصیت دیگری نمیتواند به شما در این زمینه کمک کند چرا که موضوعات حقوقی از پیچیدگی های خاصی برخوردار هستند که صرفا یک وکیل میتواند آن را حل نماید اگرچه این مشکلات از نظر اشخاص عادی دشوار و پیچیده میباشد اما برای وکیل متخصص یک مسئله پیش پا افتاده و آسان است.