به نقل از مجله مهتاطب:
داروخانه اینترنتی مهتاطب تمامی محصولات معرفی شده در مقالات مجله مهتاطب متعلق به سایت داروخانه اینترنتی مهتاطب(داروخانه شبانه روزی دکتر رویا میرنظامی)، با برچسب اصالت و سیب سلامت می باشند و شما عزیزان میتوانید کلیه محصولات مورد نیاز خود را از طریق مراجعه به سایت مهتاطب به آدرس www.mahtateb.com خریداری نمائید. 🌟لطفا برای انتخاب محصول مناسب ابتدا مقاله را کامل و دقیق مطالعه کنید. پشتیبانی و مشاوره خرید محصولات درمان جوش و کرم ضد جوش در برنامه واتساپ-ایتا-روبیکا: ۰۹۳۰۲۰۰۷۵۸۷ |
درمان جوش صورت
درمان جوش صورت و انتخاب محصول و داروی مناسب به نوع و شدت جوش و سن شما بستگی دارد. اما همانطور که در قسمت علت ایجاد جوش اشاره کردیم، میتوان نتیجه گرفت که انتخاب محصولات آرایشی و روتین روزانه پوستی تا حد زیادی در درمان جوشها و پیشگیری از ایجاد جوش موثر است.
پس اولین قدم برای درمان جوش و پیشگیری از آن داشتن یک روتین روزانه پوست چرب و جوشدار است که شامل:
۱) شوینده پوست جوشدار:
شوینده های صورت به شکل ژل،فوم، پن و صابون هستند که دارای ترکیبات ضد باکتری، ضد قارچ، ضد میکروب و ضد جوشی مانند سالی سیلیک اسید، روغن درخت چای، گوگرد، تری کلوکربان TCC، نیاسینامید و… هستند. شستشوی روزانه بصورت روزی ۲ بار میتواند به جلوگیری از تجمع باکتری های مولد جوش و فعالیت آنها برای ایجاد جوش های چرکی، زیر پوستی و سر سیاه و قارچی جلوگیری کند.
۲) محصولات مراقبت از پوست فاقد چربی و غیر کومدوژنیک:
کم آبی پوست و عدم مراقبت پوست در برابر نور خورشید می تواند باعث بروز و تشدید جوش های پوستی شود. زیرا زمانی که پوست رطوبت کافی برای ایجاد سد دفاعی پوست ندارد، مجبور به ترشح چربی بیشتر میشود این موضوع میتواند زمینه ای برای جوش زدن شما باشد.
از طرفی برای استفاده از ضد آفتاب های روزانه نیاز است که محصولات شما فاقد چربی باشند و ترکیبات ضد جوش و کنترل کننده چربی نیز در آنها وجود داشته باشد. با استفاده از کرمهای مراقبتی نامناسب، چربی پوست بیشتر می شود و جوشهای سر سیاه و سر سفید زیادی روی پوست شما ایجاد میشد.
۳) پاکسازی و لایه برداری پوست:
ترکیباتی مانند سالی سیلیک اسید، گلیکولیک اسید و کرم های AHA میتوانند سلولهای مرده پوست را جداسازی کنند و باعث تنفس بهتر پوست، افزایش گردش خون در پوست و در نتیجه سلامت و جوانسازی پوست شوند. این ترکیبات باکتری و چربی و آلودگی پوست را جدا میکنند و از طرفی جوشهای سرسیاه و زیر پوستی را کاهش میدهند. برای پاکسازی پوست میتوان از اسکراب، ماسک یا کرمهای لایه بردار استفاده نمود.
۴) داروی ضد جوش:
مهمترین نقش در درمان جوش، انتخاب یک داروی موضعی یا خوراکی یا ترکیبی از هر دو است. اینکه چه کرم ضد جوشی مصرف شود یا چه قرصی خورده شود به نوع جوشها و میزان مقاومت آنها بستگی دارد و معمولا مشاور پوست یا پزشک پوست آن را تشخیص میدهد.
اگر جوشهای شما به شکل سر سیاه، سر سفید، کوچک، یا جوش دوره بلوغ شما هستند میتوانید از یک پکیج درمان جوش استفاده کنید که شامل موارد زیر است:
- روتین روزانه پوست جوشدار
- کرم -ژل ضد جوش
- مکمل موثر بر درمان جوش
در ادامه به شما ۲ پکیج درمان جوش معرفی میکنیم و در انتهای مقاله به داروهای موضعی و خوراکی درمان جوش میپردازیم.با مهتاطب همراه باشید.
پکیج روتین پوست جوشدار و درمان جوش
در این قسمت بر اساس ترکیبات موثر بر جوش و کیفیت محصولات ایرانی و خارجی بر اساس تجارب و اطلاعات علمی – پرشکی دکتر رویا میرنظامی، به شما ۲ پکیج درمان جوش قوی با محصولات خارجی و ایرانی معرفی میکنیم که رضایت مشتری بالایی داشته و درمان جوشها را در سریعترین حالت ممکن انجام میدهد. پکیج اول برای جوشهای سر سفید و سر سیاه و پکیج دوم برای جوشهای ملتهب و هورمونی مناسب است.
پک درمان جوش با محصولات ایرانی
1) ژل شوینده آکنه واش هیدرودرم
2) ژل ضد جوش اضطراری sos نوآکنه
3) ماسک اسکرابی زغال و شکر وارمی
4) کرم ضد آفتاب پوست چرب و جوشدار تینولا
5) کرم ژل مرطوب کننده پوست چرب و آسیب دیده سبوما
پک درمان جوش با محصولات خارجی
1) ژل ضد جوش قوی ای سی کیور
2) ژل شستشوی پوست و مختلط الارو
3) فلوئید ضدافتاب پوست مستعد جوش رنگی اریکه
4) کرم مرطوب کننده لایت ورونیک
نقد و بررسی جداگانه محصولات داخل پکیج درمان جوش خفیف تا متوسط
۱) ژل ضد جوش اضطراری sos نوآکنه:
این ژل ضد جوش ایرانی دارای حجم ۲۰ میلی لیتر میباشد که حاوی ترکیبات ضد جوش قوی از جمله گلیکولیک اسید، سالی سیلیک اسید، رتینول پالمیتات و آزلائیک اسید می باشد و میتواند به سرعت جوشهای روی پوست را از بین ببرد. این ضد جوش فاقد چربی، پارابن و اسانس می باشد و برای پوست حساسیت و خشکی شدید ایجاد نمیکند. از این ضد جوش میتوانید برای درمان انواع جوش استفاده نمائید.
۲) ژل شوینده آکنه واش هیدرودرم:
این شوینده با حجم ۱۵۰ میلی لیتر توسط برند ایرانی هیدرودرم تولید میشود که برای پوستهای چرب، جوشدار و حساس مناسب می باشد و دارای ترکیبات نابود کننده جوش مانند سالی سیلیک اسید، روغن درخت چای، سبومین می باشد و میتواند مانع از ایجاد جوش جدید روی پوست گردد. از شوینده ها باید روزانه دوبار صبح و شب قبل استفاده از کرمهای مراقبت از پوست استفاده کرد.
۳) ماسک اسکرابی زغال و شکر وارمی:
زغال فعال یکی از مهمترین ترکیبات موثر در درمان التهابات پوستی از جمله التهاب جوشها می باشد از طرفی دارای خاصیت ضد باکتری بوده و میتواند باکتری های مولد جوش را از بین ببرد. این ماسک از برند ایرانی وارمی دارای دانه های شکری نیز می باشد که باعث نرمی و شفافیت پوست نیز میگردد. از ماسک زغال باید بصورت هفته ای ۲-۳ بار استفاده نمود.
۴) کرم ضد آفتاب پوست چرب و جوشدار تینولا:
ضد آفتاب پوست چرب و جوشدار تینولا دارای ترکیبات کنترل گننده و مات کننده چربی پوست مانند نیاسین امید می باشد که میتواند باعث جمع شدن منافذ پوست نیز گردد. این ضدافتاب ایجاد جوش نمیکند . بر روی پوست بسیار سبک و قابل جذب است. از ضد آفتابها در طی درمان جوش باید هر ۳ ساعت تا غروب آفتاب استفاده نمائیم. حجم این ضد آفتاب ۴۰ میلی لیتر است، فاقد چربی بوده و spf آن ۳۰ است.
۵) کرم ژل مرطوب کننده پوست چرب و آسیب دیده سبوما:
این محصول یکمرطوب کننده و بازسازی کننده پوست چرب و آسیب دیده می باشد. در نتیجه بسیار مناسب برای دوره های درمانی پوست می باشد زیرا در طی درمان معمولا پوست خشک و کم آب می گردد و نیاز ب آبرسانی عمیقتری دارد. این کرم ژل ترکیبات فوق العاده ای در زمینه کنترل چربی پوست، آبرسانی پوست چرب و همچنین جمع کنندگی منافذ از جمله هیالورونیک اسید، سالی سیلیک اسید، نیاسینامید، لاکتیک اسید دارد.
ابرسان پوست چرب سبومای ایرانی در حجم ۴۰ میلی لیتر تولید میشود و باید از آن پس از هر بار شستشوی پوست استفاده نمود و در صورت نیاز مجدد آن را تمدید کرد.
نقد و بررسی جداگانه محصولات داخل پکیج ضد جوش هورمونی و بزرگ
۱) ژل شوینده آکنه واش پوست جوشدار الارو:
این شوینده از برند فرانسوی الارو می باشد و دارای ترکیبات ضد جوشی مانند سالی سیلیک اسید و اولئانولیک اسید و عصاره لیمو می باشد که ضمن شستشوی عمیق پوست باعث از بین بردن باکتری های مولد جوش و همچنین از بین بردن عفونت جوشها شده و برای افراد با پوست چرب و مختلط مناسب است. حجم این شوینده ۱۵۰ میلی لیتر است و باید روزانه ۲ بار صبح و شب هنگام بیدار شدن و قبل خواب استفاده نمود.
۲) ژل ضد جوش ای سی کیور ام ال ای:
ژل ضدجوش ای سی کیور از برند ام ال ای ساخت کشور کره است که در حجم ۱۵ میلی لیتر قابل دسترسی است. این ژل ضدجوش برای افرادی که پوست چرب و مستعد آکنه دارند مناسب است. در ترکیبات این محصول آداپالن و بنزوئیل پروکساید به کار رفته است و این مواد می توانند حتی بزرگ ترین و قوی ترین جوش ها را درمان کنند. این ضد جوش سلولهای مرده پوست را از بین میبردو از طرفی از ایجاد لک یا فرورفتگی ناشی از جوش جلوگیری میکند.
این ضد جوش را هر شب روی جوشها بزنید. در ابتدای درمان اجازه دهید تا صبح بماند و یا حداقل ۱ ساعت.
۳) کرم ضد آفتاب پوست مستعد جوش اریکه:
کرم ضد آفتاب ضدجوش SPF50 از برند اریکه در کشور فرانسه و در حجم ۵۰ میلی لیتر تولید شده است. این ضد آفتاب دارای دو رنگ بژ روشن و بژ طبیعی است و موجب براقی و چربی پوست نمی شود. در ترکیبات اصلی این ضد آفتاب، فیلتر های فیزیکی و شیمیایی موثری به کار رفته است که در برابر UVA و UVB از پوست محافظت می کنند. از طرفی ترکیب اکنت و سالی سیلیک اسید باعث درمان و پیشگیری از جوش میگردد.
ضد آفتابها را باید در طی درمان از صبح تا غروب هر ۳ ساعت تمدید کرد.
۴) کرم آبرسان پوست چرب و مختلط ورونیک:
کرم آبرسان پوست چرب و مختلط از برند ورونیک تحت لیسانس کشور فرانسه و در حجم ۴۰ میلی لیتر یافت می شود. این کرم لایه های پوست را به صورت عمیق پاکسازی می کند. در ترکیبات این محصول هیالورونیک اسید، آنتی اکسیدان و ترکیبات جاذب چربی به کار رفته است. هیالورونیک اسید، رطوبت را در پوست نگه می دارد و کلاژن، آن را آبرسانی می کند و شاداب تر نشان می دهد. با استفاده از این کرم مرطوب کننده ضمن آبرسانی از پوست، ماتی پوست را خواهید داشت و پوستتان عرق نمیکند و سریعا مرطوب کننده جذب پوست می گردد. از این مرطوب کننده بعد از هر بار شستشوی پوست باید استفاده گردد.
معرفی داروهای ضد جوش
داروهای درمان جوش به دو دسته تقسیم میشوند
۱) داروهای موضعی (با نسخه و بدون نسخه)
2) داروهای خوراکی (نسخه)
داروی موضعی درمان جوش
این داروها ضد باکتری، کاهنده ترشح چربی پوست و ضد التهاب هستند که بصورت تجویزی توسط پزشک یا بصورت بدون نسخه در دسترس هستن. از جمله مهمترین و معروف ترین داروهای موضعی درمان جوش میتوان به موراد زیر اشاره کرد:
۱) رتینوئید، ترتینوئین:
مشتقی از ویتامین A می باشد و برای آکنه های متوسط تا شدید که ملتهب، بزرگ، قرمز و مقاوم به درمانند استفاده میشوند. ترتینوئین و رتینوئید ها به شکل کرم، ژل، محلول و لوسیون تولید میشوند و مهمترین آنها شامل: ژل-کرم ترتینوئین، آداپالن
این محصولات بصورت هر شب و در هفته ۳ بار استفاده میشوند. در طی مصرف این پمادهای ضد جوش، استفاده از ضد آفتاب ضروری است زیرا این ترکیبات حساسیت پوست به نور خورشید را بالا می برند. خشکی و قرمزی نیز از دیگر عوارش این ترکیبات هستند.
۲) آنتی بیوتیک:
این داروهای با از بین بردن باکتری های اضافی پوست که مولد جوش هستند میتوانند قرمزی و التهابات جوش را از بین برده و در طی چند هفته جوش ها را از بین ببرند. این داروهای آنتی بیوتیک موضعی درمان جوش شامل: تتراسایکلین، بنزئیل پراکساید، پانژل، کلیندامایسین، اریترومایسین اشاره کرد.
در ماه های ابتدای درمان معمولا آنتی بیوتیک ها را با رتینوئید ها ترکیب و استفاده میکنند. مثلا کلیندامایسین با بنزوئیل پراکساید یا اریترومایسین با بنزوئیل پراکساید.
۳) آزلائیک اسید: این ترکیب برای تمام سطح پوست کاربرد داردو از ایجاد جوش فعال زیر پوستی جلوگیری میکند.
آزلائیک اسید عملکرد تدریجی و آهسته ای دارد و برای درمان جوش به چندین ماه استفاده نیاز دارد، پس برای استفاده از آن باید صبور بوده و به طور منظم از آن استفاده کرد. این نوع داروی ضد جوش، باکتری ها را از بین می برد و سلول های مرده پوستی را که می توانند منافذ را ببندند، لایه برداری می کند. این دارو برای کاهش P. acnes (پرپیونی باکتریوم آکنس یا باکتری های عامل جوش) موثر است،
بنابراین مانند آنتی بیوتیک عمل می کند. اسید آزلائیک که به صورت کرمی و ژل موجود است، برای آکنه های خفیف تا متوسط بهترین گزینه است.
۴) سالی سیلیک اسید: اسید سالی سیلیک می تواند لایه برداری مقی از پست انجام دهد به همین دلیل برای پوستهای چرب بسیار مناسب است. سالی سیلیک اسید به جلوگیری از مسدود شدن منافذ پوست کمک می کند. در واقع ضمن پاکسازی و لایه برداری از پوست باعث تنظیم ترشح چربی پوست و درمان جوشهای پوستی میگردد. فرآورده های اسید سالیسیلیک OCT با قدرت ۰.۵ تا ۵ درصد در دسترس هستند. عوارض جانبی احتمالی شامل سوزش خفیف و تحریک پوست است.
۵) گلیکولیک اسید: اسید گلیکولیک و اسید سالی سیلیک خاصیت آنتی باکتریال قوی ندارند و باید همراه با بنزوئیل پروکساید و یا دیگر مواد آنتی باکتریال مورد استفاده قرار بگیرند تا بهترین نتیجه را بدهند. اما به تنهائی برای درمان جوش های سر سیاه و بعضی جوش های سر سفید کوچک می توانند مورد استفاده قرار بگیرند. اسید گلیکولیک بیشترین تاثیر را روی پوست های خشک و معمولی دارد زیرا لایه برداری عمیقی انجام نمیده و به پوست آسیبی وارد نمیکند در نتیجه پوست خشک و معمولی میتواند جوشهای سطحی پوست را درمان کند.
۶) روغن درخت چای:
یک ترکیب گیاهی که دارای خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی برای کمک به کاهش آکنه است. روغن درخت چای یکی از بهترین ترکیبات OTC برای درمان آکنه است.
روغن درخت چای چربی و سبوم پوست را کاهش داده و عملکردی مشابه بنزوئیل پروکساید دارد. این ماده از ایجاد جوش جلوگیری می کند و جوش های صورت را کاهش می دهد و باعث خشک شدن جوش می شود. تحقیقات نشان داده است که ۵ درصد روغن درخت چای دارای نتایج قابل مقایسه ای با ۵ درصد بنزوئیل پراکسید است.
۷) داپسون: این ژل ضد جوش در دوز ۵% تولید میشود و نسخه ای است برای جوشهای ملتهب به ویژه زنان مبتلا به جوشهای بزرگ وهورمونی.
داروی خوراکی درمان جوش
داروهای خوراکی در موارد شدید و جوشهای مقاوم به درمان مورد استفاده قرار میگرند که شامل داکسی سایکلین، اریترومایسین، اسپیرونولاکتون، ترتینوئین ها انند رواکوتان، کورتونها. داروهای ضد جوش همگی باید با تائید پزشک مصرف شوند.
معمولا همراه با داروی خوراکی ضد جوش از محصولات موضعی نیز استفاده میگردد. چون در صورت مراقبت غلط از پوست، جوش جدید ایجاد میگردد.
علت ایجاد جوش
افرادی که بیشتر از دیگران به آکنه مبتلا می شوند، سلول های پوستشان به میزان زیاد و غیر طبیعی ای چرب و چسبنده است؛ از این رو سلول های مرده پوست به طور مناسبی از سطح آن پاک نمی شوند و فولیکول های مو را می بندند. در نتیجه روغن در یک جا جمع می شود و همین موضوع، علت ایجاد جوش به حساب می آید. غدد چربی بیشتر افرادی که زیاد جوش می زنند، بیش از حد فعال است و همین موجب تولید سبوم (چربی) زیاد بر سطح پوست می شود و ایجاد جوش را در پی دارد. از دلایل عمده ایجاد جوش میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
✔️ ترشح چربی پوست
✔️ بسته شدن منافذ پوست
✔️محصولات آرایشی نامناسب
✔️کم آبی پوست
✔️اختلالات هورمونی (پریود، بلوغ، کیست و…)
نتیجه گیری
در این نوشته پس از ذکر نکاتی درباب علت ایجاد جوش، محصولاتی ایرانی را ارزیابی کردیم که استفاده ازشان، به مرور زمان پوستی سالم و شفاف را به شما هدیه می دهد. یکی از بهترین پکیج های ضدجوش خارجی را نیز برای شما به طور کامل بررسی نمودیم. شما می توانید برای مشاوره و خرید این پکیج ها با شماره ۰۲۱۶۵۳۸۹۳۴۲ تماس بگیرید و یا در ایتا یا روبیکا به شماره ۰۹۳۰۲۰۰۷۵۸۷ پیامک دهید تا بتوانید مستقیما با پزشکان داروساز و مشاوران متخصص در داروخانه آنلاین مهتاطب صحبت کنید و مشاوره های لازم را بگیرید.
✉️مشاوره درمانی و خرید محصولات بصورت چت در ایتا و روبیکا: ۰۹۳۰۲۰۰۷۵۸۷
☎️مشاوره تلفنی : ۰۲۱۶۵۳۸۹۳۴۲
📋مطالب پیشنهادی:
تفاوت تونر و میسلارواتر
میسلارواتر چیست؟
تونر چیست؟
آزلائیک اسید;بهترین کرم های ضد جوش حاوی آزلائیک اسید
پکیج درمان جوش سر سیاه و ملتهب چرکی
کرم ضدجوش
سرم ضدجوش
ژل ضدجوش
محلول ضدجوش
صابون ضدجوش
چسب ضدجوش
جمع کننده منافذ
ضدجوش بدن
مطالب مرتبط
-
۲۲مرداد۱۳۹۹
درمان جوش
-
جوش سر چیست و چه فرقی با درماتیت سبورئیک دارد؟
۲۳تیر۱۴۰۲درمان جوش
-
درمان جوش سر از چه راه هایی امکان پذیر است ؟
۲۴دی۱۴۰۱درمان جوش