پژوهشگران در مورد افزایش نرخ ابتلا به سرطان در افراد زیر ۵۰ سال هشدار دادند

گزارش‌های مربوط به شیوع اع سرطان در میان افراد زیر ۵۰ سال در سال‌های اخیر نشان می‌دهد این بیماری در میان بزرگسالان زیر ۵۰ سال افزایش یافته است.

به گزارش سرویس اخبار فناوری و تکنولوژی تکنا، شیوع فزاینده سرطان‌ها در افراد زیر ۵۰ سال باعث نگرانی شده است. مطالعه اخیر که در سال ۲۰۲۱ انجام شد نشان می‌دهد سرطان دستگاه گوارش بیش از ۵۰ درصد در بین این افراد شایع شده است.

مطالعه‌ای که اخیراً انجام گرفته نیز نشان می‌دهد موارد ابتلا به انواع سرطان در سه دهه گذشته افزایش یافته و تنها در ۳ یا ۴ سال اخیر حدود ۱.۸۲ میلیون نفر مبتلا به سرطان شناسایی شده‌اند. این ابتلا برای ۲۹ نوع سرطان و از همه مهمتر سرطان سینه ، کلیه و تخمدان بوده است.

در این مقاله آمده است: در بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۹ سرطان زودرس حدود ۷۹ درصد و مرگ و میرهای مربوط به آن نیز حدود ۲۷.۷ درصد به طور جهانی افزایش داشته است. این مطالعه نیز نشان می‌دهد علاوه بر افزایش ابتلا در سراسر جهان بیشتر موارد در آمریکای شمالی، اروپای غربی و استرالیا به همراه مرگ و میرهای ناشی از آن رخ داده است. از طرفی بیشترین آمار مرگ و میر نیز به اروپای شرقی و اقیانوسیه و آسیای مرکزی مربوط بوده است.

به گفته محققان این افزایش در اثر عوامل متعددی روی داده که مهمترین آن تغییر در عوامل محیطی ناشی از گرمایش کره زمین و همچنین قرارگیری در معرض مواد سرطان زا بوده است. از مهمترین مواد سرطان زا می‌توان به انواع آلاینده‌ها اشاره کرد. افزایش وزن و چاقی می‌تواند یکی دیگر از عامل‌های خطرناک بروز انواع سرطان از جمله سرطان روده بزرگ پستان و آندومتر باشد.

بچه‌دار شدن در مراحل بالای زندگی در بسیاری از کشورهای توسعه یافته و تاخیر در فرزندآوری نیز موارد ابتلا به سرطان‌هایی مانند سینه و تخمدان را افزایش دادند. البته پیشرفت در فناوری‌های مربوط به پزشکی و تشخیص زود هنگام نیز باعث شده تا بسیاری از آنها در مراحل اولیه تشخیص داده شوند.

پیشنهاد ویژه : کسب درآمد با بازی همستر
در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=39428

نظر خود را وارد کنید

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان