مسوول کادر درمان زائران عمره گزارشی از فعالیتهای کادر درمان در عملیات عمره مفرده را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فضلی مسؤول درمانگاههای عمره ۱۴۰۳، با اشاره به اینکه کادر درمان اعزامی به عمره در تاریخ ۴ اردیبهشت ماه وارد سرزمین وحی شدند، اظهار داشت: پس از ورود به شهر مدینه منوره، درمانگاه راه اندازی شد و به زائران خدمات ارائه کرد.
وی با تأکید بر اینکه بیماران اورژانسی هر ساعت که مراجعه میکردند ویزیت میشدند و از نظر دارو مشکل خاصی نداشتیم، خاطرنشان کرد: زائران در دو نوبت از ساعت ۸ صبح الی ۱۳ و ۵ عصر الی ۹ شب پذیرش میشدند.
فضلی در ادامه افزود: با آغاز عزیمت زائران به مکه مکرمه بخشی از کادر درمان عازم این شهر شدند و پس از ورود به شهر مکه، در هتل مواکب کوثر مستقر و با راه اندازی درمانگاه شروع به پذیرش بیماران کردند.
وی افزود: روزانه بیش از ۲۰۰ بیمار به درمانگاههای ایرانی در مکه مکرمه مراجعه میکنند که بیشتر به دلیل ناراحتیهای، تنفسی، سرما خوردگی و عضلانی بوده است.
مسؤول کادر درمان زائران عمره در ادامه به وضعیت نیروهای کادر درمان پرداخت و گفت: در درمانگاه مدینه منوره یک پزشک و یک پرستار به درمان زائران پرداختند و در درمانگاه مکه مکرمه ۲ پزشک و ۲ پرستار، از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ شب یکسره به صورت شیفتی مشغول خدمت به زائران هستند.
وی گفت: در مدینه منوره ۳ بیمار به بیمارستانهای سعودی اعزام و پس از درمان ترخیص شدند و در مکه مکرمه هم ۳ بیمار به بیمارستانهای سعودی اعزام و پس از درمان ۲ نفر مرخص و یک نفر تحت درمان است.
وی پیاده روی زیاد برای انجام اعمال، پیاده روی در صفا و مروه و گشت و گذار و حضور در اماکن مختلف را از عوامل بروز برخی از بیماریها ذکر کرد.
فضلی بیماریهای گوارشی و سرماخوردگی را از دیگر عوامل مراجعه زائران به درمانگاهها عنوان کرد و گفت: با توجه به گرمای هوا، زائران احساس تشنگی میکنند که باعث میشود به سمت مصرف بیشتر نوشیدنیهای سرد مثل نوشابه روی آورند و از سوی دیگر متعادل نبودن درجه کولرها نیز در بروز این بیماریها مؤثر است.
فضلی از زائران خواست از پیاده روی، هنگام اوج گرما خودداری کرده و سعی کنند از ساعات خنکی هوا برای زیارت و طواف در مسجدالحرام استفاده کنند.