عرضه داستان زندگی موسس اولین حسینیه تایلند در بازار نشر

کتاب «محله چائوسن ها» نوشته سید سعید هاشمی توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «محله چائوسن ها» نوشته سید سعید هاشمی به تازگی توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر و روانه بازار نشر شده است. این کتاب روایتی از زندگی شیخ احمد قمی موسس اولین حسینیه تایلند است.

شیخ احمد قمی یکی از شخصیت‌های مهم در تاریخ تشیع در کشور تایلند است. او به عنوان مؤسس اولین حسینیه در تایلند شناخته می‌شود و نقش مهمی در گسترش فرهنگ و معارف اسلامی در این کشور داشته است. او در اواسط قرن بیستم میلادی به تایلند آمد و با تلاش‌های خود، تجمعات شیعیان را سازماندهی کرد و به ترویج مراسم‌های مذهبی پرداخت. فعالیت‌های شیخ احمد قمی موجب گسترش فرهنگ و معارف شیعه در تایلند شد و تأثیر عمیقی بر جامعه شیعه این کشور گذاشت.

سید سعید هاشمی که از رمان‌نویسان با سابقه به‌خصوص در حوزه رمان‌های تاریخی و مذهبی است و سابقه نگارش آثار پرفروشی مثل زلزله در نیل و زندان یهودی را در کارنامه خود دارد، این بار به سراغ شیخ احمد قمی رفته و داستان زندگی او و سفرش به تایلند و تأسیس اولین حسینیه در این کشور را روایت کرده است.

«محله چائوسن‌ها» روایت داستانی زندگی شیخ احمد قمی است که در دوران صفوی به تایلند رفت و ضمن راه‌اندازی دستگاه تجاری مفصل، به مناصب مهمی در حکومت سیام (تایلند) دست یافت. در تهاجم‌های خارجی کنار مردم سیام ایستاد و امین حکومت آن‌ها بود. این رُمان روایت مردی است که اسلام و عشق به سیدالشهداء را از قم به تایلند سوغات برد.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

محمد سعید دم گرفته بود: «یاحسین (ع) … یاحسین (ع)». صدای قشنگی داشت و غم عجیبی در صدایش موج می‌زد. همه با او تکرار کردند. گفتنِ یاحسین (ع) برای کسانی که اهل آیوتایا بودند، کمی سخت بود. آن‌ها با لهجۀ خودشان حسین (ع) را صدا می‌زدند، «چائوسن». نخست‌وزیر تازه می‌فهمید که چرا به این گروه می‌گویند «چائوسن‌ها»

این کتاب با ۱۸۸ صفحه و قیمت ۱۵۵ هزارتومان عرضه شده است.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=58755

نظر خود را وارد کنید

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان