حجت الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی نماینده تامالاختیار آیت الله سیستانی با مدیران و اساتید بنیاد بین المللی امامت دیدار کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید جواد شهرستانی نماینده تامالاختیار آیت الله سیستانی ضمن بازدید از مجموعه بنیاد بینالمللی امامت، با مدیران و اساتید این مجموعه دیدار و از آثار چاپ شده در زمینه امامت پژوهی مانند عبقات الانوار، برهان السعاده، استقصاءالافحام، ضیا العین و … بازدید کرد و این آثار را مایه مسرت و مباهات دانست.
حجت الاسلام و المسلمین شهرستانی در بازدید از بنیاد بینالمللی امامت، ضمن تقدیر از پژوهشهای گروهی در زمینه امامت و ولایت، خاطرنشان کرد: از دور با فعالیتهای این مجموعه فخیم آشنایی داشتم و الحمدلله کارها و اقدامات انجام شده، علاوه بر اینکه چشمگیر و درخشان است؛ بلکه از حد انتظارم بالاتر و در سطح عالی است.
نماینده آیت الله سیستانی ضمن اشاره به کلام امیرالمومنین علی علیه السلام در نهج البلاغه أُوصِیکُمَا بِتَقْوَی اللَّهِ وَ نَظْمِ أَمْرِکُمْ؛ بر نظم در امر تحقیق و پژوهش گروهی تاکید کرد و یادآور شد: نظم در پژوهشهای گروهی باعث میشود تا از موازی کاری و اشتباهات و خطا در امر پژوهش جلوگیری شود.
وی کارهای انجام شده در بنیاد بینالمللی امامت را از برکات امیرالمومنین و اهلبیت علیهم السلام و سطح کارهای تحقیقی را بالاتر از کارهای فردی دانست و بنیاد بینالمللی امامت را دارای پشتوانه عالی و سرمایه قوی و ارزشی بالا ارزیابی کرد و ابراز داشت: الان جهان متوجه کارهای شما نمیشود و در آینده نزدیک متوجه خواهد شد که اساتید و دانش پژوهان و محققان شما چه کارها و اقدامات ارزشمندی را به جهانیان عرضه کرده است.
حجت الاسلام و المسلمین شهرستانی به بیان خاطراتی از سیدعبدالعزیز طباطبایی درباره علامه امینی پیرامون الغدیر و شیخ عَمری از عظمت و عنایات و کرامات ویژه اهل بیت علیهم السلام نسبت به مدافعان امامت خبر داد و ضمن تأکید بر این نکته، بر اهمیت تقویت فعالیتهای امامت پژوهی در بنیاد بینالمللی امامت تصریح کرد.
حجت الاسلام و المسلمین محمد تقی سبحانی در ابتدای این دیدار حضور نماینده مرجع جهان تشیع حضرت آیت الله سیستانی در جمع اساتید و دانش پژوهان حوزهی امامت پژوهی را مایه مباهات و خرسندی و بسیار مغتنم برشمرد و گزارشی از تجربیات موفق ۱۲ ساله بنیاد بینالمللی امامت در دو محور آموزش و پژوهش در زمینه امامت پژوهی ارائه کرد.
در ادامه این دیدار حجت الاسلام کاظمی معاون پژوهش بنیاد بینالمللی امامت ضمن تبیین بخشی از فعالیتهای انجام شده در هستهها و گروههای امامت تبینی و تطبیقی و تاریخ امامت و روش شناسی، گزارشی از برگزاری دو کنگره علامه میرحامد حسین و خاندان اجتهاد و فرزندان برای سال ۱۴۰۳ ارائه و از چاپ کتاب عبقات الانوار و سایر کتب خبر داد.
حجت الاسلام و المسلمین اسفندیاری معاون آموزش نیز ضمن تشریح آخرین رویکردهای بنیاد بینالمللی امامت به اقداماتی مانند برگزاری دوره امامت پژوهی در سطح دو و سه در قم و سایر استانها و دورههای تخصصی و نشستهای علمی اشاره و موانع و آسیبهای موجود را بررسی کرد.
معاون فرهنگی بنیاد بینالمللی امامت نیز از کارهای صورت گرفته مانند برگزاری نشستهایی به عنوان احیاگران فرهنگ امامت که به معرفی شخصیتهای امامتی (کسانی که در زمینه امامت پژوهی فعالیت داشته اند) چون علامه امینی و سلطان الواعظین و علامه محدث نوری و سیددلدار علی نقوی (غفران مآب) اشاره کرد.
وی تصریح کرد: در قالب نشستهای امامتی، طی دو سال ۸۵۰ جلسه با حضور شش هزار نفر برپا شده است؛ جامعه هدف این نوع جلسات را معمولاً از کودکان و نوجوانان و جوانان تا محققان و پژوهشگران حوزه و دانشگاه تشکیل داده، هدف از برگزاری این دورهها معرفت افزایی نسبت به امامت و ولایت است.