به نقل از مجله مهتاطب:
دلایل مختلفی می تواند موجب خارش سر شود اما سوال اصلی اینجاست که خارش سر چگونه باعث ریزش مو میشود؟
و اصلا علت خارش سر چیست؟
آیا هر وقت مبتلا به خارش کف سر شوید، ریزش مو را تجربه خواهید کرد؟
برای پاسخ به این سوالات و اینکه بدانیم اسکالپ موی سر چیست ادامه مطلب را از دست ندهید. در این مقاله از مجله مهتاطب به دلایل خارش سر و راه های پزشکی و خانگی درمان خارش پوست سر می پردازیم.
داروخانه اینترنتی مهتاطب تمامی محصولات معرفی شده در مقالات مجله مهتاطب متعلق به سایت داروخانه اینترنتی مهتاطب(داروخانه شبانه روزی دکتر رویا میرنظامی)، با برچسب اصالت و سیب سلامت می باشند و شما عزیزان میتوانید کلیه محصولات مورد نیاز خود را از طریق مراجعه به سایت مهتاطب آدرس www.mahtateb.com خریداری نمائید. 🌟لطفا برای انتخاب محصول مناسب ابتدا مقاله را کامل و دقیق مطالعه کنید. خرید محصولات از داروخانه مهتاطب از طریق برنامه واتس اپ-ایتا و روبیکا : ۰۹۳۰۲۰۰۷۵۸۷ |
چرا خارش سر باعث ریزش مو می شود؟
زمانیکه پوست سر شما دچار خارش می شود، بصورت ناخودآگاه شما شروع به خاراندن نقطه تحریک شده می کنید. خاراندن و در واقع کشیدن ناخن و نوک انگشت بر روی پوست سر باعث آسیب به فولیکول مو شده و باعث ریزش مو می گردد.
خارش سر می تواند به دلایل متفاوتی اتفاق بیفتد حتی ممکن است به عنوان یک مشکل مستقل نیز در نظر گرفته شود اما بهتر است آن را به عنوان یک نشانه در نظر بگیرید. نشانه ای که به شما خبر از وجود یک بیماری پوستی یا استفاده از محصولات بهداشتی و زیبایی نامناسب را می دهد.
در ادامه موارد بیش تری را بررسی خواهیم کرد. البته برخی علت های خارش سر مثل ریزش موی سکه ای یا آلوپسی آره آتا علت ریزش مو هستند حتی اگر شما پوست را نخارانید نیز میتواند باعث ریزش مو شود. در ادامه به شما دلایل اسکالپ (خارش سر) را معرفی می کنیم تا با تشخیص علت خارش سر به درمان آن اقدام شود.
دلایل خارش کف سر (اسکالپ)
۱) جای زخم
2) عفونت قارچ سر
3) محصولات نامناسب مراقبت از مو
4) درماتیت سبورئیک
5) التهاب فولیکول مو
6) شوره سر
7) کرم حلقوی در سر
8) واکنش پوستی و حساسیت پوست سر
9) پسوریازیس
10) بیماری فولیکولیت
11) ریزش موی ارثی
12) شپش سر
13) لیکن پیلانوپیلاریس
معرفی:
این شامپوی ضد خارش سر ایرانی در تیوپهای ۲۰۰ میلی لیتری تولید میشود و فاقد مواد مضری مانند سولفات و پارابن است. این شامپو برای افرادی که پوست سر چرب یا معمولی دارند و دچار خارش، التهاب و پوسته یرزی شده اند بسیار مناسب است.
پیروکتون اولامین، عصاره انار و فیتو درمینا ترکیبات ضدالتهاب، ضد خارش و ضد قارچ موجود در این شامپو هستند که آنتی باکتریال نیز می باشد و میتواند باعث درمان خارش سر در زمان کوتاهی گردد.
نقد و بررسی جداگانه دلایل خارش سر و تاثیر آنها بر ریزش موها
۱) علت خارش سر در اثر جای زخم
معمولا زخم ها همراه با خارش هستند. جای زخم می تواند باعث خارش شدید پوست سر شود، زیرا بافت اسکار می تواند به رشته های عصبی پوست سر و مو آسیب برساند. خارش شدید پوست سر نیز باعث ریزش مو می گردد. از طرفی زخم ها می توانند به فیبر های عصبی پوست سر آسیب جدی برسانند و این آسیب به صورت خارش در بیاید تا شما را از این قضیه با خبر کند.
✔️ درمان خارش پوست سر و ریزش مو ناشی از جای زخم
در صورت مشاهده هر گونه زخم حتما به پزشک مراجعه کنید اما اگر دلیل زخم را می دانید(مانند جای آبله مرغان یا شکستگی سر) پس از بهبود آن، خارش نیز قطع می شود. در صورت قطع نشدن با پزشک مشورت کنید. استفاده از ترمیم کننده ها برای تسریع در درمان اسکار توصیه می گردد. پس از بهبود اسکار، خارشها نیز قطع شده و دیگر ریزش مو رخ نمی دهد.
۲) علت خارش سر در اثر قارچ سر
این عفونت ها به دلایل متفاوتی ممکن است رخ دهند، هنگامی که از حمام خارج می شوید و موهایتان را درست خشک نمی کنید، احتمال به وجود آمدن قارچ ها را افزایش می دهید. اگر با حوله ای آلوده موهایتان را خشک کنید، باز هم در معرض خطر خواهید بود. یکی از علائم قارچ سر نیز خارش سر و ریزش مو است.
بیشتر بدانید: قارچ سر؛ علائم و درمان
✔️درمان خارش پوست سر و ریزش مو ناشی از عفونت قارچی
بهتر است با موهای خیس نخوابید. بعد از حمام، مو هایتان را با حوله شخصی به طور کامل خشک کنید و تا خشک شدن کامل آن ها صبر کنید. در صورت مشاهده علائم قارچ سر به پزشک مراجعه کنید تا علاوه بر شامپو ضد قارچ به شما داروی خوراکی یا موضعی مناسب را توصیه کند.
۳) خارش سر در اثر استفاده از محصولات موی نامناسب
گاهی اوقات خارش سر به دلیل محصولات نامناسبی که استفاده می کنید رخ می دهد. مثلا ترکیبات نامناسب یا تاریخ گذشته ای در محصول مراقبت از مو مثل شامپو، تونیک مو، ژل یا ماسک موها قرار دارد که باعث تحریک پوست سر و بروز حساسیت پوستی میگردد. این موضوع باعث التهاب فولیکوهای مو، خارش و ریزش مو میگردد.
✔️درمان خارش پوست سر و ریزش مو ناشی از استفاده از محصولات موی نامناسب:
با بروز اولین نشانه های خارش سر قبل از هر گونه هزینه اضافی محصولات خود را چک کنید که آیا برای نوع مو های شما مناسب است. آیا محصولات اصل هستند یا تقلبی، یادتان باشد حتما از محصولات اصل استفاده کنید و در صورت نیاز با یک پزشک جهت یافتن محصولات مناسب مو هایتان مشورت کنید.
۴) خارش سر در اثر درماتیت سبورئیک
این بیماری نوعی اگزما است که اگر در سر باشد موجب خارش شدید سر می شود اما به طور مستقیم باعث ریزش مو نخواهد شد. درماتیت سبورئیک به علت چربی کف سر، التهاب فولیکولهای مو و حساسیت پوستی رخ میدهد و در نتیجه باعث بروز التهاب و بثورات قرمز رنگی بر روی پوست میشود که میتوانند باعث ریزش مو گردند.
✔️درمان خارش پوست سر و ریزش مو ناشی از درماتیت آتوپیک:
این مشکل با استفاده از کرم ها و پماد های تجویزی از سوی پزشک بر طرف خواهد شد.
۵) خارش سر در اثر التهاب فولیکول مو (فولیکولیت)
التهاب فولیکول مو یکی از بیماری های پوستی است که امکان دارد در هر جایی از بدن که فولیکول مو در آن قرار دارد رخ دهد. فولیکول ها در تمام بدن شما وجود دارند و شکلی کیسه مانند دارند. اگر فولیکول ها آسیب ببینند و ملتهب شوند، می توانند موجب خارش و ریزش موهای شما شوند. دلایل اصلی فولیکولیت شامل عفونت، باکتری و یا قارچ است. این عفونت های پوستی علاوه بر خارش پوست سر می توانند باعث ریزش موی موقتی گردند.
التهاب فولیکول مو میتواند در اثر بیرون نیامدن مو از پوست سر باشد. با رشد مو در زیر پوست سر التهابی رخ میدهد که به آن فولیکولیت میگویند. به گفته انجمن آکادمی پوست آمریکا، پوست سر ما حاوی حدود ۱۰۰۰۰۰ فولیکول است. هر فولیکول حاوی یک تار مو است که رشد می کند. همچنین فولیکول ها چربی تولید می کنند که به مرطوب نگه داشتن پوست سر و محافظت از پوست در برابر عفونت کمک می کند که این فولیکول ها اگر آسیب ببینند موجب خارش می شوند اما در صورتی که این ها در ریشه مو باشند، شما شاهد ریزش مو خواهید بود.
✔️درمان خارش پوست سر و ریزش مو ناشی از التهاب فولیکول
- رعایت بهداشت: جهت پاسخ به سوال آیا اسکالپ سر باعث ریزش مو می شود، لازم است ذکر شود که اغلب التهاب فولیکول ها، به دلیل رعایت نکردن بهداشت اتفاق می افتد. شما می توانید با شست و شوی مرتب با استفاده از شامپو های ضد خارش سر و کنترل کننده چربی سر از این اتفاق جلوگیری کنید.
- نخاراندن سر: در صورت خراشیدن پوستتان به صورت مکرر، ممکن است به فولیکول مو آسیب برسانید که موجب خونریزی و ریزش مو شود. در صورت خارش کف سرتان، سعی کنید آن را نخارانید یا خیلی آرام و نرم این کار را انجام دهید. با داروهایی مثل آنتی بیوتیک یا ضد قارچ می تواند فولیکولیت را درمان کرد.
۶) خارش سر در اثر شوره سر
شوره سر با پوسته پوسته شدن سر آغاز می شود و خارشی که ایجاد می کند، موجب کلافه شدن فرد می شود. این بیماری به راحتی قابل درمان است و تنها در صورتی باعث ریزش مو می شود که به آن اهمیت ندهید. شوره سر دانه های ریز خشکنمکی یا چسبنده چربی هستند که در اثر فعالیت غدد چربی پوست سر ایجاد می گردد. اگر توجه کرده باشید شوره سر معمولا در بین نوجوانان مخصوصا آقایان شیوع دارد. علت این است که در دوران بلوغ به بعد، هجوم هورمونها باعث افزایش سطح تولید چربی در کف سر می گردد و در نتیجه شوره سر رخ می دهد. شوره سر می تواند به دلیل عفونت مخمر در پوست سر و فولیکول مو رخ دهد.
شوره سر با خارش، پوسته پوسته شدن و التهاب همراه است. در اثر خارش موها برار رفع تحریک پوست، فولیکولهای مو آسیب دیده و دچار ریزش مو می شوند. طبیعتا با درمان شوره سر، ریزش موهای ناشی از خارش نیز قطع می شوند.
✔️درمان خارش پوست سر و ریزش مو ناشی از شوره سر:
استفاده از شامپوهای ضد شوره حاوی سلنیوم سولفاید، پیروکتون اولامین، زینک پیریتون، سالی سیلیک اسید و ضد قارچ
- مقاله مرتبط : آیا شوره سر باعث ریزش مو می شود؟
۷) خارش سر در اثر کرم حلقوی پوست سر
در بالا درباره عفونت های قارچی حرف زدیم اما نوعی عفونت قارچی وجود دارد که ممکن نیست موجب ریزش مو نشود. کرم حلقوی پوست سر به فولیکول های مو آسیب جدی می رساند و موجب جوش ها و کهیر های قرمز رنگ بر روی پوست سرتان می شود و در نتیجه ریزش مو و خارش اتفاق می افتد. Ring Worm یا کرم حلقوی یکی از عفونتهای قارچی است که به شدت مسری بوده و در کودکان بیشتر رخ می دهد. کرم حلقه ای پوست سر باعث ایجاد بثورات قرمز بسیار خارش دار می شود. کرم حلقوی و سایر عفونت های قارچی می توانند فولیکولهای مو را تضعیف کنند و ریزش مو ناشی از خارش و ضایعه را به همراه داشته باشند.
✔️درمان خارش پوست سر و ریزش مو ناشی از کرم حلقوی پوست سر:
حتما به پزشک مراجعه کنید. در این صورت پزشکان نوعی کرم ضد قارچ را برای پوست سرتان تجویز می کنند و پس از درمان، دوباره شاهد رویش مو هایتان خواهید بود. کرم های ضد قارچ می توانند کرهای حلقوی سر را درمان کنند. ریزش موها با درمان کرم حلقوی پوست سر درمان می شود.
۸) خارش سر در اثر واکنش های آلرژیک (حساسیت)
همانطور که ذکر کردیم اگر محصولات مناسب موهایتان نباشد، احتمالا تنها با اسکالپ یا خارش کف سر رو به رو خواهید شد اما در صورت بروز حساسیت، همه چیز جدی تر می شود، پوست سر شما تحریک خواهد شد و در نتیجه شاهد ریزش مو خواهید بود. استفاده از کلاه، روسری و… و تعریق پوست سر نیز میتواند باعث ایجاد واکنش پوستی و حساسیت سر شود.
واکنش های آلرژیک از شایع ترین دلایل خارش پوست سر هستند که ممکن است برای هر شخص با هر سنی رخ دهد. خارش پوست سری که در اثر واکنش های آلرژیک ایجاد می گردد مربوط به استفاده از محصولات آرایشی مثل شامپو، نرم کننده، سرم مو، رنگ مو، ژل و موس مو می باشد. یکی از موادی که موجب بروز حساسیت در افراد مختلف می شود پارافنیلن دی آمین نام دارد. این مواد را اغلب در رنگ مو های مشکی مشاهده خواهید کرد.
✔️درمان خارش پوست سر و ریزش مو ناشی از آلرژی:
حساسیت هایی که بر اثر محصولات پوستی رخ می دهند، اغلب با عدم استفاده مجدد و تجویز دارو از سوی پزشک درمان خواهند شد اما مهم ترین قدم برای درمان آن و مراقبت های بعد از اسکالپ سر شناسایی محصول حساسیت زا است.
بیشتر بخوانید: بهترین قرص های ضد حساسیت
۹) خارش کف سر در اثر آلوپسی آره آتا
نوعی بیماری خود ایمنی است که باعث ریزش ناگهانی مو بصورت دایره ای (سکه ای) در ابتدا رخ می دهد و ممکن است ریزش موها درکل سر یا حتی کل موهای بدن ادامه پیدا کند. آلوپسی آره آتا با خارش همراه است اما خارشها علت اصلی ریزش مو در این مورد نیستند. بلکه یکی از دلایل ریزش مو، آلوپسی آره آتا است.
✔️درمان خارش پوست سر و ریزش مو ناشی از آلوپسی آره اتا
ایمونوتراپی، داروهای استروئیدی، کرمهای مخصوص و محلول ماینوکسیدیل از جمله راه های درمان آلوپسی آره آتا هستند.
- مقاله مرتبط : بهترین محلول های ضد ریزش مو
۱۰) خارش سر ناشی از پسوریازیس
پسوریازیس یا صدفک یک بیماری مزمن پوستی است که علت آن بیشتر خودایمنی است. در این بیماری سرعت تولید پوست از سرعت تخریب آن بیشتر می شود. احتمال بروز پسوریازیس در افراد دیابتی، سابقه ی خانوادگی، دارای بیماری قلبی، افسردگی، وسواس و یا کمبود ویتامین D بیشتر است و این بیماری بیشتر در سنین ۳۰ تا ۴۰ سال و ۵۰ تا ۷۰ سال مشاهده می شود.
خارش شدید پوست سر یکی از شایعترین عوارض پسوریازیس می باشد که در اثر خاراندن پوست سر، ریزش مو نیز رخ می دهد.
✔️درمان خارش پوست سر و ریزش مو ناشی از پسوریازیس:
کرهای موضعی غیر استروئیدی و نور درمانی از اولین روشهای درمان پسوریازیس هستند که باعث درمان خارش و ریزش موهای ناشی از آن نیز می گردند.
۱۱) خارش سر با دلیل ریزش موی ارثی
در برخی موارد که ریزش مو ارثی اتفاق می افتد، هیچ ارتباطی با خارش یا اسکالپ سر ندارد. اگر از ارثی بودن ریزش مو هایتان اطلاع دارید، در صورت خارش کف سر بهتر است به دنبال دلیل دیگر آن باشید. ریزش مو ناشی از ژنتیک در وسط سر و شقیقه ها رخ میدهد.
✔️درمان خارش پوست سر و ریزش مو ناشی از ریزش موی ارثی:
استفاده دائمی از محلول ماینوکسیدیل و قرصهای ضد ریزش و تقویت موی قوی. بهتر است برای شروع درمان با یک پزشک یا مشاور متخصص مشورت کنید تا شما را در انتخاب بهترین محصولات راهنمایی کند. پیج داروخانه اینترنتی مهتاطب یکی از منابع معتبر برای درمان انواع یرزش مو می باشد.
۱۲) خارش سر در اثر شپش سر
شپش ها حشرات کوچکی هستند که می توانند روی پوست و موی افراد زندگی کنند و باعث خارش شوند. این حشرات از خون افراد تغذیه می کنند و خارش ایجاد شده توسط آن ها ناشی از تزریق بزاق این حشرات به داخل پوست است که قبل و در حین خون خواری انجام می دهند. خاراندن سر ریزش مو را در پی خواهد داشت.
✔️درمان خارش پوست سر و ریزش مو ناشی از شپش سر:
درمان شپش ها فقط از طریق استفاده از محلول و شامپوهای ضد شپش امکان پذیر است. تا زمانی که شپش ها درمان نشوند، خارشها ی سر و ریزش مو برطرف نخواهند شد. برای درمان شپش سر میتوانید به شماره واتساپ-ایتا یا روبیکا ۰۹۳۰۲۰۰۷۵۸۷ پیام دهید تا مشاوران مهتاطب شما را در راه درمان راهنمایی کنند.
بیشتر بخوانید: بهترین شامپو برای درمان شپش سر
۱۳) خارش سر در اثر لیکن پیلانوپیلاریس
در این نوع خارش پوست سر افراد معمولا از خارش، سوزش، درد و حساسیت به لمس ناحیه مورد نظر، رنج می برند. این بیماری معمولا با استرس تشدید می شود.
بیشتر بدانید: انواع بیماری لیکن پلان و راه درمان هر یک
درمان خارش پوست سر و ریزش مو ناشی از لیکن پلان:
درمان ریزش موی سر در مبتلایان به لیکن پلان با درمان ریزش موی عادی متفاوت است بنابراین در این بیماران علاوه بر درمان ریزش مو عادی باید درمان لیکن پلانوپیلاریس نیز انجام شود.
درمان این بیماری پوستی دشوار است و باید به سرعت انجام شود هر چند که ریزش مو دائمی و با ایجاد اسکار بوده و حتی با درمان مناسب هم مو ها دوباره رشد نمی کنند.
هدف از درمان لیکن پلان مویی، کاهش سرعت پیشرفت بیماری و از بین بردن علائم است. ریزش مو ممکن است پس از درمان نیز با سرعت کمتری ادامه پیدا کند.
بنابراین در حالتیکه تشخیص بیماری و درمان آن در سال اول ابتلا به این بیماری انجام شود رویش مو ۸۰ تا ۱۰۰ درصد به حالت عادی باز میگردد اما اگر تشخیص بیماری ( تشخیص لیکن پلان مویی با نمونه برداری یا بیوپسی از ضایعات پوسته ریزی دهنده و قرمز در نواحی ریزش دهنده مو قطعی می شود.) و شروع درمان پس از یکسال گذشت از ابتلا صورت گیرد درمان ریزش مو حدود ۳۰% امکان پذیر است. مشکل اصلی لیکن پیلانوپیلاریس مو، آتروفی و اسکار همراه با ریزش موی دائمی است. درمان لیکن پلانوپیلاریس مشکل و پردردسر است و باید به سرعت انجام شود. دراینباره مهارت پزشک معالج در نتیجه درمان تاثیر بسزایی دارد و با کنترل التهاب ناشی از لیکن پلان میتوان رشد مو را انتظار داشت.
داروهای درمانی در ابتدا کورتونها و آنتی بیوتیک هایی مثل داکسی سایکلین و تتراسایکلین می باشد. در صورت عدم درمان از داروهایی مانند هیدروکسی کلروکین، داپسون و متوتروکسات و… استفاده می گردد.
- مقاله مرتبط : فرق شوره و پوسته سر چیست؟
درمان خانگی ریزش مو ناشی از خارش پوست سر
💠خوردن غذاهای سالم و موثر بر رشد مو مثل تخم مرغ، ماهی، گوشت… همراه با شامپوهای حاوی زینک برای مبارزه با باکتری و عفونتهای قارچی
💠استفاده از کرم یا پمادها برای درمان التهاب و خارش سر
نکات کلی برای درمان خارش سر
1) انجام ایمونوتراپی می تواند برای مشکلات خارش و ریزش نه چندان جدی، موثر باشد.
2) در مراحل اولیه عفونت های قارچی، استفاده از دارو و پماد های ضد قارچ و کرم های مختلف، می تواند کارساز باشد.
3) یکی از دلایل ریزش مو کاهش هورمون استروئید است که با تزریق استروئید ها می توانید شاهد رشد مجدد مو هایتان باشید.
3) برای کسانی که دچار ریزش موی ارثی هستند، موارد بالا کارساز نیست. بلکه آن ها باید علاوه بر این که به دنبال دلیل خارش های خود هستند، به دنبال درمان هایی مانند کاشت مو و ماینوکسیدیل باشند.
معرفی:
شامپو زینک پلاس ایروکس از شامپو های مطرح ایرانی است که در حجم ۲۰۰ میلی لیتر برای درمان خارش سر و گکنترل ترشح چربی سر به فروش می رسد. این شامپوی فاقد سولفات از زینک، سدیم لوریل سارکوزینات، عصاره تخم کدو، سدیم آکریلات کوپلیمر کاپرلیک کاپریک تری گلیسیرید، لوریل گلوکوزید، عصاره آنگوستی فولیوم اپیلبیوم، روغن شاهدانه، روغن همیشه بهار و… تشکیل شده است.
فواید این شامپو کنترل چربی سر:
✔️ تنظیم کننده ترشح سبوم اسکالپ ملتهب و چرب
✔️ ضد التهاب، ضد حساسیت و ضد خارش
✔️ فاقد سولفات و پارابن
✔️ مناسب موهای چرب
✔️ بهبود خارش
نحوه استفاده: مقداری از شامپو را روی موی خود به آرامی ماساژ دهید. پس از چند دقیقه آبکشی کنید.
روشهای جلوگیری از ریزش مو
💠 استفاده از شامپوهای ملایم
💠 داشتن رژیم غذایی سرشار از ویتامین و مواد معدنی
💠 دوری از مواد شیمیایی مثل رنگ، موس، دکلره و…
💠 تمیز و خشک نگه داشتن مو
💠ماساژ پوست سر بصورت روزانه حداقل ۴ دقیقه برای افزایش گردش خون و جلوگیری از ریزش مو
💠محکم نبستن و نکشیدن موها
چه زمانی به دکتر مراجعه کنیم؟
- زمانیکه خارش های پوست سر شدید باشد و این خارشها قطع نشوند
- لکه های پوستی مشاهده شود
- با لمس ناحیه دچار سوزش یا درد شوید
- ایجاد طاسی و کچلی
- ریزش توده ای از مو
مطلب نهایی
برای پاسخ به سوال آیا اسکالپ سر باعث ریزش مو می شود، لازم است بدانید که خارش سر به طور کلی موجب ریزش مو نمی شود بلکه صرفا هشداری از سوی مغز جهت نشان دادن مشکلی در روتین مراقبتی یا وجود بیماری خاصی ارسال می شود. اگر دچار اسکالپ یا خارش کف سر شدید، برای پیگیری از شدت یافتن آن، حتما به دنبال دلیل اصلی آن باشید.
📞مشاوره رایگان جهت خرید و پشتیبانی پس از فروش محصولات بصورت چت در واتساپ و ایتا-روبیکا با شماره ۰۹۳۰۲۰۰۷۵۸۷
☎️ تماس تلفنی در روزهای شنبه تا پنج شنبه از ۸ صبح تا ۴ عصر به شماره ۰۲۱۶۵۳۸۹۳۴۲-۰۲۱۶۵۳۸۹۶۹۳
🏣تمامی محصولاتی که در داروخانه آنلاین مهتاطب عرضه می شوند، اعم از محصولات درمان لک، محصولات درمان جوش، درمان ریزش مو و کرم ضد آفتاب، قرص مولتی ویتامین، کرم مرطوب کننده، محصولات ارتوپدی و مکمل های غذایی و… از برندهای معتبر ایرانی و خارجی بوده و دارای برچسب اصالت کالا، سیب سلامت و دارای پروانه از وزارت بهداشت و دیگر سازمان های مربوطه هستند. این امر می تواند مشتریان محترم مهتاطب را از اصالت محصولاتی که تهیه می کنند، کاملاً مطمئن نماید.
📌 آدرس: تهران، شهریار، باغستان، جنب درمانگاه حکیم، داروخانه شبانه روزی دکتر رویا میرنظامی
مقاله مرتبط :
- رشد سریع مو با ۱۰ راه حل آسان
- روش های خانگی و دارویی درمان کم پشتی مو
- دلایل و درمان ریزش موی بعد از زایمان
- کراتینه مو چیست؟
- ۸ روش درمان گیاهی ریزش مو
- نقش فیناستراید در درمان ریزش موی زنانه
- درمان ریزش مو با قرص اسپیرونولاکتون
- ارتباط درماتیت سبورئیک با ریزش مو
- تاثیر منفی کراتین بر ریزش مو
- شامپو ضد ریزش مو
- بهترین شامپو ریزش مو
- شامپو آلپسین c1
- شامپو کافئین سریتا
- شامپو ماینوکسیدیل
- شامپو اویدرم ضد ریزش
- شامپو ضد ریزش فولیکا
- شامپو ضد ریزش اسکالپی
- شامپو ضد ریزش هگور
- شامپو ضد ریزش پنتن
- شامپو ضد ریزش کاندید
- شامپو جوانه گندم سریتا
- شامپو سپیژن
- شامپو ماینوکسی لافارر
- شامپو مینوتا سریتا
- شامپو پالمینکس اویدرم
- شامپو ضد ریزش هگور
- شامپو سریتا برای موهای چرب
- شامپو پرومین سریتا
- شامپو ضد ریزش فیتو
- شامپو ضد ریزش اریکه
- تونیک ضدریزش مو
- لوسیون ضدریزش مو
- ویال ضد ریزش مو
- شامپو ضدریزش موی چرب
- شامپو ضدریزش موی خشک
- شامپو ضدریزش سینره