معاون ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: نهادهای متعدد برای ایجاد سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور تعارض منافع را کنار گذاشتند.
به گزارش خبرنگار مهر، سید جلال موسوی در اولین نشست خبری سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور گفت: موضوع ایجاد سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور بیش از یک دهه است که در سیاست های کلان کشوری در حوزه آموزش مورد بررسی قرار دارد.
وی افزود: در سال ۹۲ در سیاست های کلی آموزش و پرورش و در سال ۹۳ در سیاست های کلی علم و فناوری و همچنین در سند تحول آموزش و پرورش و در سند نقشه جامع علمی کشور به موضوع ایجاد سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور مورد تاکید بوده است و دلیل آن که تاکنون ایجاد نشده بود به دلیل تعارض منافع میان سازمان ها و نهادها بود.
موسوی اظهار داشت: باید از رییس جمهور و وزرای علوم، بهداشت، آموزش و پرورش تشکر کرد که تعارض منافع را کنار گذاشتند تا نهاد سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور بتواند اهدافی را که برای آن تعریف کرده اند را محقق کند.
معاون ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: همانطور که برای مسائل عینی سازمان ملی استاندارد داریم که می تواند در صنعت و پزشکی و غیره بکارگرفته شود، سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور هم می تواند به عنوان سازمانی ملی برای روح، تفکر و استعداد جوانان بکار گرفته شود.
وی خاطرنشان کرد: ارزیابی کیفیت و نظارت بر آموزش یکی از مهمترین وظایف سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور است که باید به نحو احسن انجام شود.
موسوی یادآور شد: با ایجاد سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور عدالت آموزشی رعایت می شود چرا که کیفیت آموزش را تضمین می کند.