رییس سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناورانه بینالمللی معاونت علمی گفت:نمایشگاه «ایران هلث» یکی از محفلهای مؤثر برای ایجاد تعاملات بینالمللی مبتنی بر فناوریهای حوزه سلامت است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، امیرحسین میرآبادی با بیان اینکه حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیزات پزشکی و دارو یکی از موضوعات جذاب همکاریهای بینالمللی بوده و همواره در تعاملات بینالمللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم، تصریح کرد: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مساله رشد تولید در سال جدید است. بی تردید، تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق میافتد که بازارهای بزرگتری داشته باشیم.
وی ادامه داد: تولیدکنندگان برای افزایش ظرفیتهای تولیدی خود همواره به دنبال بازار فروش محصولات شأن هستند که در این میان بازارهای بینالمللی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است چرا که ورود یک محصول به بازار بینالمللی مستلزم شرایطی همچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت است و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی هم باید استانداردهایی را احصا کند. فارغ از این، سبد محصولاتی که در بازارهای بینالمللی ارائه میشود، سبد بزرگتری خواهد بود و شانس موفقیت در شکلگیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.
به گفته او، اگر بتوانیم برای شرکتهای حوزه تجهیزات پزشکی، فضایی را جهت حضور فعالتر در عرصه بینالمللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی آنها به بازارهای جدید عملاً عرصه را برای افزایش تولید این شرکتها هموارتر خواهیم کرد و از طرفی الزامات بازار ایجاب میکند که شرکتهای تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شر کتها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزههای سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که بیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمیگرفتند و بررسیهای ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصتهای طلایی هستند.
میرآبادی با بیان اینکه نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفلهای مؤثر برای توسعه همکاریها و ایجاد تعاملات بینالمللی مبتنی بر فناوریهای حوزه سلامت است، افزود: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان کوشیده تا زمینه را برای شکلگیری ارتباطات خارجی و ورود شرکتها به بازارهای صادراتی جدید از رهگذر تعامل با دستگاههای مختلفی که در حوزه بینالملل کار میکنند، هموار کند و از این طریق بر غنای نمایشگاه بیافزاید و شرکتهای حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.
وی ادامه داد: یکی دیگر از حوزههای حمایتی و تقویت بعد بینالمللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکتهای برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامههای اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزامهای مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاههای خارجی خواهد بود. ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار میشود بستر بسیار خوبی برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعاً ارزش افزودهای را برای شر کتها به همراه خواهد داشت.