ساخت رباتی که می تواند بیماری روماتیسم مفصلی را تشخیص دهد

یک استارتاپ دانمارکی یک ربات جدید توسعه داده که می تواند بیماری روماتیسم مفصلی یا آرتریت روماتوئید را تشخیص دهد.

به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، بیماری روماتیسم مفصلی یک بیماری خودایمنی مزمن محسوب می‌شود. به همین دلیل استارتاپ دانمارکی تلاش کرد تا با استفاده از یک ربات به نام ARTHUR شناسایی این بیماری را زودتر انجام دهد. این ربات می تواند از اسکن فراصوت برای تشخیص بیماری استفاده کند که تنها ۱۵ دقیقه زمان میبرد.

بیماری روماتیسم مفصلی دارای علائمی مانند درد و تورم در مفاصل است و افراد بین سنین ۲۵ تا ۴۵ سال را درگیر می کند. در حال حاضر به دلیل کمبود روماتولوژیست ها فرد بیمار ممکن است زمان زیادی منتظر بماند تا یک وقت ملاقات بگیرد و این تاخیر می تواند با خطر دائمی برای مفاصل همراه باشد.

این ربات جدید بطور خودکار می تواند عملیات اسکن از مفاصل را انجام دهد. آزمایش فرا صوت توسط این ربات تنها در ۱۵ دقیقه انجام می شود. همچنین قادر است توضیحات و دستورالعمل های لازم را نیز در طول فرایند اسکن به فرد بیمار ارائه کند. دکتر سورن اندریاس، بنیانگذار این استارتاپ می گوید: این اولین ربات توسعه یافته است که قادر به انجام چنین کارهایی است. در حال حاضر تعداد بیماران برای درمان خدمات بسیار زیاد است و آنها رنج زیادی را تا زمان شروع درمان تحمل می کنند. به همین دلیل این ربات توسعه داده شده است تا فرایند ارتروسکوپی بطور خودکار انجام شود.

در آرتروسکوپی با کمک یک جراحی محدود می توان اقدامات تشخیصی و درمانی درون مفصل انجام داد. ARTHUR می تواند با کمک دوربین های تعبیه شده اسکن اولیه از مفاصل انجام دهد. سپس اسکن فراصوت را آغاز کند. بازوی رباتیک ساخته شده در یک زمان قادر به بررسی ۱۱ مفصل یک دست است. سپس تجزیه و تحلیل اسکن ها توسط این ربات انجام میشود.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=39903

نظر خود را وارد کنید

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان