ضرورت ایجاد مجتمع‌های اداری در شهرستان‌های اصفهان

اصفهان -رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: ایجاد مجتمع‌های اداری در شهرستان‌ها ارائه خدمات در یک محل و به دنبال آن افزایش رضایتمندی را به همراه دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، علاءالدین رفیع‌زاده شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای راهبری استانداری اصفهان اظهار کرد: مجتمع‌های اداری یکی از مباحث جدی سازمان اداری و استخدامی است؛ فارغ از صرفه‌جویی در هزینه‌ها، رضایتمندی مردم اهمیت بسیاری دارد و اینکه مردم همه خدمات مورد نیاز خود را با مراجعه به یک مجتمع دریافت کنند در این زمینه اثرگذار است لذا اهمیت این موضوع روشن است.

وی افزود: استدلال ما این است که همان‌گونه که مردم در مقابل استانداری و فرمانداری به بیان برخی اعتراضات خود می‌پردازند، همه دستگاه‌های اجرایی نیز نماینده‌ای ذیل نظر فرمانداری داشته باشند؛ این به بدان معنا نیست که وظیفه این نمایندگان با فرمانداری است بلکه فرماندار بر عملکرد آنها نظارت داشته و خدمت به موقع به مردم را بررسی می‌کند.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور عنوان کرد: محتوای کار نمایندگان با دستگاه مورد نظر است اما فرماندار بر فعالیت آنها نظارت دارد؛ در زمنیه ساختار مجتمع‌های اداری باید معاون توسعه استان با فرمانداران شهرستان‌های ذی‌نفع و مدیران کل دستگاه‌های اجرایی جلساتی برگزار کرده و مشکلات موجود در حوزه استقرار دستگاه‌ها را بررسی کنند.

وی با اشاره به بازدید انجام شده از برخی شهرستان‌های استان عنوان کرد: در بازدید از جرقویه دیدیم که زیرساخت‌ها برای مجتمع اداری آماده است اما دستگاه‌ها مستقر نیستند؛ این موضوع تا دو ماه آینده بررسی مجدد و پیگیری خواهد شد.

رفیع‌زاده افزود: بهتر است از ایجاد ساختمان‌های جدید برای مجتمع‌های اداری صرف نظر شود و نیروی انسانی موردنظر برای نمایندگی در فرمانداری نیز از بین افراد کار کرده و مطلع انتخاب شده و افراد استخدامی جدید در این زمینه به کار گرفته نشوند.

وی با اشاره به قانون برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: استقرار نمایندگی در فرمانداری به معنای آن نیست که این نماینده به عنوان رابط بین دستگاه مربوطه و فرمانداری عمل کند بلکه هر خدمتی باید به همان‌جا تفویض شده و برای سایر امور نیز بستر سیستمی فراهم شود.

معاون رئیس جمهور افزود: هدف اصلی از مجتمع‌های اداری این است که مردم در یک مکان از خدمات مختلف بهره‌مند شوند اما بعضی امور که نیازمند جلسات ستادی است، استثنا هستند.

وی با بیان اینکه معاونان توسعه هر استان باید مشکلات اداری آن را شناسایی کنند، گفت: مسائل اداری و استخدامی دستگاه‌های اجرایی استان باید توسط ستاد استان به سازمان اداری و استخدامی اعلام شود تا راه‌حل به صورت مستقیم ارائه شده و یا با وزارت مربوطه جلساتی به منظور حل مشکل برگزار شود؛ این وظیفه ستاد است که مشکلات را به ما اعلام کند.

رفیع‌زاده ادامه داد: در هر استان نسبت کارمند به جمعیت باید مشخص شود و اگر دستگاه‌های اجرایی این نوع آمارها را به ما بدهند، این اطلاعات به ما کمک کرده و مبنای تصمیم‌گیری خواهد بود.

وی با اشاره به ایجاد پلتفرم در راستا احصا مشکلات اداری بیان کرد: هیچ چیزی در نظام اداری وجود ندارد که در گذشته درمورد آن فکر نشده و یا قانونی وجود نداشته باشد اما برخی امور اجرا نشده و شکایت مردم را به دنبال دارد؛ به دنبال راه‌اندازی برخی پلتفرم‌ها هستیم که مشکلات در آن شناسایی شده و عدم فعالیت دستگاه یا فرد مربوطه مشخص شود.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور افزود: در دولت چهاردهم برنامه اصلاح نظام اداری تهیه شده و طی دو هفته آینده به تصویب رسیده و به دستگاه‌ها ابلاغ خواهد شد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=63381

نظر خود را وارد کنید

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان