کنکوری‌ها با رشته و دانشکده‌های دانشگاه علم و فرهنگ آشنا می شوند

دانشگاه علم و فرهنگ در راستای کمک به انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی آینده و دانشگاه محل تحصیل به داوطلبین آزمون سراسری سال ۱۴۰۳، رشته‌ها و دانشکده‌های این دانشگاه را به کنکوری‌ها معرفی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علم و فرهنگ، در راستای کمک به انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی آینده و دانشگاه محل تحصیل به داوطلبین آزمون سراسری سال ۱۴۰۳، رشته‌ها و دانشکده‌های این دانشگاه را به کنکوری‌ها معرفی می‌کند.

دانشگاه علم و فرهنگ وابسته به جهاد دانشگاهی و دارای ۶ دانشکده «فنی و مهندسی»، «هنر و معماری»، «علوم‌انسانی»، «علوم گردشگری» «حقوق» و «علوم و فناوری‌های نوین زیستی» است. این دانشگاه با بیش از ۷۰۰ عضو هیئت‌علمی و استاد مدعو در ۹۹ رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری به ۹ هزار دانشجو خدمات علمی، آموزشی و فرهنگی ارائه می‌کند و سال‌ها انتخاب استعدادهای برتر و دانش‌آموزان ممتاز و مستعد برای ادامه تحصیل دانشگاهی بوده است.

همچنین اتصال علمی و پژوهشی دانشگاه علم و فرهنگ به مجموعه‌های جهاد دانشگاهی از قبیل پژوهشگاه رویان، پژوهشگاه ابن‌سینا، پژوهشگاه علوم‌انسانی، پژوهشکده برق، پژوهشکده گیاهان دارویی و… باعث ارتقای استانداردهای آموزشی و پژوهشی این دانشگاه شده است. از دیگر مزیت‌های دانشگاه علم و فرهنگ، استقرار پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، بنیاد توسعه کسب‌وکار و دفتر همکاری‌های بین‌الملل در دانشگاه است که هر یک از آنها در گستره ملی و بین‌المللی نقش‌های مؤثر و بی‌بدیلی را ایفا می‌کنند.

این دانشگاه با کسب رتبه یک نوآوری ایران در سه سال پیاپی بر اساس رتبه‌بندی سایمگو اسپانیا، رتبه یک دانشگاه‌های غیردولتی کشور، رتبه یک نظام رتبه‌بندی ISC سال ۱۴۰۲ و رتبه ۵ ایران و ۱۵۰۱ جهان در نظام رتبه‌بندی تایمز ۱۴۰۳ توانسته در زمره برترین دانشگاه‌های ایران قرارگیرد.

داوطلبین آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ می‌توانند جهت آشنایی با رشته‌های فعال و امکانات این دانشگاه، به این نشانی مراجعه کنند.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=46907

نظر خود را وارد کنید

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان