درمان جوش با روغن درخت چای

به نقل از مجله مهتاطب:

معمولا وقتی صحبت از درمان جوش می شود، بیشترین ترکیباتی که در دنیا از آن صحبت می شود کلیندامایسین، سالیسیلیک اسید و بنزوئیل پروکساید می باشند، درحالیکه این ترکیبات تنها گزینه برای درمان جوش نبوده و ترکیبات قوی و موثر گیاهی دیگری نیز وجود دارند که اکثرا در محصولات موضعی ضد جوش نیز بکار برده می شوند.
روغن درخت چای یا Tea Trea Oil یکی از موثرترین ترکیبات در درمان جوش و کنترل چربی پوست می باشد که امروز در این مقاله از مجله داروخانه مهتاطب به آن می پردازیم. در انتهای مقاله نیز به شما ۴ کرم و سرم ضد جوش حاوی روغن درخت چای را معرفی می نمائیم.

داروخانه اینترنتی مهتاطب
تمامی محصولات معرفی شده در مقالات مجله مهتاطب متعلق به سایت داروخانه اینترنتی مهتاطب(داروخانه شبانه روزی دکتر رویا میرنظامی)، با برچسب اصالت و سیب سلامت می باشند و شما عزیزان میتوانید کلیه محصولات مورد نیاز خود را از طریق مراجعه به سایت مهتاطب به آدرس www.mahtateb.com  خریداری نمائید.

🌟لطفا برای انتخاب محصول مناسب ابتدا مقاله را کامل و دقیق مطالعه کنید.

 

روغن درخت چای چیست؟

روغن درخت چای یک اسانس روغنی است که از یک گیاه بومی استرالیایی بنام Melaleuca alternifolia بدست می آید. این ماده، یک داروی قدیمی است که توسط مردم بومی استرالیا استفاده می گردید، به این صورت که روغن درخت چای را برای درمان سرفه، استنشاق می کردند و همانطور که حدس میزنید برای درمان مشکلات پوستی آن را استعمال می کردند.
بیش از ۱۰۰ ماده در این روغن است که یکی از اصلی ترین آنها ماده ای بنام terpinen-4-ol می باشد. بدون اینکه خیلی بخواهیم داستان را پیچیده کنیم، این ماده همه چیزهای خوب را دارد، از جمله خاصیت ضد التهابی و ضد میکروبی.
این خواص همان چیزهایی است که دقیقا روغن درخت چای را تبدیل به انتخاب مناسبی برای درمان جوش و آکنه می کند. (لازم به اشاره نیست که برخلاف سایر اسانس های روغنی این ماده غیر کامدوژنیک است یعنی باعث ایجاد جوش نمی شود) اگر این خواص برای شما کافی نیست، باید بدانید روغن درخت چای، خواص آنتی اکسیدانی نیز به شما ارائه می کند.


فواید روغن درخت چای

۱) ضد ویروس و قارچ:
روغن درخت چای علاوه بر اینکه در مقابل باکتری موثر است، در کاهش قارچ و ویروس های روی سطح پوست نیز موثر می باشد.این موضوع باعث می شود

۲) درمان جوش:
آکنه بعلت وجود باکتری بروی پوست ایجاد می شود. روغن درخت چای دارای طیف وسیعی از فعالیت های ضد میکروبی و آنتی باکتریالی است که شامل موثر بودن در مقابل حتی استافیلوکوکوس اورئوس و البته آکنه می باشد. این خاصیت بصورت علمی و در مقالات چاپ شده در سال ۲۰۲۰ اثبات شده است. Terpinene-4-ol ماده فعال در روغن درخت چای است که سلول های باکتری را بی ثبات کرده و از بین می برد.
یک چیز جالب دیگر: این دارو می تواند بروی هم آکنه کامدونال ( جوش های سرسیاه، سرسفید و کوچک) و آکنه های التهابی (جوش های بزرگ، قرمز و پردرد) موثر باشد.

۳) درمان شوره و جوش سر:
باتوجه با خاصیت ضد التهابی و ضد قارچی این دارو، توصیه می شود برای درمان درماتیت های سبوروئیک و شوره ای استفاده کنید.

۴) درمان تخم شپش:
ترکیب روغن درخت چای با اسطوخودوس باعث نابودی و پوکی تخم شپش ها میگردد.

۵) درمان قارچ ناخن وپا:
درخت چای خاصیت ضد قارچ داشته و در نتیجه این دارو تبدیل به سلاحی در مقابل بیماری های پای ورزشکار (قارچی) و تاول های تبخالی ( ویروسی) شود.
روغن درخت چای میتواند قارچ ناخن را نیز از بین ببرد.

۶) دفع حشرات:
روغن درخت چای دارای بوی تندی است که باعث دور نکه داشتن حشرات موزی و جلوگیری از نیش آنها می شود.

۷) از بین برنده بوی عرق و زیر بغل:
ضد قارچ و ضد باکتری بودن این ماده باعث کنترل بوی زیر بغل و همچنین جلوگیری از ترکیب باکتری زیر بغل با عرق رشح شده از غدد شده و در نتیجه خود عرق نیز بویی ندارد.

۸) بهبود زخم و بریدگی های کوچک:
روغن درخت چای در کشتن باکتری S. aureus که باعث ایجاد عفونت در زخم های باز می شود، موثر است. همچنین می تواند فعالیت گلبول های سفید را افزایش دهد که به کاهش زمان درمان کمک می کند.

۹) کاهش لک :
روغن درخت چای با خشک کردن پوست و پوسته پوسته شدن آن باعث یک لایه برداری ملایم و تحریک پوست به کلاژن سازی می گردد  و در نتیجه تیرگی و لک های پوستی را رفته رفته از بین می برد.

بیشتر بخوانید درمان لک صورت

۱۰) ضد التهاب:
یکی از خواص روغن درخت چای، ضد التهاب و التیام بخش بودن آن است که باعث میشود تورم و التهاب جوش نیز از بین برود و قرمزی ناشی از جوش درمان گردد.


معرفی و خرید قویترین ضد جوش حاوی روغن درخت چای

در این قسمت ۴ کرم ضد جوش حاوی روغن درخت چای را به شما معرفی میکنیم که در داروخانه آنلاین مهتاطب بصورت حضوری و اینترنتی مشتریان و رضای مشتری زیادی داشته اند. شما عزیزان پس از مطالعه و بررسی محصولات میتوانید محصول مورد نظر خود را بصورت مراجعه مستقیم به سایت مهتاطب و یا ارسال پیان در برنامه روبیکا و ایتا به شماره۰۹۳۰۲۰۰۷۵۸۷ خریداری نمائید.

۱) ژل ضد جوش و کنترل چربی سیلورال
2) ژل کرم ضد جوش اکنس ۲ ساین اسکین
3) ژل ضد جوش اوی سبونورم اویدرم
4) سرم ضد جوش لافارر


جدول معرفی و مقایسه کرم ضد جوش روغن درخت چای

نام محصول ژل ضد جوش و کنترل چربی
سیلورال
ژل کرم ضد جوش اکنس ۲
ساین اسکین
ژل ضد جوش اوی سبونورم
اویدرم
سرم ضد جوش
لافارر
ترکیبات
ضد جوش
✔️ روغن درخت چای
✔️ سالی سیلیک اسید
✔️ تارتاریک اسید
✔️ خاک رس
✔️ روغن درخت چای
✔️ عصاره بید کانادایی
✔️ ویتامین A
✔️ بابونه
✔️ روغن درخت چای
✔️ سالی سیلیک اسید
✔️ آزلائیک اسید
✔️ روغن درخت چای
✔️ لاکتیک اسید
✔️ آزلائیک اسید
✔️گلیکولیک اسید
نوع جوش
انواع جوش
سر سیاه
چرکی
جوش بلوغ
انواع جوش التهابی
هورمونی
قیمت ۲۸۶.۰۰۰
تومان
۱۰۳.۵۰۰
تومان
۱۳۹.۰۰۰
تومان
۲۷۳.۰۰۰
تومان
کشور سازنده فرانسه ایران ایران ایران

حجم
۵۰
میلی لیتر
۲۰
میلی لیتر
۱۵
میلی لیتر
۲۰
میلی لیتر
برای خرید هر یک از محصولات معرفی شده در این مقاله میتوانید عکس آن را در برنامه ایتا یا روبیکا به شماره ۰۹۳۰۲۰۰۷۵۸۷ ارسال نمائید تا مشاوران مهتاطب شمارا در ثبت خرید راهنمایی کنند.

معرفی جداگانه ضد جوش روغن درخت چای

توصیه ما این است اگر پس از مصرف یکی از محصولات ضد جوش جدول بالا تجربه خوبی داشتید، ضد جوش خود را عوض نکنید و همچنان همان محصول ضد جوش را مصرف نمائید اما در صورتی که از یکی از انواع کرم ضد جوش یا ژل ضد جوش نتیجه نگرفتید، بهتر است با من یا یکی از همکاران داروسازم در مجموعه داروخانه آنلاین مهتاطب مشورت نموده تا بتوانیم شما را در انتخاب بهترین ضد جوش یا محصولی جایگزین راهنمائی نمائیم.

۱)ژل ضد جوش و کنترل کننده چربی سیلورال:

این ژل ضد جوش با حجم ۵۰ میلی لیتر در کشور ففرانسه تولید میگردد و با برچسب اصالت کالا و سیب سلامت در داروخانه مهتاطب به فروش می رسد. این ژل ضد جوش حاوی روغن درخت چای، ساپونین، کلاژن هیدرولیز شده، سالی سیلیک و تارتاریک اسید و تری کلوکربال TCC می باشد که همگی موثر در درمان جوش و کمک به بازسازی و نرمی پوست برای پیشگیری از ایجاد جوش می باشند. این ژل ضد جوش میتواند ترشح چربی پوست را کاهش داده و علاوه بر جمع کردن منافذ پوست باعث جلوگیری از ایجادجوش جدید میگردد. هیالورونیک اسید و کلاژن موجود در این محصول باعث نرمی،جوانسازی و روشنی پوست میگردد و به شما پوستی سالم و شفاف رو هدیه می دهد.

⏬برای خرید این محصول در برنامه ایتا یا روبیکا به شماره ۰۹۳۰۲۰۰۷۵۸۷ پیامک بدهید⏬

طرز مصرف: روزانه ۲ بار صبح وش ب از این ژل روی پوست مخصوصا مناطق دارای جوش و ملتهب و منافذ باز بمالید. برای استفاده ابتدا پوست را با یک شوینده پوست چرب و جوشدار بشوئید و خشک کنید.


۲) ژل کرم اکنس ۲ ساین اسکین:

این کرم ژل میتواند باکتری های مولد جوش را از بین ببرد و درنتیجه ضمن درمان جوشهای سرسیاه، چرکی وقرمز مخصوصا در دوره بلوغ باعث تسکین و درمان التهاب و قرمزی ناشی از جوش شده و با اثر لایه برداری میتواند از جای جوش پیشگیری کند. از طرفی کنترل کننده چربی پوست بوده و مانع باز شدن منافذ پوست و براقی ناشی از چرب شدن شدید پوست می گردد. عصاره درخت چای، جوجوبا، ید کانادایی و ویتامین آ از جمله مهمترین ترکیبات موجود در این ضد جوش هستند.

⏬برای خرید این محصول در برنامه ایتا یا روبیکا به شماره ۰۹۳۰۲۰۰۷۵۸۷ پیامک بدهید⏬

طرز مصرف: روزانه ۲ بار صبح و شب از این ژل روی پوست مخصوصا مناطق دارای جوش و ملتهب و منافذ باز بمالید. برای استفاده ابتدا پوست را با یک شوینده پوست چرب و جوشدار بشوئید و خشک کنید.


۳) ژل ضد جوش اوی سبونورم-جی اویدرم:

ژل ضد جوش سبونورم جی از برند ایرانی ایدرم در تیوپهای ۱۵ میلی لیتری تولید میگردد که دارای ترکیبات بسیار قوی برای درمان جوش مانند آزکلیر، روغن درخت چای و سالی سیلیک اسید می باشد میتواند انواع جوش پوستی را درمان و مانع از ایجاد اسکار ناشی از جوش گردد. عصاره آلوئه ورا و زینک از ترکیبات آبرسان و بازسازی کننده پوست در این محصول هستند و باعث درمان جای باقی مانده از جوش و رفع خشکی پوست در طی درمان جوش میگردد.

⏬برای خرید این محصول در برنامه ایتا یا روبیکا به شماره ۰۹۳۰۲۰۰۷۵۸۷ پیامک بدهید⏬

طرز مصرف: روزی ۱ تا ۲ بار مقدار کافی از ژل را مستقیما بر روی جوش قرار داده و به آرامی ضربه بزنید.


۳) سرم ضد جوش لافارر:

این سرم از برند ایرانی لافارر بوده وحجم آن ۲۰ میلی لیتر است. این سرم ضد عفونی کننده، لایه بردار و روشن کننده پوست می باشد و میتواند لک جا مانده از آکنه را از بین ببرد و همچنین مانع ایجاد فرورفتگی پوست ناشی از جوش گردد. از طرفی این سرم ضد جوش میتواند قرمزی و زخم جوش را نیز درمان نماید.
از جمله مهمترین ترکیبات این ضد جوش میتوان به روغن درخت چای، آزلائیک اسید، گلیکولیک اسید و بیوتین اشاره نمود.

⏬برای خرید این محصول در برنامه ایتا یا روبیکا به شماره ۰۹۳۰۲۰۰۷۵۸۷ پیامک بدهید⏬

طرز مصرف: روزانه ۲ بار صبح و شب از این سرم روی پوست متمیز وخشک بمالید.

طرز استفاده از روغن درخت چای

روغن درخت چای را می توان در ترکیب های مختلف مثل تونر، مرطوب کننده، شوینده صورت و …پیدا کرد و روزی دوبار به مدت ۶ الی ۱۲ هفته برای مشاهده نتایج استفاده کرد. می توانید یکی از محصولات گفته شده و یا بصورت مستقیم روغن درخت چای را استفاده کنید.
در صورت استفاده مستقیم می توانید این ماده را بصورت مستقیم با گوش پاک کن بروی جوش ها بزنید یا چند قطره از آن را در یک مرطوب کننده بریزید و بروی قسمت های بیشتری از پوست پخش کنید.
همچنین مجبور نیستید از این دارو تنها استفاده کنید بلکه می توانید همراه با دیگر درمان های آکنه که استفاده می کنید، این دارو را نیز مصرف کنید. می توان روغن درخت چای را همراه با دیگر درمان های موضعی یا خوراکی آکنه برای گرفتن نتایج بهتر استفاده کرد. به محض اینکه پوست شروع به پاکسازی شدن کرد، استفاده از این دارو را به منظور حفظ نتایج و جلوگیری از مشکلات آینده ادامه دهید.
این نکته نیز حائز اهمیت است که روغن درخت چای تنها برای مراقبت پوست مفید است بلکه می تواند برای پوست سر و مو نیز مفید باشد. باتوجه به خاصیت ضد التهابی و قارچی آن برای درمان درماتیت های سبوروئیک و شوره ای پیشنهاد می شود.

سوالات متداول در مورد مصرف روغن درخت چای 

۱) چه کسانی باید از روغن درخت چای استفاده کنند؟

کسانی که مستعد آکنه هستند و بیمارهای پوستی قارچی مانند درماتیت آتوپیک دارند

۲) چگونه باید از روغن درخت چای استفاده کنیم؟

روغن درخت چای را باید روزی دوبار به مدت ۶ الی ۱۲ هفته برای دیدن فواید آن استفاده کنید. البته این دارو را مستقیما بروی پوست استفاده نکنید و حتما باید آن را با یک روغن حامل مثل روغن جوجوبا رقیق کنید.

۳) روغن درخت چای با چه محصولاتی تاثیر بهتری پیدا می کند؟

روغن های گیاهی غیر کامدوژنیک (که باعث جوش زدن پوست نمی شوند) مثل روغن آرگان، روغن دانه کنف، شی باتر، و زوغن آفتابگردان

۴) روغن درخت چای با چه داروهائی نباید استفاده کرد؟

هرگونه محصول دارویی ضد جوش دیگر مثل بنزوئیل پراکسید، سالیسیلیک اسید، رتینول و … مگر اینکه دکتر متخصص پوست یا دکتر داروساز شما برایتان استفاده همزمان از این محصولات را تجویز کند.

اثرات جانبی و عوارض روغن درخت چای

اکثر افراد میتوانند بدون هیچ مشکلی بصورت موضعی از کرمهای روغن درخت چای استفاده کنند اما با این حال امکان بروز حساسیت با هر ماده ای برای افراد وجد دارد.
باتوجه به اینکه ممکن است این دارو در بعضی افراد، باعث ایجاد آلرژی شود. توصیه می شود یک دوره تست پچ انجام دهید تا ببینید آیا الرژی دارید یا پوستتان حساس است که در این صورت از مصرف این دارو که باعث تحریک قرمزی یا خارش بیشتر می شود جلوگیری کنید. اگر نسبت به واکنش پوست خود به این دارو حساس هستید،  از اشکال رقیق و محصولی که قبلا با حجم کمی از این دارو ترکیب شده اند استفاده کنید.

برخی از این عوارض شامل:

  • تحریک پوست
  • خارش و بثورات پوستی
  • اگزما
  • سوزش
  • خشکی پوست

 

در صورت داشتن اگزما از روغن درخت چای اتسفاده نکنید.

🔚نکته پایانی

تحقیقات نشان می دهد روغن درخت چای برای درمان آکنه های خفیف تا متوسط بسیار مفید می باشد. این خاصیت درمانی بعلت وجود اثر ضد التهابی و ضد میکروبی این دارو می باشد.
اگرچه ممکن است این دارو به اندازه بنزوئیل پراکسید یا سالیسیلیک اسید برای درمان آکنه موثر نباشد اما یک دارو بدون نسخه است که می توانید درصورت حساسیت به داروهای بالا از آن استفاده کنید.
اگر داروهای بدون نسخه در درمان آکنه شما موثر نبودند حتما باید با یک متخصص پوست مشورت کنید، تا بهترین دارو و تجویز را برای شما داشته باشند که می تواند شامل موارد زیر باشد:

• رتینوئیدها
• آنتی بیوتیک های موضعی یا خوراکی
• درمان آنتی آندروژن
• قرص های ضد بارداری

اگرچه روغن درخت چای نباید جای درمان اصلی آکنه شما را بگیرد اما می تواند به عنوان یک درمان مکمل خوب باشد.

✉️مشاوره درمانی و خرید محصولات بصورت چت در ایتا و روبیکا: ۰۹۳۰۲۰۰۷۵۸۷
مشاوره تلفنی : ۰۲۱۶۵۳۸۹۳۴۲

مقالات پیشنهادی:

درمان ریزش مو
درمان شوره سر
ترتینوئین چگونه در درمان آکنه تاثیر می گذارد؟
ویدئو مزایا و معایب درمان آکنه با آکوتان
تونر چیست؟ (مقایسه بهترین تونرها)
کرم ضدجوش

سرم ضدجوش
ژل ضدجوش
محلول ضدجوش
صابون ضدجوش
چسب ضدجوش
جمع کننده منافذ
ضدجوش بدن

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=23033

نظر خود را وارد کنید

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان