سرپرست دانشگاه علامه گفت: وضعیت تعاملات میان دانشگاههای عضو بریکس باید از وضع موجود وسیعتر و عمیقتر شود و بریکس در عرصههای پژوهش، انتقال اطلاعات و تعمیق مبادلات باید ساختارسازی کند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علامه طباطبایی، شجاع احمدوند سرپرست دانشگاه علامهطباطبائی که در گردهمایی اتحادیه دانشگاههای بریکس در مسکو شرکت و در نشست چهارم از کارگروههای تخصصی این اتحادیه در مسکو سخنرانی کرد.
احمدوند در این سخنرانی با اشاره به همکاریهای گسترده پیشین دانشگاه علامهطباطبائی به عنوان بزرگترین دانشگاه علوم انسانی و اجتماعی در غرب آسیا با اتحادیه دانشگاههای بریکس تاکید کرد: وضعیت تعاملات میان دانشگاههای عضو بریکس باید از وضع موجود وسیعتر و عمیقتر شود و بریکس در عرصههای پژوهش، انتقال اطلاعات و تعمیق مبادلات باید ساختارسازی کند.
وی ادامه داد: برای چنین کاری حداقل سه شاخصه مهم را باید در دستور کار قرار داد و دانشگاه علامهطباطبائی توانایی انجام هر سه کار را دارد. نخست اینکه ما باید فعالیت پژوهشی مشترک خود را شروع کنیم. شروع این کار میتواند از اینجا باشد که هر کدام از دانشگاههای عضو اقدام به راهاندازی دپارتمان مطالعات بریکس در دانشگاههای خود کنند. دانشگاه علامهطباطبائی مقدمات این کار را فراهم کرده و این دپارتمان در حال راهاندازی است؛ اگر همه دانشگاههای عضو چنین فضایی را راهاندازی کنند میتوانیم روی مسائل مشترکی مانند مهاجرت، هویت و… کار منظم و منسجم انجام دهیم. این اقدام مهم میتواند نفوذ و کارآمدی این سازمان بینالمللی را به میزان زیادی ارتقا بخشد.