به نقل از توریستگاه:
نویسنده این مقاله در سومین سفرش به امارات چندین روز را در دبی سپری کرد. از نظر او دبی یکی از لذت بخش ترین و زیباترین مکان هایی است که همانندش وجود ندارد. گرچه زیبایی هایش طبیعی نیست اما آسمان خراش های این شهر مدرن آنچنان دیدنی است که نفس را در سینه هر بازدید کننده ای حبس می نماید. وی معتقد است که سپری کردن اوقات در این شهر افسانه ای با دوستی که در آن زندگی می کند قطعا لذت بخش تر از بازدید از جاذبه های توریستی و انجام فعالیت های توصیه شده خواهد بود. به طور کلی می توان از دبی به عنوان یک شهر جادویی نام برد که به راحتی می توان در آن زندگی کرد. وی با نوشتن این مقاله سعی در اشتراک حقایقی دیوانه وار درباره این شهر افسانه ای با دیگر علاقمندان به سفر داشته.
۱:در هتل برج العرب به اندازه پوشش طلایی ۴۶۲۶۵ بار نقاشی مونالیزا از طلا استفاده شده!
۱۷۹۰ متر مربع از فضای داخلی هتل برج العرب با طلای ۲۴ عیار مزین شده، یعنی مقدار طلایی که می توان با آن ۴۶۲۶۵ نقاشی مونالیزا را پوشاند.
۲: از هر ۴ جرتقیل موجود در جهان یکی از آنها در دبی قرار دارد!
رشد و پیشرفت دبی با سرعتی باورنکردنی هنوز هم ادامه دارد و حدود ۲۴ درصد از جرثقیل های دنیا در آن قرار گرفته است.
۳: شن و ماسه استفاده شده در ساخت جزایر نخل مصنوعی دبی به اندازه پر کردن ۲.۵ ساختمان امپایر استیت (Empire State Building) در شهر نیویورک ایالت متحده می باشد.
برای ساخت جزایر نخل (پالم جمیرا) دبی حدودا ۹۴ میلیون متر مکعب شن و ماسه استفاده شده در حالیکه حجم ساختمان امپایر استیت ۳۷ میلیون متر مکعب است.
۴: نیروهای پلیس برای خرید هر یک از اتومبیل های خاصشان هزینه ای گزاف پرداخت نموده اند، هزینه ای بیشتر از فرستادن یک کودک به کالجی در آمریکا!
نیروهای پلیس دبی از ماشین های ویژه ای با هدف حفظ کلاس مدنیزه شهر و تحت تاثیر قرار دادن گردشگران استفاده می کنند. این اتومبیل ها شامل فراری های اف اف (Ferrari FF) به ارزش ۵۰۰ هزار دلار، لامبورگینی اوانتادور (Lamborghini Aventador) به ارزش ۳۹۷ هزار دلار و استون مارتین وان سونتی سون (Aston Martin One-77) به ارزش ۱.۷۹ میلیون دلار می باشد. هزینه تحصیل در دانشگاه نیویورک، گران ترین کالج آمریکا تقریبا ۲۴۸ هزار دلار برای یک دوره ۴ ساله می باشد.
۵: تقریبا ۸۵ درصد از جمعیت دبی را بیگانگان در برمیگیرند!
تقریبا ۱۵ درصد از ساکنین دبی اماراتی و ۸۵ درصد بقیه مهاجرند. اکثر کارگرهای ساختمان برای کار در پروژه های ساخت و ساز آسمان خراش های دبی از هند، پاکستان و بنگلادش به امارات مهاجرت کرده اند. مهاجرینی که امروزه ۵۰ درصد از جمعیت شهر را تشکیل می دهند.
تفاوت طبقاتی در دبی بسیار بالاست، تا جاییکه اکثر کارگران مهاجر فقیرند. در حالیکه دولت امارت خرج تحصیل و درمان های پزشکی آنها را پرداخت می کند باز هم در شرایط وحشتناکی زندگی و کار می کنند. اما بیگانگان با کلاس های کاری بالاتر درآمدهای فوق العاده ای دارند و حقوق های بالایی را دریافت می کنند.
۶: در دبی و در مسابقات شترسواری روبات ها جایگزین کودکان کار غیرقانونی شده اند!
مسابقات شتر سواری همانند فوتبال در آمریکا و هاکی در کانادا ورزشی بسیار محبوب در دبی به شمار می رود. با توجه به اندازه شترها فقط کودکان مجاز به شرکت در مسابقات می باشند. در گذشته این مسابقات با حضور کودکانی که به صورت غیرقانونی وارد کشور شده اند برگزار می شد. این روند تا جایی ادامه داشت که تمام جهانیان خواستار توقف و حذف این گزینه شدند. در حال حاضر برای حل این مسئله از روبات هایی کوچک برای هدایت شترها در این مسابقات استفاده می کنند. هزینه شرکت در این مسابقات بین ۳۰۰ تا ۱۰ هزار دلار خواهد بود.
۷: دبی موفق به ساخت شهری با دمای کنترل شده و مساحت ۲.۲۵ برابری موناکو شده است.
در حال حاضر برنامه ریزی های لازم برای ساخت شهری با مساحت ۴.۴۵ کیلومتر مربعی و سیستم آب و هوایی کنترل شده، می باشد. پیاده روهای این شهر مجهز به سیستم تهویه مطبوع هوا می باشند و به قسمت های متعددی متصل می شوند. با توجه به مساحت ۲.۰۲ کیلومتر مربعی موناکو، مساحت این شهر ۲.۵ برابر این جزیره اروپایی است.
۸: تا همین اواخر هم در دبی هیچ آدرس، کدپستی، کد منطقه ای و سیستم پستی وجود نداشت!
گرچه دبی نرخ رشد بسیار سریع و روزافزونی را داراست اما هنوز برای این شهر یک سیستم آدرس درست و به جا در نظر گرفته نشده. ساکنین این شهر به جای استفاده از آدرس یا برچسب پستی از ساختار نقشه خاصی استفاده می کردند. ساختاری که اینگونه عنوان می شد: بعد از عبور از مسجد سفید، اولین خیابان سمت چپ، درب آبی. این روند به همین شکل ادامه داشت تا اینکه در سال ۲۰۱۵ دبی شروع به ثبت یک کد ۱۰ رقمی منحصر به فرد به نام اعداد مکانی (Makani numbers) کرد. کدهایی که در شناسایی و پیدا کردن آدرس ساختمان ها بسیار موثر بودند.
۹: در دبی هیچ مبلغی به عنوان مالیات بر درآمد پرداخت نمی شود!
با وجود اینکه اغلب حقوق ها در این شهر افسانه بسیار بالا و جذاب است اما چیزی به نام مالیات بر درآمد در دبی وجود ندارد. از این رو افراد بسیار زیادی که ایده صرفه جویی و افزایش سرمایه را در مدتی کوتاه در سر می پرورانند برای کار به دبی سفر می کند. اما فراموش نشود که مقدار زیادی پول مثل آب خوردن در دبی خرج می شود.
۱۰: دبی عاشق طلاست
در دبی دستگاه های خودپردازی وجود دارد که به جای پول شمش های طلا توزیع می کند. در سال ۲۰۱۳ تقریبا ۴۰ درصد از کل معاملات طلای دنیا در دبی انجام شده است. در کل بیش از وزن ۳۵۴ فیل در دبی طلا معامله شده.
دبی: بزرگتر از زندگی
به نظر می رسد دبی اهداف داشتن بهترین ها و بزرگترین ها را در سر می پروراند. بی شک لوکس ترین هتل های دنیا در این شهر زیبا قرار دارند و البته بهترین هتل دنیا یعنی برج العرب نیز در این سرزمین افسانه ای آرمیده. بلندترین ساختمان جهان یعنی برج خلیفه نیز در این شهر قرار دارد، ساختمانی مرتفع با ۱۶۳ طبقه که از فاصله ۹۵ کیلومتری هم قابل رویت است. البته ناگفته نماند که این شهر جایگاه بزرگترین مرکز خرید سرپوشیده دنیا، بزرگترین آکواریوم، بزرگترین آبنما اتوماتیک، بلندترین هتل، طویل ترین شبکه راه آهن اتوماتیک و بزرگترین پیست اسکی سرپوشیده می باشد. پس اگر تا به حال از این شهر منحصر به فرد دیدن نکرده اید پیشنهاد می شود برنامه سفر به آن را هرچه زودتر تنظیم نموده و بهترین نرخ تور دبی را در سایت توریستگاه مشاهده و آنلاین رزرو نمایید.
منبع: spendlifetraveling