یک مقام سابق صهیونیست با اشاره به اینکه این رژیم نمیداند چگونه از باتلاق غزه خارج شود تاکید کرد نتانیاهو جنگ را برای منافع خود ادامه میدهد و ما را به سمت پایان صهیونیسم میبرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، در ادامه انتقادات محافل و مسئولان صهیونیست از سخنان اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر که درباره ادامه جنگ غزه و آزادی تنها چند تن از اسرای صهیونیست صحبت کرده بود، «عامی ایالون» رئیس اسبق شاباک با هجمه تند ضد نتانیاهو اعلام کرد: هدف اول همه ما پس گرفتن گروگانها (اسرای صهیونیست در غزه) است و طرح ادعایی تلآویو برای آتش بس که توسط «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا بیان شد، نیز به همین منظور بود و خواسته ما آزادی همه گروگانهاست.
وی در گفتگو با شبکه سیانان اظهار داشت: ادامه جنگ تنها راه برای ماندن نتانیاهو در قدرت است و بازگرداندن نسبی گروگانها، تنها راهی است که نتانیاهو میتواند از طریق آن مطمئن شود جنگ تمام نخواهد شد. از نظر من نتانیاهو فکر میکند که ما این چیزها را نمیفهمیم، اما اغلب ما همه اینها را میدانیم. واقعیت آن است که نتانیاهو ما را به سمت پایان صهیونیسم میبرد.
رئیس اسبق شاباک تصریح کرد که امروز نخست وزیر، نماینده ما نیست. طبق نظرسنجیهایی که انجام شده ۷۶ درصد شهرکنشینان معتقدند نتانیاهو باید فوراً استعفا دهد و ۷۵ درصد هم بر این باورند که تنها راه پایان دادن به این جنگ، استفاده از یک راهکار سیاسی است که به ما امکان میدهد همه گروگانها را برگردانیم.
این مقام سابق صهیونیست در ادامه گفت: نتانیاهو نمیخواهد جنگ را به پایان برساند و این دیوانه وار است, جایی که اسرائیلیها کشته میشوند و اسرائیل جایگاه اخلاقی خود را در جهان از دست داده است. اسرائیل زمانی که جنگ را آغاز کرد هیچ برنامهای برای بعد از آن نداشت و این به آن معناست که جوانان ما همچنان باید به میدان جنگ بروند و کشته شوند. واقعیت آن است که هیچ هدف سیاسی در این جنگ وجود ندارد و کابینه کنونی اصلاً نمیداند که چگونه باید جنگها را آغاز کرد و چطور باید این جنگ را پایان دهد.
وی خاطرنشان: خود نتانیاهو گفت که ممکن است اسرائیل برای جنگی دیگر آماده شود و نیروهای اسرائیلی از غزه به جبهه شمالی منتقل میگردند. در اینجا سوال ما این است که آیا شما آماده ورود به یک جنگ تمام عیار مانند سال ۲۰۰۶ با حزبالله لبنان هستید؟
رئیس اسبق شاباک تصریح کرد: تا زمانی که ما اعتقاد داشته باشیم، جنگ تنها گزینه است، نه آخرین گزینه، وضعیت به همین منوال خواهد بود. دکترین امنیتی ما باید بر اساس دو چیز باشد: اینکه در وهله نخست یک نیروی نظامی عظیم داشته باشیم، اما این به تنهایی کافی نیست؛ بلکه باید از دیپلماسی نیز درک کافی داشته باشیم و تا زمانی که نتوانیم در این دو زمینه هماهنگ عمل کنیم، امنیت نخواهیم داشت.