هیات عمانی در بازدیدی که از زیرساختها، ظرفیتهای موجود و صنایع تبدیلی در بندر امام خمینی داشتند، در زمینه بهرهمندی از این مجتمع بندری جهت توسعه مبادلات تجاری با ایران ابراز تمایل کردند.
به گزارش خبرگزاری مهر، اعضای هیأت اقتصادی عمانی که از روز شنبه (۱۷ شهریور) وارد خوزستان شدند، با حضور در خرمشهر و همچنین منطقه آزاد تجاری اروند به منظور توسعه مبادلات تجاری، علاوه بر انعقاد چند تفاهمنامه همکاری، بر افزایش همکاریهای مشترک بخش خصوصی دو کشور تأکید کردند.
منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) به عنوان بزرگترین کانون تجاری غلات کشور است و ظرفیتهای بندری در زمینه تأمین کالا، ترانزیت، امکان صادرات مجدد کالا و همچنین انجام سرمایهگذاریهای بزرگ بخش خصوصی در این منطقه از موضوعاتی بود که مورد توجه اعضای هیأت اقتصادی کشور عمان قرار گرفت.
اعضای هیأت اقتصادی عمان متشکل از دو معاون وزیر، رئیس، نایب رئیس اتاق بازرگانی استان شمال شرقی سلطنت عمان و جمعی از بازرگانان و سرمایهگذاران این کشور است که با هدف آشنایی با ظرفیتهای اقتصادی خوزستان به دعوت اتاق اهواز به این استان سفر کردهاند.
به گفته رئیس اتاق بازرگانی اهواز بازدید از کارخانجات صنایع تبدیلی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره)، آشنایی با فرایند فرآوری محصولات و بررسی بسترهای موجود و نیازمندیهای سرمایهگذاری در این حوزه، از دیگر برنامههای سفر این هیأت اقتصادی به بندر امام خمینی (ره) بود.
انجام سرمایهگذاری قابل توجه در ایجاد ظرفیتهای نگهداری انواع کالا و همچنین سرمایهگذاری در احداث پروژههای چهارگانه پایانههای مکانیزه غلات بر اساس استانداردهای روز جهانی از جمله توانمندی منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) است که جایگاه این بندر به عنوان کانون تجاری غلات منطقه را تقویت میکند.
همچنین بازدید از فعالیتهای تخلیه و بارگیری انواع کالا در سطح مجتمع بندری امام خمینی (ره) از دیگر برنامههای هیأت اقتصادی کشور عمان بود.
اعضای هیأت اقتصادی کشور عمان در سفر به خوزستان ضمن اشاره به فعالیت ۱۴ منطقه آزاد و ویژه اقتصادی در این کشور، بر تمایل و رغبت بر توسعه همکاریهای اقتصادی تأکید داشته و توسعه فعالیت اقتصادی و تجاری میان دو طرف را خواستار شدند.