به نقل از ورزش بلاگ:
خانه مکانی برای مقابله با تمام دغدغه ها و چالش های زندگی ما است. بنابراین، درست کردن محیطی برای ورزش با وسایل خانه بسیار مهم بوده و کیفیت زندگی شخص را بالا میبرد. البته اغلب اوقات نیز نداشتن وقت کافی و یا سرحال نبودن باعث می شود که از رفتن به باشگاه امتناع کنیم. پس بهترین راه برای یک ورزش روتین و منظم برای این افراد، تهیه وسایل بدنسازی خانگی و باشگاهی برای ورزش در خانه است.
احتمالا تجربه ی ورزش در باشگاه را داشته اید، که برای حق عضویت در آن باید هر ماه هزینه ای نه چندان کم را پرداخت کنید. حالا سوال اینجاست که چرا باید وقت و هزینه ی ارزشمند خود را صرف رفت و آمد به باشگاه بکنیم؟ وقتی می توانیم بعد از کار یا دانشگاه به خانه برویم و در همانجا ورزش کنیم. حتی می توانید هنگام ورزش در خانه موسیقی دلخواه خودتان را گوش بدهید!
از منظر دیگر، وقتی که شما در خانه ورزش میکنید، می توانید یک روتین مشخص و استراحت متناسب با آن را برای خود برنامه ریزی کنید. حتی اگر فضای کافی برای ورزش در خانه ندارید میتوان با وسایل فیتنس یا یک مت یوگا در گوشه ای از خانه مشغول به تمرین شد. داشتن لوازم ورزش در خانه، شما را برای ورزش کردن ثابت قدم می کند.
وسایل مورد نیاز برای ورزش در خانه
وسایل بدنسازی خانگی و باشگاهی با توجه به بودجه خودتان، به شما کمک می کند که در اوقات فراغت خود ورزش کرده و قدرت عضلات خود را بیشتر کنید. حال می توانید عضویت باشگاه خود را لغو کنید. و برخی از این لوازم ورزشی و لوازم بدنسازی خانگی را برای ورزش در خانه تهیه کنید. در این متن، ۲۹ نوع وسایل بدنسازی خانگی و باشگاهی ارزان را به شما معرفی می کنیم. که مناسب همه نوع مکانی هستند.
۱.توپ کولار (XD Kevlar Kettlebell)
اگر وسیله ای برای همه نوع ورزش در خانه می خواهید، باید یکی از این توپ ها را تهیه کنید. این نوع از توپ ها از جنس نرم و محکمی ساخته شده اند. که اگر زمین بخورند باعث آسیب به شما و یا کف خانه نمی شوند.
۲.مت یوگا
لازم نیست که حتما یوگا بلد باشید تا یکی از این مت ها را تهیه کنید. میتوانید از این مت ها برای انجام حرکات بدنسازی و کششی هم استفاده کنید.
۳.قفسه ی دستگاه بدنسازی (Fitness Reality Power Cage)
اگر اتاقی دارید و همچنین پول کافی! می توانید برای خرید یکی از این قفسه ها اقدام کنید. دستگاه بدنسازی خانگی چند کاره دست دوم نیز مناسب است. این وسیله برای انجام ۳ حرکت قدرتی و حرکت های نشسته، اسکوات و کشش بدن مناسب است.
۴.میله ی دمبل (CAP Barbell)
یکی از وسایل فیتنس در خانه، میله ی دمبل است. اگر فضای کافی برای مدل بزرگتر این دمبل ندارید، این سایز برای شما مناسب است. این میله ۱.۵ متر طول دارد و تا وزن ۱۱ کیلوگرم را تحمل می کند.
۵.طناب قدرتی (Power Guidance Battle Rope)
با این وسیله خود را به چالش بکشید تا عضلات میانی بدن را قویتر کنید. می توانید با این طناب ضربات سنگین، موجی و… اجرا کنید، اما نیاز به فضای بزرگی دارید.
۶.کیسه بوکس (Heavy Bag)
این کیسه بوکس برای کاهش وزن و در عین حال تمرینات قدرتی و سرعتی مناسب است.
۷.حلقه ی پلاستیکی ژیمناستیک
از این حلقه می توان برای انجام حرکات ساده یا تمرینات معلق استفاده کرد.
۸.دستگاه بدنسازی چندکاره قدرتی (Multi Function Power Tower)
این وسیله با طراحی ارگونومیک، تحمل وزن تا ۱۸۰ کیلوگرم را دارد. با وجود دسته هایی برای تکیه ی بازوها و پشت به راحتی و ایمن می توانید در منزل ورزش کنید.
۹.کیت های ورزشی TRX معلق
امروزه انجام بدنسازی های معلق طرفداران زیادی پیدا کرده است، زیرا تمام عضلات بدن را درگیر می کند.
۱۰.سکوی تعادلی
می توانید از این سکو روی یک توپ ثابت یا روی زمین استفاده کنید.
۱۱.دستگاه قایقران ( Rower Rowing Machine)
از این وسیله بدنسازی خانگی و باشگاهی برای تقویت عضلات در خانه به ویژه عضلات میانی بدن استفاده کنید. ۱۴ حرکت را با این وسیله می توانید انجام دهید.
۱۲.دوچرخه ثابت
تحمل وزن این وسیله تا ۱۳۰ کیلوگرم است. و ۱۴ نوع حرکت را می توان با آن انجام داد.
۱۳.جلیقه سنگین ورزشی
برای به چالش کشیدن ورزش خود می توانید با این جلیقه با وزن حدود ۱۰ کیلوگرم تمرین کنید. البته می توانید وزن آن را به دلخواه کم یا زیاد هم کنید.
۱۴.ست وزنه ورزشی
هیچ ورزش خانگی بدون این توپ ها وجود ندارد. در واقع یکی از وسایل مورد نیاز برای ورزش در خانه این وزنه ها هستند. میتوان گفت که این وزنه ها جز بهترین وسایل ورزشی خانگی و باشگاهی خواهند بود. با وجود آنها دیگر به چیزی نیاز ندارید!
۱۵.دمبل بارفیکس
از این وسیله برای تمرینات نیم تنه بالا استفاده میشود.
۱۶.آجرهای فومی
از زمین و همچنین بدن شما در برابر ضربات هنگام ورزش در خانه محافظت می کند.
۱۷.تردمیل
با این تردمیل می توانید مسافت زیادی را بدون خروج از خانه طی کنید.
۱۸.فوم رولر
فرقی ندارد که با این رولر چه حرکاتی انجام می دهید مطمئن باشید که بر اثر وزن شما شکلش را از دست نمی دهد.
۱۹.میله بارفیکس
به راحتی در چهارچوب در اتاق شما جای می گیرد و با انجام حرکات متنوع با آن تمام عضلات بدن شما درگیر می شوند.
۲۰.دستگاه بدنسازی خانگی و باشگاهی چندکاره
با امکان انجام بیش از ۵۰ حرکت مختلف برای یک بدنسازی خانگی بسیار مناسب است. این وسیله تحمل وزن تا ۱۰۰ کیلوگرم را دارد.
۲۱.کش های ورزشی
برای حرکات کششی این کش ها بهترین و ارزانترین وسایل بدنسازی خانگی و باشگاهی، پیشنهادی ماست. برای توانبخشی به بدن و بهبود حرکات می شود از این کش ها استفاده کرد.
۲۲.دمبل متغیر
این مدل از دمبل ها، وزن های متفاوتی را در فشرده ترین حالت ممکن برای انجام تمرین ها و یا حرکات فیتنس بانوان که فضای زیادی هم نمی گیرد، در اختیار شما قرار می دهند. هرطرف از این دمبل تحمل وزن ۲.۵ تا ۱۰ کیلوگرم را دارد.
۲۳.تخته نیمکت
تحمل وزن تا ۲۷۰ کیلوگرم را دارد. این نیمکت به راحتی سرهم می شود و برای ورزش های قدرتی ضروری است.
۲۴.طناب ورزشی
یک وسیله ضروری برای ورزش در منزل و بدنسازی خانگی است و در تقویت عضلات میانی بدن تاثیر به سزایی دارد.
۲۵.ماساژور ضربه ای
برای بدست آوردن انرژی دوباره، افزایش گردش خون و استراحت عضلات و ماهیچه ها می توانید از تفنگ عضلانی، که دارای ضربات سریع و قدرتمند است، استفاده کنید.
۲۶.آجر یوگا
برای برخی از حرکات یوگا که نیاز به کشش بیشتر است، بهتر است در ابتدا از آجر یوگا برای حفاظت بیشتر و جلوگیری از کشش بیش از حد ماهیچه ها استفاده کنیم.
۲۷.چرخ تمرین شکم
اگر هدف شما از ورزش تقویت عضلات میانی بدن است پس بهتر است که این چرخ را وارد وسایل ورزش در خانه خود بکنید.
۲۸.وزنه مچ پا
برای افزایش چربی سوزی و کاهش وزن این وزنه کمک زیادی به شما خواهد کرد.
۲۹.دیسک لغزنده
اگر روشی ساده برای بهبود تمرینات نیم تنه پایین می خواهید، این دیسک های فشرده، همه کاره و ارزان برای تقویت عضلات پا هنگام ورزش مناسب هستند.
مرجع: