علت وز شدن مو چیست و چگونه درمان می شود؟

به نقل از مجله مهتاطب:تقریباً همه ما در دورانی داشتن مو های وز و پف دار را تجربه کرده ایم که برای هیچ کس خوشایند نیست. اگر شما هم با سناریوی مو های وز شده آشنا هستید ولی نمی دانید چطور این مشکل را برطرف کنید، باید بگوییم در واقع اولین قدم قبل از امتحان روش های درمانی مختلف، پیدا کردن علت وز شدن مو است. نگران نباشید ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم به مبارزه با مو های خشک خود بروید و آن ها را سالم کنید. پس تا انتهای مقاله از مجله مهتاطب با ما همراه باشید.

به چه مو هایی وز گفته می شود؟

موی وز چه مویی است؟


Frizz
 یا وز به تار هایی گفته می شود که از بقیه مو ها بیرون زده و معمولاً کوچک و خشک است. علت وز شدن مو هر چیزی که باشد، باعث می شود این تارها به سادگی حالت نگیرند و تمایل به صاف ایستادن یا پیچ خوردن متفاوت نسبت به سایر تار های مو داشته باشند.
آن ها به اصطلاح شیطان هایی هستند که باعث می شوند تار های سالم نیز هر کاری دوست دارند انجام دهند و به هر شکلی که می خواهند در آیند و بیشتر اوقات غیر قابل کنترل هستند، مخصوصا صبح هنگام بیدار شدن.
در بعضی مواقع شاید بتوان این تارهای دردسر ساز را به کمک موس یا اسپری مو صاف کرد و محکم بست تا کمی آرام گیرند؛ اما بهتر است به دنبال راهی برای درمان آن ها باشیم.

چه عواملی باعث وز شدن مو می شود؟

دلایل وزی مو

همان طور که گفتیم تا زمانی که ندانیم علت وز شدن مو چیست، نمی توانیم راه حل و درمان مناسبی برای آن پیدا کنیم. این مشکل ممکن است به دلایل مختلف مانند آسیب ناشی از گرما، دهیدراته شدن، استفاده از شامپو های نامناسب و یا موارد دیگر بروز کند.
در این قسمت از مقاله دلایل مختلف وز شدن مو را با یکدیگر بررسی می کنیم.
۱) رطوبت موها:
یکی از عوامل شایع وز شدن مو ها، رطوبت اضافی موجود در هوا است. همه ما می دانیم که رطوبت و گرما باعث وز شدن مو می شود. دلیل اصلی بروز این مشکل این است که رطوبت سطح بالایی از هیدروژن را در خود دارد و موی انسان نسبت به این هیدروژن حساس است. پیوند هیدروژن با پروتئین و مولکول آب موجود در مو، منجر به وز شدن آن می شود.

۲) خشکی مو:
در بیشتر مواقع علت وز شدن مو ممکن است موی خشک باشد. واقعیت این است که مو های خشک آرزوی رطوبت دارند، بنابراین هنگامی که در معرض هوای مرطوب قرار می گیرند سعی می کنند تمام آن رطوبت را به خود جذب کنند و سریع تر از مو های چرب و معمولی وز می شوند.

۳) مو های آسیب دیده:
مو های آسیب دیده نیز مانند مو های خشک اغلب وز می شوند. زیرا آن ها نیز به طور طبیعی خشک و به دنبال جذب رطوبت هستند. رنگ کردن بیش از اندازه، استفاده روزانه از سشوار و اتوی مو یا حتی شستن و خشک کردن نامناسب مو ها باعث آسیب دیدن و در نتیجه وز شدن آن ها می شود.

مقاله مرتبط : نحوه شستن صحیح موها

چگونه مو های وز شده را کنترل کنیم؟

درمان وزی مو

بسیاری از افراد با مو های مجعد و موج دار و نحوه کنترل آن ها مشکل دارند. حالا که متوجه علت وز شدن موی خود شدیم می توانیم با نکات گفته شده در ادامه این مشکل را کنترل کنیم :
💠استفاده از شامپو بدون سولفات و حاوی گلیسیرین: گلیسرین مانند یک مرطوب کننده طبیعی است و با نفوذ به ساختار مو از وز شدن آن جلوگیری می کند. همچنین رطوبت اضافی در هوا را جذب کرده و یک پوشش مناسب بر روی تار های مو ایجاد می کند.

💠استفاده از نرم کننده مناسب: برای درمان وز شدن مو قدرت نرم کننده ها را دست کم نگیرید. نرم کننده ها مانع خروج رطوبت اضافی موها می شود و آن ها را صاف نگه می دارد. سعی کنید نرم کننده ای انتخاب کنید که حاوی گلیسیرین، مواد آبرسان و شی باتر باشد. هیچ وقت نرم کننده را به ریشه مو ها نمالید.

💠استفاده از ماسک موی آبرسان یک بار در هفته: هیدراته نگه داشتن مو ها از باز شدن کوتیکول مو و از بین رفتن رطوبت آن جلوگیری می کند. بنابراین سعی کنید یک بار در هفته از ماسک موی مناسب استفاده کنید. برای این منظور به دنبال محصولاتی باشید که حاوی روغن نارگیل و یا کرچک باشند. این دو روغن خاصیت آبرسانی فوق العاده ای دارند و به مو های شما درخشندگی باور نکردنی می بخشند.

💠استفاده از روغن نارگیل خالص: همان طور که می دانید استفاده از روغن نارگیل مزیت های بسیاری بدنبال دارد. برای تقویت و از بین بردن خشکی مو بهترین گزینه، استفاده از روغن نارگیل خالص و ارگانیک است.

💠خشک کردن ۹۰ درصد مو ها در هوای آزاد: اجازه دهید ۹۰ درصد مو های شما قبل از سشوار کشیدن خشک شود، زیرا در این حالت کمتر در معرض آسیب حرارت ناشی از سشوار قرار می گیرند و در نتیجه لطمه کمتری به ساختار آن ها وارد خواهد شد.

برای گرفتن مشاوره در زمینه وز شدن مو میتوانید با شماره ۶۵۳۸۹۳۴۲-۰۲۱ تماس بگیرید و یا در واتساپ-تلگرام به شماره ۸۳۴۳۶۱۲-۰۹۳۵ پیام دهید تا مشاوران و پزشکان داروساز در داروخانه آنلاین مهتاطب شما را راهنمایی کنند.

 

بهترین محصولات برای درمان مو های وز شده
همان طور که گفتیم علت وز شدن مو در هر شخصی ممکن است متفاوت باشد. به همان اندازه راه ها و محصولات مختلفی برای بر طرف شدن این مشکل نیز وجود دارد که در ادامه شما را با تعدادی از محصولات مخصوص موهای وز دار آشنا میکنیم که کیفیت خوبی داشته و جزء موثرترین محصولات موهای وز بوده و اگر در کنار هم مصرف شوند، درمان خشکی و وزی مو را در زمان کوتاه تری درمان می کنند.

۱) ماسک موی عسل و نارگیل لافارر

ماسک موی عسل و نارگیل موهای وز دار لافارر

صرف نظر از این موضوع که علت وز شدن مو چیست، می توان گفت استفاده از ماسک مو بهترین گزینه برای برطرف کردن این مشکل است. ماسک موی عسل و نارگیل لافارر یک محصول کاملاً طبیعی بوده که از عصاره گیاهان مختلف ساخته شده است. این محصول برای تمام مو ها مناسب است و مشکل وز بودن آن ها را به راحتی حل می کند. ترکیبات ماسک موی لافارر به گونه ای است که مو های شما را از آسیب های حرارت سشوار و اتوی مو به دور نگه می دارد و بعد از استفاده آن ها را نرم و ابریشمی می کند.
روغن نارگیل و روغن زیتون موجود در آن مو های شما را از موخوره در امان نگه می دارد. همچنین عسل و آلوئه ورا در این ماسک کمک می کند مو های سالم تر و محکم تری داشته باشید.

ویژگی های ماسک موی لافارر عبارت است از :

✅کمک به درمان مو های وز شده

✅تهیه شده از عصاره گیاهان مختلف و مغذی

✅کمک به حالت پذیری و افزایش لطافت موها

✅دارای روغن های مفید مانند زیتون و نارگیل

✅محافظت از ساقه مو در برابر حرارت سشوار و اتو

درمان موخوره و جلوگیری از بروز مجدد آن

✅تقویت ساقه مو و تغذیه آن با عصاره آلوئه ورا و عسل

enlightenedروش استفاده: بعد از شستشوی کامل، مقداری ماسک، متناسب با حجم مو روی ساقه ها گذاشته و ماساژ دهید و بعد از ۳ تا ۵ دقیقه آبکشی کنید.

مقاله مرتبط : پیشگیری از موخوره با روغن های مو

 

۲) اسپری آنتی فریز وینا

اسپری آنتی فریز وینا

علت وز شدن مو هر چیزی که باشد بسیار آزار دهنده است و همه ما دنبال راهی برای خلاصی از این مشکل هستیم. یکی از محصولاتی که می توان از آن برای درمان و کنترل مو های وز شده خود استفاده کنیم، اسپری آنتی فریز وینا است. حجم این اسپری ۲۵۰ میلی لیتر است و برای استفاده روزانه گزینه مناسبی محسوب می شود. شما با هر نوع مویی، چه خشک و چه چرب و معمولی می توانید از این محصول استفاده کنید و مصرف آن هیچ محدودیتی ندارد. همان طور که از نام این اسپری مشخص بر می آید، این محصول ضد وز است و با آبرسانی بالا لطافت و نرمی را به مو های خشک و آسیب دیده شما بر می گرداند و بعد از استفاده مو های شما به راحتی و بدون داشتن کوچکترین الکتریسیته شانه می شود. اسپری آنتی فریز وینا یک محصول مراقبتی کاملا استاندارد است که مجوز های لازم از سازمان غذا و دارو را کسب کرده است، پس با خیال راحت از آن برای درمان مو های خود استفاده کنید.

ویژگی های شامپو ویتا فریز عبارت است از :
✅ضد وزی و خشکی مو
✅سهولت شانه پذیری موهای مجعد و فر
✅مرطوب کننده مو
✅آنتی استاتیک

✅بدون نیاز به آبکشی

enlightenedروش استفاده: بر روی موی تمیز به خصوص نقاط گره دار و موخوره اسپری نموده و توسط یک شانه جهت باز کردن گره ها اقدام نمایید (بدون نیاز به آبکشی).

۳) شامپو مخصوص مو های وزدار، درمالیفت

شامپو مخصوص مو های وزدار، درمالیفت

معمولاً بیشتر افرادی که مو های مجعد وز دارند، از خشکی بیش از اندازه مو هایشان شکایت می کنند. شامپو درمالیفت که برای مو های وز و مجعد انتخاب بسیار مناسبی است، بعد از استفاده موهایی صاف و نرم به شما هدیه می دهد و شانه کردن آن را راحت تر می کند. این محصول اصطلاحا free sulfate (بدون سولفات) است و با مواد مرطوب کننده خود جلوی وز شدن موها را می گیرد و با حفظ رطوبت یک لایه محافظ بر روی آن ایجاد می کند.
یکی از ترکیبات اصلی آن روغن آرگان است، که به دلیل داشتن ویتامین E و سایر اسید های چرب، خاصیت نرم کنندگی و مرطوب کنندگی بالایی دارد و رطوبت مورد نیاز ساقه و ریشه مو را فراهم می کند. همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی باعث تقویت مو های شما می شود. از دیگر ترکیبات مؤثر موجود در این شامپو می توان به گوار، پروتئین ابریشم و عصاره بامبو اشاره کرد.

ویژگی های شامپو ویتا فریز عبارت است از :
✅آبرسانی مناسب مو های وز شده و تغذیه آن ها
✅کمک به صاف و ابریشمی شدن مو ها
✅محافظت از مو در برابر عوامل خارجی
✅محافظت از مو در برابر موخوره ناشی از خشکی
✅بدون سولفات، نمک و پارابن

enlightenedروش استفاده: مو های خود را با مقدار مناسبی از شامپو بشویید و اجازه دهید کف شامپو یک تا دو دقیقه روی آن ها باقی بماند سپس با آب ملایم شستشو دهید. همه محصولات بیان شده در این مقاله را می توانید از سایت داروخانه مهتاطب خریداری کنید.

مقالات پیشنهادی
علائم و درمان قارچ سر
درمان موهای آسیب دیده
مضرات سولفات در شامپو
چگونه مژه خود را تقویت کنیم؟
درمان ریزش مو
درمان شپش

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=24488

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان