خودکفایی ۸۵ درصدی در حوزه تعمیرات شناور

معاون توسعه ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: در تعمیر شناور به خودکفایی ۸۵ درصدی رسیدیم.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا محبی معاون توسعه ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران امروز (یکشنبه، ۱۴ مردادماه) در آئین تشریح شبیه‌سازی موتور کشتی با بیان اینکه ایران هشت هزار کیلومتر مرز با ۱۴ کشور دارد که از این میزان ۴۰ درصد مرز دریایی و رودخانه‌ای است، گفت: این ویژگی نشان دهنده اهمیت دریا برای کشور از ابعاد مختلف است.

معاون توسعه ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ادامه تاکید کرد: یکی از موارد مهم و استراتژیک مباحث مربوط به بازدارندگی نظامی، امنیت و حمل‌ونقل است. در این بخش ایران سابقه چندین هزار ساله دارد و همچنان جای رشد در این صنعت را داریم.

وی با اشاره به حمل‌ونقل دریایی، گفت: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای کشور طی دوره پس از انقلاب و قبل از آن اهمیت راهبردی داشته است.

معاون توسعه ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: در اسناد بالادستی کشور چند سالی است که به صنعت حمل‌ونقل دریایی بیشتر پرداخته شده است. این اتفاق به دلایل آن است که راهی برای توسعه به جز دریا نداریم.

محبی ادامه داد: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران همواره یکی از حوزه‌های قدرتمند کشور بوده که تحریم شده است. اعمال تحریم‌های ظالمانه به واسطه راهبردی بودن کشتیرانی برای جمهوری اسلامی ایران بوده و یکی از مزیت‌های کشتیرانی در اختیار داشتن ناوگان ملکی است، اگر اینگونه نبود قیمت‌ها چند برابر می‌شد. نکته دیگر در کشتیرانی نیروی متخصص است که طی چهار دهه اخیر توانسته‌ایم آنها را تربیت کنیم.

وی از راه اندازی بیمه، تعمیر شناور، تأمین سوخت و … به عنوان شاهکارهای صنعت حمل‌ونقل دریایی یاد کرد و افزود: تأمین هر کدام از اینها که به حدود ۸۵ درصد خودکفایی رسیده‌ایم در سطح ویژه هستند که سال‌ها استانداردسازی می‌خواهد و باید بر اساس قوانین بین‌المللی در این بخش‌ها عمل شود.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=44716

نظر خود را وارد کنید

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان