مروری بر روش‌های ایجاد انگیزه در ارزهای دیجیتال و پروژه‌های بلاک چین

به نقل از ارز دیجیتال:

در بلاک‌ چین‌ها برای اینکه امنیت شبکه و کار آن حفظ شود، نیاز به انگیزه ای هست تا کاربران را مجاب به فعالیت در بلاک چین کند زیرا کمتر کسی حاضر می‌شود به صورت داوطلبانه فعالیت کند. به عنوان مثال در شبکه بیت کوین، کسب درآمد از ماینینگ یک عامل انگیزشی برای حفظ امنیت شبکه است. در ادامه با ارزدیجیتال همراه باشید.

۱. ابزارهای بازاریابی بلاک چینی، چگونه به کاربران انگیزه می‌دهند؟

به‌وسیله ترویج حس جمعی و تعلق‌خاطر به یک پلتفرم خاص

حذف واسطه‌ها، هزینه‌ها و کارمزدها را کاهش داده و بسیاری از استارت‌آپ‌ها، از این راهکار به نفع خود استفاده می‌کنند. آن‌ها علاوه بر خدمات ارزان‌تری که نسبت به رقبای اصلی خود ارائه می‌دهند، کاربران را از طریق برنامه‌هایی که در آن قسمتی از سود را در اختیار همه قرار می‌دهد، به سوی خود جذب می‌کنند. این مسئله باعث تشویق کاربران برای وفاداری به پلتفرم و جلب مشارکت می‌شود. اعتبارسنج‌ها و ماینرها (کسانی که باعث می‌شوند تراکنش‌ها به صورت روان بر روی بلاک چین انجام شود) نیز به خاطر مشارکتشان در شبکه، پاداش دریافت می‌کنند و متخصصین شبکه که علاقه‌مند به ارزهای دیجیتال هستند، به‌وسیله اهدای جوایز و سکه‌های جدید از طریق ایردراپ‌ها، تشویق می‌شوند تا نقوص امنیتی شبکه را پیدا کنند.

مروری بر روش‌های ایجاد انگیزه در ارزهای دیجیتال و پروژه‌های بلاک چین

همچنین پلتفرم‌های بلاک چین، به برندها کمک می‌کنند تا با حذف واسطه‌هایی که به‌عنوان کانال ارتباطی بین آنها و مصرف‌کنندگان عمل کرده و پیام‌های مشتریان را تحریف می‌کردند، به‌طور مستقیم با مصرف‌کنندگان خود ارتباط برقرار کنند. از جنبه تبلیغاتی، هم‌اکنون قدرت در دست مشتریان نیز هست. این فرصت به عموم مردم داده می‌شود که وقتی در معرض تبلیغات قرار می‌گیرند، برای مشاهده تبلیغات توکن دریافت کرده و خودشان تعیین کنند که کدام‌یک از اطلاعاتشان مجاز است که در اختیار تبلیغ‌کنندگان قرار بگیرد. در نهایت، این مسئله به برندها کمک می‌کند که اهداف تبلیغاتی خود را با کارایی بالاتری یافته و حجم فروش خود را افزایش دهند.

۲. پروتکل اثبات کار چگونه به کاربران خود انگیزه می‌دهد؟

ماینرها پاداش دریافت می‌کنند اما هزینه‌های استخراج، بالاست.

مروری بر روش‌های ایجاد انگیزه در ارزهای دیجیتال و پروژه‌های بلاک چین

پروتکل اثبات کار (به‌اختصار PoW) رقابتی را بین ماینرها ایجاد می‌کند تا تلاش کنند به‌وسیله قدرت محاسباتی خود، اولین کسی باشند که معادله ریاضی را حل کرده و صاحب پاداش شوند. در این راستا، ماینرهایی که قبل از دیگران موفق به حل معادله شوند، بر اساس الگوریتم اجماع شبکه‌های بزرگی مانند بیت کوین و اتریوم، پاداش‌های خود را در قالب ارز دیجیتال آن شبکه دریافت می‌کنند.

طرفداران پروتکل اثبات کار معتقدند که این پروتکل، مجموعه‌ای از مزایا را ارائه می‌دهد. نخست اینکه این پروتکل، پلتفرم را در مقابل حمله محروم‌سازی از سرویس (DOS) مصون نگه می‌دارد. علاوه بر این، ماینرها را در شرایط برابر و مساوی برای تصمیم‌گیری قرار داده و شبکه، ماینرها را بر اساس میزان موجودی کیف پولشان اولویت‌بندی نمی‌کند. در عوض، ماینرها باید مایل به‌صرف هزینه برای خرید دستگاه‌های ماینینگ پیشرفته باشند که ممکن است بسیار گران‌قیمت باشند.

۳. آیا اثبات سهام (PoS) مزایایی را نسب به اثبات کار (PoW) ارائه می‌دهد؟

مروری بر روش‌های ایجاد انگیزه در ارزهای دیجیتال و پروژه‌های بلاک چین

می‌توان استدلال کرد که PoS، انگیزه‌ای مضاعف را فراهم می‌کند.

در این پروتکل، تعهد شرکت‌کنندگان در شبکه به‌وسیله سرمایه‌گذاری محقق می‌شود و ماینرها بر اساس میزان سکه‌ای که در اختیار دارند شانس برگزیده شدن برای افزودن بلاک جدید و متعاقباً دریافت پاداش را خواهند داشت. به همان صورت که سرمایه‌گذاری در پلتفرم و حمایت از یک ارز برای افزایش سودآوری خودشان مطرح است، پاداش‌های قریب‌الوقوعی هستند که باید در نظر گرفته شود.

گرچه اثبات سهام، برخی از مشکلات ذاتی پروتکل اثبات کار را حل کرده است (از جمله هزینه‌های بسیار بالایی که فرآیند ماینینگ تحمیل می‌کنند که ممکن است تا صدها هزار دلار در روز نیز برسند) اما این پروتکل نیز معایب خاص خود را دارد. برای مثال، PoS در معرض خطر «انحصاری شدن» قرار دارد که در آن، اعتبارسنج‌هایی که میزان بیشتری از سکه‌ها را در اختیار دارند، بزرگترین سهم از پاداش‌ها را دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اثبات انجام کار و اثبات سهام چه تفاوت‌هایی دارند؟ (ویدئو)

همچنین گفته می‌شود که اثبات سهام، پلتفرم را در برابر حمله ۵۱ درصدی محفوظ نگه می‌دارد زیرا چنین حمله‌ای ارزش پولی که خود اعتبارسنج‌ها در اختیار دارند را کاهش خواهد داد. در سناریوی مربوط به اثبات کار، ماینرها می‌توانند بدون در اختیار داشتن سرمایه و اندوخته‌ای، پاداش شبکه را بدست بیاورند. پس همانطور که گفته شد، انگیزه‌های موجود در دنیای ارزهای دیجیتال، در قالب‌های مختلفی ارائه می‌شوند.

۴. آیا ارائه توکن برای خدمات می‌تواند محرکی برای سرمایه‌گذاری باشد؟

به‌صورت بالقوه، ایجاد کاربردپذیری یکی از بهترین روش‌ها برای تشویق کاربران ارزهای دیجیتال است.

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌هایی که برای استارت‌آپ‌های فعال در حوزه ارزهای دیجیتال ایجاد شده است، این است که فروش عمومی را برای توکن‌های کاربردی نگه می‌دارند اما مشخص نیست که آیا قادر خواهند بود که توقعات عمومی برای استفاده از این توکن‌ها در ازای کالا و خدمات را برآورده کنند یا خیر.

برای ایجاد انگیزه در عموم مردم برای پذیرش ارزهای دیجیتال، در وهله اول باید مزایای مشخصی برای استفاده از گونه جدیدی از روش‌های پرداخت وجود داشته باشد و چیز بخصوصی را ارائه دهند که در جای دیگری یافت نمی‌شود.

مروری بر روش‌های ایجاد انگیزه در ارزهای دیجیتال و پروژه‌های بلاک چین

خرید، عملی است که روزانه انجام می‌دهیم و ترک عادات قدیمی دشوار است. زمانی که صبحت از ایجاد انگیزه در میان باشد، استارت‌آپ‌های فعال در حوزه ارزهای دیجیتال باید فکری خلاقانه داشته باشند تا مردم را تشویق به امتحان چیزهای جدید کنند. سیستم‌های پرداخت مبتنی بر ارزهای دیجیتال مانند اِلی‌پی (Elipay) که به‌وسیله موبایل در فرشگاه‌های آنلاین و آفلاین به‌کار گرفته می‌شوند، این چالش را توسط ارائه بازپرداخت نقدی به خریداران پشت سر می‌گذارد. این بازپرداخت در قالب ارزهای دیجیتال و با هر بار خرید توسط مشتریان به آنها ارائه می‌شود. راه‌حل این بود که شبکه‌ای از خرده‌فروشان ایجاد شود که افراد بتوانند دارایی‌های دیجیتال خود را بدو نیاز به تبدیل آنها به ارزهای سنتی، خرج کنند.

۵. برنامه‌های مرتبط با وفاداری مشتریان در کجا کاربرد دارند؟

مروری بر روش‌های ایجاد انگیزه در ارزهای دیجیتال و پروژه‌های بلاک چین

این ابزار بازاریابی، سال‌هاست که درگیر مشکلاتی است.

خارج از دنیای ارزهای دیجیتال، مصرف‌کنندگان به‌وسیله تعدادی از طرح‌های ارائه شده توسط خرده‌فروشان تحت تأثیر قرار گرفته و درنهایت، پس از مواجه‌شدن با پاداش‌های ارائه شده، ناامید می‌شوند. پروژه‌های مبتنی بر بلاک چین امیدوارند که با ارائه طرح‌هایی که برای مشتریان ارزشمند هستند، برخی از نوآوری‌ها را به این حوزه تزریق کنند.

الیگما (Eligma)، استارت‌آپی که اِلی‌پی را راه‌اندازی کرده، اعلام کرده است که رویکردی که اتخاذ کرده، شامل طرح جهانی مشتریان وفادار می‌باشد. مشتریان به‌جای حمل کیف پول فیزیکی حاوی پول نقد و کارت‌های اعتباری، قادر به خرید و دریافت پاداش از تعداد زیادی از بازرگانان در یک مکان خواهند بود. مشتریان می‌توانند از توکن‌هایی که کسب کرده‌اند، برای خریدهای بعدی یا بهره‌مندی از تخفیفات ارائه شده بر کالا یا خدمات، استفاده کنند. همچنین این برنامه پتانسیل ارتقای تاجرانی را دارد که در تلاش برای رقابت با غول‌های آنلاینی مانند آمازون هستند زیرا تارجران را قادر خواهد ساخت که پیشنهاداتی ارائه دهند که مشتریان را راغب به خریدهای بیشتری کند.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=44180

نظر خود را وارد کنید

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان