پرواز جت‌های ناسا در تاریکی خورشیدگرفتگی

 همزمان با وقوع خورشیدگرفتگی در آمریکا و گذر ماه از جلو ی خورشید که از مکزیک به آمریکا و کانادا امتداد یافت، دو جت مخصوص ناسا نیز این رویداد را دنبال کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، ۴ محقق سوار بر ۳ جت تحقیقاتی WB-۵۷ با سرعت ۴۶۰ مایل برساعت در استراتوسفر زمین حرکت کرده و داده هایی درباره تاج خورشیدی جمع آوری کردند.

این جت ها که در ارتفاع بالایی پرواز می کردند خورشید گرفتگی را از ارتفاع ۵۰ هزار فوتی بالای سطح دریا زیر نظر داشتند و داده هایی درباره اینکه خورشید چگونه روی یونوسفر تاثیر می گذارد، چگونه اتمسفر خورشید فعالیت می کند و سیارک های ولکانوئیدی(vulcanoid)که از مدت ها قبل نظریه هایی راجع به آنها وجود دارد، جمع آوری کردند. تصور می شود این سیارک ها بین خورشید و عطارد مدار می زنند اما به دلیل تابش مداوم اشعه های خورشیدی در مشاهدات نجومی دیده نمی شوند.

روی جت ها دوربین هایی نصب شده بود که نور قابل مشاهده و مادون سرخ را با وضوح بالا رصد می کردند. این دوربین ها ابزارهایی کلیدی برای ردیابی سیارک ولکانوئیدی مورد نظر محققان بودند. آنها همزمان حلقه غبار دور خورشید را نیز رصد کردند.

در کل ۴ دوربین روی دماغه هر ۲ جت نصب شده که هر کدام برای ردیابی رنگ خاص یا طول موجی از طیف الکترومغناطیس به کار می روند.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=27517

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان