شماره چهارم مجله خردورزی ویژه بهمن ماه ۱۴۰۲ با عنوان «حصار تنانگی، لیبرالیسم چگونه زنان را محدود میکند؟» منتشر شد و روی پیشخان مطبوعات آمد.
به گزارش خبرگزاری مهر، شماره چهارم مجله خردورزی ویژه بهمن ۱۴۰۲ با عنوان «حصار تنانگی، لیبرالیسم چگونه زنان را محدود میکند؟» به تازگی منتشر شده و روی پیشخان مطبوعات آمده است.
در این شماره به مسایل و چالشهای جامعه زنان در ۹ پرونده با حضور بیش از صد استاد و پژوهشگر از دریچه هنر، جامعه، اقتصاد و فرهنگ به مسأله زنان پرداخته شده است.
گفتوگو با نجف لکزایی، علیرضا پیروزمند، فرانک اف. فورستنبرگ، امید علی مسعودی، محمدتقی کرمی، محمد مهدی فتورهچی، لیلا وصالی، سهیل اسعد، شریف لکزایی، سمیرا خطیب زاده، نصیر عابدینی، محسن ردادی، محمد رضا کدخدایی، سمیه حاجی اسماعیلی، زینب تاجیک و غیره از جمله مطالب این شماره است.
در بخشی از متن این مجله با عنوان «زنانی که نباید شناخته شوند» میخوانیم:
«جامعهای که دغدغه مسائل زنان دارد، اما در نظام معماری، حریم خصوصی زن را ارج نمینهد؛ نظام شغلی آن بیش از هشت ساعت توان مادر را طی تجملاتِ ملالآوری در بسترهایی غیر از جایگاه مادری هدر میدهد؛ هیجانات زنانه را در جایگاههایی همانند نمایش خانگی و فضای مجازی میسوزاند و دغدغه مادران یک جامعه را در عملهای زیبایی، رژیمهای لاغری و… خلاصه میکند، ظالم به اهداف والای انسانیت است، اما در قالب و ظاهر مسائل زنان به بیان دیگر، بسیاری از چالشها، گرههای ذهنی و مسائل موجود در جامعه فراگیر زنان، اسیر کژ کردارهای مفهومی گشتهاند که بنای اعتبار زدایی، تردیدافکنی و تشکیک در نیازمندیها و استعدادهای عظیم انسانی دارند.
در این شماره از فصلنامه علوم اجتماعی خردورزی، باهدف تبیین چالشهای فردی و اجتماعی زنان در جهان امروز، به بررسی مسایلی مانند: بازنمایی بدن و کالاشدگی جنسی، شبکه مسایل مرتبط با پوشش زنان، مردوارگی و جنسیتزدایی، خود تحقیری جنسیجنسیتی، استقلالطلبی، خانوادهزدایی، معنویت زدایی و تقدسزدایی از هویت زن و در پایان به بررسی ویژگیهای شخصیتی، عرفانی و اخلاقی بانو پروین اعتصامی، پرداختهایم.»
اینمجله با قیمت ۱۵۰ هزار تومان عرضه شده است.