مشاوره لک پوستی

به نقل از مجله مهتاطب:

داروساز
دختر جوانی وارد داروخانه شدند، به قسمت آرایشی بهداشتی رجوع کردند و به قفسه کرم ها نگاه می کردند احساس کردم که در انتخاب محصولی دچار سر در گمی می باشند نزدیک شدم و به ایشان گفتم می توانم شما را راهنمایی کنم .

بیمار
بله حتما من به دنبال یک کرم ضدلک و لایه بردار می گردم چند سال پیش روی پوست صورتم لک های کم رنگ پدیدار شد که به مرور پر رنگ تر و بیشتر شد چند مرتبه از کرم های روشن کننده استفاده کرده ام اما تاثیر چندانی نداشت البته یک بار لک های پوستی صورتم برطرف شد اما بعد از چند ماه دوباره با شدت بیشتری بازگشت . این لک های پوستی چرا و چگونه به وجود آمده و چه پیشنهادی برای من دارید ؟

داروساز
به پوست صورتشان نگاه کردم ایشان دارای پوست مختلط و دارای لک هایی روی گونه ها و پیشانی شان بودند، به ایشان گفتم لک های پوستی به علل مختلفی ایجاد می شود و انواع متفاوتی دارد . لک های پوستی ممکن است ناشی از آقتاب باشد یا به دلیل بارداری ایجاد شود و همچنین افزایش سن و مصرف داروها نیز می تواند عاملی برای بروز لک های پوستی باشند .

لک های دوران بارداری :
با این که همه خانم هایی که لذت مادر شدن را تجربه کرده اند و این دوران یکی از شیرین ترین دوران زندگی شان است دارای مشکلاتی نیز است، یکی از این مشکلات ایجاد لک های پوستی است این لک ها که در دوران بارداری ایجاد می شود در اغلب موارد بعد از بارداری و زایمان بهبود می یابد و در صد کمی از این لک ها هم ممکن است باقی بماند که برای برطرف کردن آن نیاز به درمان طولانی مدت است لک های دوران بارداری در صورتی که درمعرض آفتاب قرار بگیرید پر رنگ تر خواهد شد بنابراین یکی از شیوه های بهبود لک ها استفاده از ضدآفتاب و اجتناب از قرار گرفتن در معرض نور خورشید است .

افزایش سن :
کک و مک که مساِیل ژنتیکی در ایجاد آن تاثیر دارد در واقع لک های ناشی از آفتاب است شما گاهی بچه های خردسال را با کک و مک می بینید و گاهی افراد میانسال و سالمند را بنابراین لک های پوستی در سن پایین تر هم ممکن است ایجاد شود که با افزایش سن و نور خورشید تعداد آن ها زیادتر و رنگ شان هم پر رنگ تر می شود که می توانید با استفاده از کرم های لایه بردار و روشن کننده و لیزر وضع بهتری برای این لک های پوستی ایجاد کنید .

آفتاب :
نور خورشید با همه خوبی هایش اگر مراقب نباشیم می تواند سلامت شما را تهدید کند و علاوه بر آن از نظر زیبایی هم مشکل ساز شود ایجاد لک های پوستی ناشی از آفتاب یکی از همین موارد است لک های ناشی از آفتاب معمولا در اثر افزایش سن ایجاد می شود که با استفاده از کرم های لایه بردار و روشن کننده و استفاده منظم از ضدآفتاب و همچنین لیزر نیز یکی از شیوه هایی است که به کمک آن می توانید لک ها را از بین ببرید .

داروها :
بیماری و داروها نیز می تواند عاملی برای ایجاد لک های پوستی باشد مصرف بعضی از داروها می تواند موجب بروز لک های پوستی شود این لک ها اغلب روی پوست صورت ظاهر می شود و با قرار گرفتن در معرض نور خورشید پر رنگ تر می شود و با قطع دارو این لک ها تا حد زیادی بهبود می یابد و حتی ممکن است کم رنگ تر و محو شود .
استفاده از کرم های ضد لک و لایه بردار در درمان لک ها موثر می باشد و توصیه می شود که حتما از ضدآفتاب در طی درمان استفاده نمایید و همچنین پس از درمان احتمال بازگشت لک های پوستی زیاد است ولی اگر شما به خوبی و به وقت از ضدآفتاب استفاده نمایید احتمال بازگشت لک های پوستی بسیار کاهش می یابد .

بیمار
چند سال پیش بخاطر مشکلات قاعدگی و هورمونی از داروهای هورمونی استفاده نمودم که این لک ها روی پوست صورتم ظاهر شد و با قرار گرفتن در معرض نور آفتاب روز به روز بیشتر شد، آیا درمانی برای برطرف نمودن این لک های پوستی من وجود دارد ؟

داروساز
بله البته که وجود دارد پیشنهاد من برای شما استفاده از ژل پاک کننده لیراک، ماسک لایه بردار گلیکولیک اسید کدلی، ضد لک یونیتون ۴ و ضدآفتاب ضدلک دپی وایت ای سی ام می باشد .

ژل پاک کننده لیراک :
این ژل آلودگی ها و مواد آرایشی به جا مانده بر روی پوست را پاک کرده و موجب تمیزی کامل پوست صورت می شود و حاوی ترکیبات پاک کننده ملایم است به همین علت برای استفاده افرادی که پوست نرمال تا مختلط دارند بسیار مناسب می باشد این محصول به دلیل داشتن عصاره لیمو و رازیانه ستاره ای ترشح غدد چربی پوست را کنترل کرده و موجب کوچک شدن منافذ باز پوست می شود .

ماسک لایه بردار گلیکولیک اسید کدلی :
ماسک لایه بردار گلیکولیک اسید کدلی موجب بهبود بافت پوست شده و انعطاف پذیری آن را افزایش می دهد این ماسک حاوی گلیکولیک است که از نیشکر استخراج می شود این ماده به عنوان یک لایه بردار ملایم قادر است تا با نفوذ به لایه سطحی پوست سلول های مرده پوست را پاکسازی می کند وجود گلیکولیک این ماسک را قادر می سازد تا در طولانی مدت چروک های ریز و سطحی پوست را از بین می برد یکی دیگر از ترکیبات موثر این ماسک روغن هسته انگور است که سرشار از پلی ساکاریدها و عناصر کمیاب می باشد، انگور بسیار مغذی، التیام بخش و رطوبت رسان قوی است . این ماسک درمانی حاوی ترکیبات فعال است که لک های قهوه ای قابل رویت را کم رنگ نموده و با درخشندگی فوری خستگی را از چهره برطرف می کند این ماسک ضمن رفع چربی اضافی پوست موجب شفافیت و شادابی آن می گردد .

ضد لک یونیتون ۴ آیسیس :
این کرم ضد لک حاوی ترکیبات ضدلک قوی است که انواع لکهای ایجاد شده بر روی پوست از قبیل لک هایی که در اثر افزایش سن به دلیل قرار گرفتن در معرض آفتاب یا بر اثر مصرف برخی داروها به وجود می آید را از بین می برد این ضدلک برای افرادی که پوست حساسی دارند مناسب است و به دلیل داشتن ویتامین C از ملتهب شدن پوست جلوگیری می کند که حاوی ترکیباتی از جمله :

  • آلفا آربوتین: مهار کننده آنزیم تیروزیناز
  • اسید سیتریک: لایه بردار ملایم جهت از بین بردن لک های سطحی و اثر روشن کنندگی طولانی مدت
  • آسکوربیک اسید: ضدالتهاب و روشن کننده و مهار کننده آنزیم تیروزیناز
  • کوجیک اسید: مهار کننده آنزیم تیروزیناز

کرم ضدآفتاب دپی وایت ای سی ام :
ضدآفتاب دپی وایت ای سی ام همراه با ترکیبات ضد لک گیاهی میتواند برای نواحی دست و صورت و دکلته استفاده شود این محصول کمک به کم کردن سرعت تولید بیش از حد ملانین یا همان رنگدانه پوستی و محو شدن لک های قهوه ای و پیشگیری از بازگشت مجدد میگردد . این ضدآفتاب با نهایت حفاظت از اشعه های مخرب UVB و UVA و پودر مروارید باعث شفاف شدن پوست شما می شود و از تخریب کلاژن و الاستین در پوست شما جلوگیری می کند، این محصول حاوی اسید آمینه و قند های پلی ساکارید می باشد که باعث بازسازی پوست شما می گردد .
شما هر شب با ژل شستشو لیراک و ماسک گلیکولیک اسید کدلی پوست صورت خود را به مدت ۳ دقیقه شستشو دهید و بعد از آبکشی و خشک نمودن کرم یونیتون ۴ آیسیس را به تمامی صورت بجز اطراف چشم بمالید و تا صبح روز بعد این کرم روی پوست شما باقی بماند، صبح بعد از بیدار شدن و شستشوی صورتتان با آب در ساعات ۹ ، ۱۲ و ۳ از ضدآفتاب ضدلک دپی وایت ای سی ام استفاده نمایید .

بیشتر بخوانید:  درمان لک صورت

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=21902

نظر خود را وارد کنید

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان