۶ درمان گیاهی برای پسوریازیس و آرتریت پسوریاتیک

به نقل از اکسترن:

پسوریازیس یا بیماری صدف یک بیماری خودایمن پوستی بوده که با پلاک ها و پاپول های برجسته و پوسته ریزی مشخص می شود. بسیاری از کسانی که دچار بیماری پسوریازیس هستند به دنبال درمان های گیاهی و خانگی پسوریازیس می گردند. بسیاری از بیماران از عوارض داروهای شیمیایی هراس دارند. ۳۶ درصد از مردم آمریکا از درمان های جایگزین و یا مکمل های گیاهی برای درمان بیماری خود استفاده می کنند.
همواره بهترین درمان، درمانیست که موثر و بی خطر باشد.
سوال اینجاست که آیا درمانی برای آرتریت پسوریاتیک وجود دارد که موثر و کم خطر باشد؟

در واقع ، شواهد نشان می دهد که استفاده از مکمل ها و داروهای جایگزین گیاهی برای درمان گیاهی آرتریت پسوریاتیک می توانند موثر باشند. البته همانطور که همه می دانیم تجارب شخصی نسبت به شواهد علمی ، ارزش کمتری دارند ولی با این حال بسیار قابل توجه اند.
حتما قبل از استفاده از هرنوع دارو و مکملی، با پزشکتان در مورد آن مشورت کنید.

در بسیاری از موارد ، درمان های گیاهی به عنوان یک درمان تقویتی در کنار درمان اصلی مورد استفاده قرار می گیرند. بنابراین این درمان ها نباید جایگزین درمان اصلی شوند.

این موضوع بسیار منطقی است که استفاده از یک رژیم غذایی ضد التهاب می تواند برای درمان آرتریت التهابی نظیر آرتریت پسوریاتیک موثر باشد. همچنین ورزش منظم برای تقویت عضلات و استخوان ها و مفاصل بسیار مفید است. تکنیک های کاهش اضطراب و آرامش ذهن و ریلکسیشن و مدیتیشن نیز فواید زیادی دارند.

داروهای گیاهی متعددی نیز برای پسوریازیس وجود دارند. البته باید در مصرف آنها بسیار دقت کرد. حتما باید با پزشک مشورت نمود. بعضی از دارو های گیاهی ممکن است با داروهایی که پزشکتان برایتان تجویز کرده تداخل داشته باشند. سبب ایجاد عوارضی برای شما شوند. همچنین ، زنان باردار یا شیرده و بیماران دچار بیماری های مزمن نظیر دیابت، فشارخون و اختلالات روانی نباید بدون مشورت پزشک از درمان های گیاهی استفاده نمایند.

اکنون نگاهی به ۶ درمان طبیعی کمکی برای آرتریت پسوریاتیک می اندازیم :

آلوئه ورا 

ژلی که از گیاه آلوئه ورا بدست می آید. می تواند موجب کاهش قرمزی و پوسته ریزی پسوریازیس شود. کرم هایی که حاوی ۰٫۵ درصد آلوئه ورا هستند می توانند برای درمان علائم پوستی مفید باشند. توصیه می شود که روزانه ۳ بار از این کرم ها در محل های درگیر استفاده نمایید. قرص های آلوئه ورا برای درمان به هیچ وجه توصیه نشده و ممکن است خطرناک باشند.

کپسایسین 

ماده ای است که در فلفل های تند یافت می شود. درواقع علت اصلی تندی فلفل کپسایسین است. زمانی که پماد حاوی کپسایسین را بصورت موضعی در مفاصل گرفتار استفاده کنید، باعث کاهش درد، التهاب، قرمزی و پوسته ریزی می شود.

روغن درخت چای

این درخت از درختان بومی استرالیا است. روغن آن برای درمان زخم ها و کهیر استفاده می شود. بعضی افراد ممکن است به این روغن حساسیت (آلرژی) داشته باشند.

زردچوبه

زردچوبه حاوی مواد ضدالتهابی و آنتی اکسیدان است. همچنین این ماده می تواند میزان بیان سایتوکاین های بدن از جمله TNF را تغییر دهد. زردچوبه در زمان های شعله وری پسوریازیس و آرتریت پسوریاتیک می تواند مفید باشد. همچنین FDA مصرف ۱٫۵ تا ۳ گرم زردچوبه در روز را بی خطر می داند.

سرکه سیب

می تواند باعث کاهش خارش پوست سر مرتبط با پسوریازیس شود. سرکه سیب به آسانی در هر فروشگاهی یافت می شود. شما می توانید چندین بار در هفته بر روی پوست سر خود از آن استفاده کنید.

نمک دریا

اشتباه نکنید ! قرار نیست که نمک دریا را خوراکی مصرف کنید. زیرا حاوی فلزات سنگین بوده و بصورت خوراکی قابل مصرف نمی باشد. نمک دریا را در آب وان حل کنید و ساعتی را در آن آب بمانید. تا بدنتان حسابی خیس بخورد. این کار باعث کاهش پوسته ریزی و خارش ناشی از پسوریازیس می شود.

سخن نهایی:
تاکنون تحقیقات کمی درباره تاثیر گیاهان دارویی بر پسوریازیس یا آرتریت پسوریاتیک شده است البته نمی تواند گفت که استفاده از درمان های گیاهی کاملا بی خطر است. درواقع بعضی گیاهان می توانند برای سلامتی شما مضر باشند بنابراین در استفاده از داروهای گیاهی بسیار مراقب باشید.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=20098

نظر خود را وارد کنید

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان