آموزش جامع ارزهای دیجیتال؛ ۴ نکته مهم که در ترید اتریوم باید به آن‌ها توجه کنید

به نقل از ارز دیجیتال:

زمانی که قیمت بیت کوین در سال ۲۰۱۷ از هزار دلار به بیش از ۱۹ هزار دلار رسید، عملکرد اتریوم در همین بازه‌زمانی به مراتب خیره‌کننده‌تر بود. دومین ارز دیجیتال برتر بازار سال ۲۰۱۷ را با قیمت ۷ دلار آغاز کرد و اواخر آن سال به بیش از ۷۵۰ دلار رسید. رشد بیش از ۱۰,۰۰۰ درصدی اتریوم در حالی اتفاق افتاد که بیت کوین طی این مدت حدود ۱,۵۰۰ درصد رشد کرده بود. اتریوم در حال حاضر با ارزش بازاری بیش از ۴۰ میلیارد دلار در رتبه دوم بزرگترین ارزهای دیجیتال قرار دارد.

در ادامه با آموزش نکاتی همراه شما هستیم که هرچند ساده اما نقش مهمی در موفقیت شما در ترید کردن دارند. همچنین برای دریافت آموزش جامع ارزهای دیجیتال می‌توانید در دوره اطلس ارزدیجیتال شرکت کنید.

اتریوم به طور خلاصه چیست؟

پیش از اینکه اقدام به خرید و فروش اتر کنید، باید به تفاوت میان اتر و اتریوم توجه کنید. اتریوم شبکه‌ای غیرمتمرکز و اتر ارزی است که در این شبکه برای پرداخت استفاده می‌شود. پس در واقع شما اتریوم را معامله نمی‌کنید و این اتر است که آن را می‌خرید یا می‌فروشید. اتر تنها یک ارز دیجیتال نیست و می‌توانید آن را برای سرویس‌ها و برنامه‌های غیرمتمرکزی که در بستر اتریوم راه‌اندازی شده نیز استفاده کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره اتریوم و آموزش جامع ارزهای دیجیتال می‌توانید پکیج آموزش اطلس ارزدیجیتال پلاس را تهیه و در مدت زمان کمتری نسبت به شیوه خودآموزی، به دانش تحلیل تکنیکال و فاندامنتال مسلط شوید.

مدیریت ریسک؛ کلیدواژه‌ فراموش شده

مدیریت ریسک جزو اولین مولفه‌هایی است که تریدر موفق آن را رعایت می‌کند

در حالی که نوآوری‌‌های اتریوم آینده درخشانی برای این شبکه متصور می‌شود، اما نوسان شدید ارزهای دیجیتال یکی از ویژگی‌های اساسی آن‌هاست که هر تریدری باید به آن توجه کرده و مدیریت ریسک را در استراتژی خود لحاظ کند.

برای این کار باید با سرمایه اندک شروع کنید و با کسب تجربه بیشتر مقدار سرمایه‌تان را نیز افزایش دهید. استفاده از اهرم و معاملات مارجین نیز در ابتدای مسیر معامله‌گری می‌تواند شما را به دردسر زیادی بیندازد و حتی موجب از دست رفتن کل سرمایه شما شود. تنظیم حد ضرر را در معاملاتتان هرگز فراموش نکنید و از این ابزار کارآمد برای مدیریت ریسک استفاده کنید. در صورتی که به یادگیری مدیریت ریسک و ورود به معاملات بر اساس نسبت پاداش به ریسک علاقه‌مندید، می‌توانید با شرکت در دوره اطلس ارزدیجیتال پلاس اطلاعات کافی در این باره را همراه با تمرین و تقویت این مهارت به دست آورید.

از تحلیل تکنیکال استفاده کنید

تحلیل تکنیکال برای درک بهتر چارت‌های قیمتی و دریافت چشم‌اندازی از آینده قیمت ضروری است

تحلیل تکنیکال مهم‌ترین مولفه ترید کردن است. وقتی با هدف ترید روزانه به سراغ بازارهای پرنوسانی مثل ارزهای دیجیتال می‌روید، تحلیل تکنیکال تقریبا به تنها ابزار اصلی شما در موفقیتتان در بازار تبدیل می‌شود. برای همین هم یادگیری تحلیل تکنیکال و تقویت مهارت‌های شما در چارت‌خوانی، یافتن روند و پیدا کردن الگوها جزو مقدماتی است که باید آن‌ها را سپری کنید. برای این منظور آموزش جامع ارزهای دیجیتال و تحلیل تکنیکال در بسته اطلس ارزدیجیتال پلاس به صورت کاربردی طراحی و تهیه شده تا فراگیر پس از اتمام دوره توانایی ورود به بازار و کسب سود واقعی را داشته باشد.

تحلیل فاندامنتال را فراموش نکنید

توجه به عوامل بنیادین پروژه می‌تواند ارزش واقعی یک ارز دیجیتال را با وضوح بیشتری نشان دهد

اتر ارز واحد شبکه‌ای است که نابغه‌های دنیای بلاک چین آن را به وجود آورده‌اند. ارزش اتر تابعی از موفقیت‌های این شبکه در جذب برنامه‌های غیرمتمرکز و کاربران بیشتر، فعالیت تیم‌های توسعه‌ای که بر روی آن کار می‌کنند و تقاضایی است که برای استفاده از این شبکه وجود دارد.

برای همین نیز توجه به عوامل فاندامنتال و بنیادی در این بازار می‌تواند دید خیلی بهتری به شما از ارزش یک ارز دیجیتال در آینده بدهد. دنبال کردن اتریوم در شبکه‌های اجتماعی، بررسی وضعیت توسعه بلاک چین و پروژه‌هایی که در بستر اتریوم کار می‌کنند از جمله مسائلی هستند که در مورد وضعیت بنیادی اتریوم باید بدانید. برای اطلاع از چگونگی تحلیل بنیادین ارزهای دیجیتال و آشنایی با ابزارهای لازم برای این کار می‌توانید با مشاهده ویدیوهای دوره اطلس ارزدیجیتال، تحلیل فاندامنتال را یاد بگیرید.

احساسات خودتان را حین ترید کنترل کنید

در صورتی که تریدر نتواند احساسات خود را در معاملاتش کنترل کند، باید معامله خود را از پیش شکست خورده یا شانسی بداند

در هر بازار پرنوسانی اولین دشمن هر تریدری احساسات او در معاملات است. معامله‌گران در کنار تقویت مهارت‌هایشان باید به جنبه احساساتی شخصیت خودشان نیز واقف باشند و برای جلوگیری از تصمیمات احساسی، استراتژی معاملاتی و رویکرد خود را در برابر احتمالات گوناگون مشخص کنند.

اگر هر معامله‌گری به احساساتش اعم از هیجان، عصبانیت، افسردگی یا طمع اجازه دهد که تصمیماتش را تحت تاثیر قرار دهد، در این صورت نمی‌تواند انتظار زیادی جز تعدادی معامله موفق شانسی از خودش داشته باشد. برای تمرین کنترل بر احساساتتان باید پیش از ورود به بازار واقعی و معامله با سرمایه واقعی، در حساب‌های دمو و معاملات کاغذی به اندازه تبحر بیابید که هدف و حدضرر خود را قبل از معامله مشخص کنید و مهم‌تر اینکه به آن پایبند بمانید.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=49309

نظر خود را وارد کنید

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان