کلوگزاسیلین

به نقل از مجله مهتاطب:

نوع : کپسول
گروه : داروهای عمومی
توضیحات : به یاد داشته باشید که داشتن حساسیت دارویی به هر دارویی بسیار اهمیت دارد چراکه می تواند موجب به خطر افتادن جان افراد گردد. بنابراین افرادی که تجربه و سابقه حساسیت به کلوگزاسیلین یا هر داروی مشابه نظیر پنی سیلین و آموکسی سیلین را در گذشته داشته اند باید موضوع را به پزشک خود اطلاع دهند. پزشک نیز با در نظر گرفتن بیماری نوع دیگری از دارو را برای درمان آن ها در نظر می گیرد.

این دارو دارویی است که به دو نوع کلیوی و کبدی از بدن پاکسازی و در حقیقت متابولیزه می گردد. بنابراین مصرف آن به افرادی که از بیماری های کبدی و کلیوی رنج می برند به هیچ وجه توصیه نمی شود.

قبل از مصرف این دارو به شما توصیه می گردد تا پزشکتان را از سوابق پزشکی خود نظیر بیماری های کبدی، کلیوی، وجود بیماری های عضلانی نظیر میاستنی گراویس و غیره با خبر سازید.
عوارض کپسول کلوگزاسیلین در بارداری
قرص کلوگزاسیلین در بارداری و شیردهی

مصرف این دارو در بارداری و حاملگی تنها زمانی مجاز است که پزشک شما این دارو را برای شما تجویز نموده است. همچنین کلوگزاسیلین می تواند از طریق شیر مادر به شیرخوار منتقل گردد لذا به مادرانی که قصد مصرف کلوگزاسیلین را در دوران شیردهی دارند توصیه می گردد تا در این زمینه با پزشک خود مشورت نمایند.
اشکال دارویی : کپسول ۲۵۰ میلی گرم
کپسول ۵۰۰ میلی گرم
موارد مصرف : درمان عفونت های باکتریایی
تداخلات دارویی : تداخلات دارویی موضوع بسیار مهمی در دنیای پزشکی امروز می باشد. چراکه داروها یا حتی مواد غذایی می تواند میزان اثر داروی خورده شده را کاهش یا افزایش دهد. علت آن معمولا به اثرات کبدی و کلیوی آن ها باز می گردد. تصور کنید که دارویی از طریق کبدی متابولیزه و از بدن دفع می گردد. حال هر دارو یا غذایی که فعالیت کبد را افزایش دهد میزان ماندگاری دارو در بدن را کاهش و اثر آن را نیز می کاهد. برعکس هر دارویی که میزان فعالیت کبد رو بکاهد موجب تجمع دارو در بدن شده و به همین ترتیب عوارض آن را می افزاید.

بنابراین متوجه شده اید که این موضوع تا چه حد حائز اهمیت است. علت عدم توصیه به مصرف داروهای گیاهی به همراه داروهای تجویز شده توسط پزشکان نیز به همین علت باز می گردد. به تمامی بیماران توصیه می شود قبل از مصرف داروی خود تمامی داروهای خود را به پزشک خود نشان دهند تا وی بتواند تصمیم صحیح تری را در درمان آن ها اتخاذ نماید.

برخی از داروهایی که می توانند با کلوگزاسیلین تداخل داشته باشند عبارتند از:
واکسن باکتری های زنده
داروی رقیق کننده خون مانند وارفارین و پلاویکس
متوتروکسات
تتراسیکلین
ریفامپین
ریفابوتین
عوارض احتمالی دارو : نشانه هایی از بروز یک واکنش آلرژیک مانند : کهیر،خارش،قرمزی و متورم شدن پوست،تاول پوست؛همراه تب یا بدون بروز تب ، خس خس سینه ، سفتی قفسه سینه ، مشکل در تنفس و صحبت کردن ،تورم دهان یا صورت یا لب ها یا زبان
دل درد و اسهال و استفراغ
بروز اسهالی که پس از گذشت چند روز ادامه یابد.(اسهال یکی از عوارض شایع مصرف این داروست که معمولا خو به خود متوقف می شود ، مصرف ماست پروبیوتیک در این موارد توصیه می شود)
بهترین روش مصرف : دارو را دقیقا طبق دستور پزشک یا داروساز خود و سر ساعت مصرف نمایید. جهت تکمیل دوره ی درمان، دارو را حتی پس از بهبودی و تا مدت تعیین شده توسط پزشک یا داروساز خود مصرف نمایید.دارو را با معده ی خالی مصرف نمایید(یک ساعت قبل از غذا یا دوساعت بعد از صرف آن)

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=22250

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان