رئیس انجمن آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه، از ارائه جدیدترین روشهای مدیریت و کنترل درد، در کنگره بین المللی آنستزیولوژی و مراقبتهای ویژه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا سلیمی، روز چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ در شانزدهمین کنگره بین المللی آنستزیولوژی، مراقبتهای ویژه و درد، در تالار ابوریحان دانشگاه شهید بهشتی، گفت: امروزه بیماران زیادی از دردهای پس از جراحی و دردهای مزمن مانند دردهای ناشی از سرطانها و کمردرد شکایت دارند که به واسطه تکنیکهای جدید، کمک زیادی به کاهش درد این بیماران میتوان کرد.
رئیس کنگره با اشاره به اینکه یکی از فلوشیپهای شاخص رشته بیهوشی که طی سالهای اخیر رشد چشمگیری داشته است، مدیریت و کنترل دردهای حاد و مزمن است، یادآور شد: جدیدترین روشهای مدیریت و کنترل درد، در این کنگره به پزشکان ارائه میشود.
وی گفت: در حال حاضر پژوهشگران رشته بیهوشی و مراقبتهای ویژه در حال جمع آوری اطلاعات در مورد وضعیت بحرانی بیماران حین عمل جراحی با هدف ارائه این اطلاعات به هوش مصنوعی هستند و پیش بینی میشود، در آینده نزدیک هوش مصنوعی بتواند با هشدار وضعیت بحرانی بیمار حین عمل به متخصص بیهوشی، جراح را زودتر از وضعیت بیمار آگاه سازد که این امر در نجات جان بیماران بسیار مؤثر خواهد بود.
سلیمی با اشاره به اینکه استفاده از سونوگرافی برای انجام «رژیونال آنستزی» از دیگر تکنیکهای نسبتاً نوین و در حال گسترش است، ادامه داد: قرار است در این کنگره جدیدترین دستاوردها به حاضران ارائه شود.
وی توضیح داد: در این روش بدون آنکه نیاز به بیهوش کردن فرد باشد، داروی بی حسی مستقیماً در اطراف عصب مثلاً یک پا تزریق و آن پا کاملاً بی حس میشود که این روش برای اعمال جراحی بر روی بیماران به خصوص آنها که مشکلات قلبی دارند، شیوه بسیار مفیدی است.