تصاویری خیره کننده از مکان های علمی تخیلی در دنیای واقعی (قسمت اول)

به نقل از توریستگاه:

فیلم ها و فرهنگ آینده گرایی اغلب تلاش می کنند که به پشت پرده نگاه کنند و ببینند که آینده به چه شکل خواهد بود. چه مدت دیگر مریخ را اشغال خواهیم کرد؟ چقدر دیگر طول می کشد که از منظومه شمسی خارج شویم؟ و یا سوالات دیگری نظیر کی ماشین های پرنده را خواهیم دید و یا به اندازه کافی هوشمند خواهیم شد که از سیاره خودمان در مقابل انقراض خود ساخته همنوعانمان محافظت کنیم.
همه اینها سوالاتی جالب و جدی برای اندیشیدن هستند و اغلب چنین تفکراتی می توانند اتفاقات و تکنولوژی های آینده را پیش بینی کنند. هرچند روی دیگر سکه نیز وجود دارد. اکثر مواقع زمانیکه ما درباره آینده فکر می کنیم دلتنگ زمان حال، که همه آنچه که داریم است می شویم. ما نمی بینیم که چگونه آینده را با اعمال امروزمان شکل می دهیم. و این همان آینده گراییست. ما اغلب با چشم پوشی از واقعیت های مربوط به آینده در زمان حال می اندیشیم.
زمین موارد زیادی را به جستجوگران جاذبه های آینده گرایی در سراسر دنیا ارائه می دهد و این موارد به دبی که پیشرو در سفر به آینده است خلاصه نمی شود. ایالات متحده، کانادا، آسیا، اروپا و استرالیا نیز موارد زیادی برای ارائه دارند.
از فواره‌های نه گانه شناور در اوساکا گرفته تا فرودگاه اسپیس پورت آمریکا در نیومکزیکو، شاهد مکان هایی خواهید بود که متعلق به سال ۲۰۵۰ می باشند اما امروز نظاره گر آنها هستید.
۲۵- هرم دبلیو ۵۷، نیویورک، ایالات متحده
همه ساختمان امپایر استیت، مجسمه آزادی و موزه تاریخ طبیعی نیویورک را می شناسند اما تا به حال چیزی درباره هرم دبلیو ۵۷ شنیده اید؟ این پروژه غیرمعمول در سال ۲۰۱۶ به اتمام رسید. این یک برج ۳۵ طبقه ۱۴۲ متری با ۷۰۹ واحد مسکونی می باشد که دارای سازه خیره کننده مدرن و چشم انداز شگفت انگیزی به رودخانه هادسون برای ساکنین برج شمالی دارد. این هرم در خیابان ۵۷ غربی منهتن نیوریورک واقع شده است.
25-  هرم دبلیو 57، نیویورک، ایالات متحده
۲۴- مجسمه جولیان ووس آندره، ایالات متحده
جولیان ووس آندره متولد کشور آلمان است اما در اورگن کشور پورتلند زندگی می کند و این شاهکار متحیر کننده را خلق کرده است. جالب است که آثار جولین تحت تاثیر سابقه علمی وی قرار گرفته اند. او در رشته های ریاضیات، فلسفه و فیزیک در برلین و وین تحصیل کرده است و تحصیلات عالی خود را در زمینه فیزیک کوانتوم با کار بر روی پروژه ای که رابطه بین دنیای کوانتوم و درک مستقیم را نشان می دهد به پایان رساند.
24- مجسمه جولیان ووس آندره، ایالات متحده
۲۳- پل جمع شونده، لندن، انگلیس
کانال گرند یونیون بر روی رودخانه پدینگتون باسین در غرب لندن شیئی بسیار خاص دارد که گردشگرانی را که برای اولین بار به اینجا می آیند شگفت زده خواهد کرد. این شیء یک پل است و زمانیکه باز است هیچ چیز غیرعادی در آن به چشم نمی خورد تا زمانیکه خم شده و دو سر آن به هم می رسند. در آن زمان است که این پل به یک هشت ضلعی تبدیل می شود. لازم است بدانید که این پل فقط در ظهر جمعه ها قابل دسترس می باشد.
23- پل جمع شونده، لندن، انگلیس
۲۲- پل بانپو، سئول، کره جنوبی
درست همانند دیگر گزینه های موجود در این مقاله این یکی هم بسیار خاص می باشد چراکه دارنده رکورد گینس بخاطر طولانی ترین پل فواره ای دنیاست. طول این پل ۱۱۴۰ متر می باشد که دارای ده هزار نازل ال ای دی بوده و ۱۹۰ تن آب را در دقیقه خارج می کند.
22- پل بانپو، سئول، کره جنوبی
۲۱- برج ماهاناخن، بانکوک، تایلند
آسمان خراش های زیادی در دنیا نیستند که شایستگی بودن در این لیست را داشته باشند ولی بدون شک برج ماهاناخن در تایلند یکی از آنهاست. این آسمان خراش که بلندترین برنج تایلند نیز به حساب می آید در منطقه تجاری سیلوم واقع شده است و ساخت آن ۵ سال به طول انجامید.
21- برج ماهاناخن، بانکوک، تایلند
۲۰- پروژه عدن، کورن وال، انگلستان
پروژه عدن در کورن وال انگلستان شبیه به شهری در آینده می باشد که شما می توانید امروز آن را ببینید. این مکان بخاطر طراحی چشم انداز چشمگیرش و دو مجتمع بزرگ با گنبد های همجوار که خانه ای برای هزاران گونه گیاهی می باشد بسیار قابل توجه است. هر یک از این محفظه ها دارای یک زیست بوم طبیعی هستند که در بزرگترینشان می توانید شاهد محیط جنگل های بارانی شبیه سازی شده و در دومین زیست بوم بزرگ آن محیط مدیترانه ای شبیه سازی شده باشید. مناظر بی نظیر بیرونی نیز باغ های زیبایی را با گیاهان کمیاب ارائه می دهد. این گلخانه که بزرگترین گلخانه جهان می باشد در کتاب رکورد گینس به ثبت رسیده است.
20- پروژه عدن، کورن وال، انگلستان
 تصاویری خیره کننده از مکان های علمی تخیلی در دنیای واقعی (قسمت دوم)
۱۹- معبد نیلوفر آبی، دهلی نو، هندوستان
یک نیلوفر آبی غول پیکر از جنس استیل، شیشه و پلاستیک؟ می توانید آن را در پایتخت هندوستان، دهلی نو بیابید. باتوجه به اینکه گل نیلوفر آبی همواره اهمیت خاصی برای ادیان شرقی داشته است پس جای تعجب نیست که در هندوستان ساخته شده است. همچنین این ساختمان مذهبی دارنده رکورد جهانی گینس برای پربازدیدترین مکان مذهبی در سال ۲۰۱۱ می باشد.
19- معبد نیلوفر آبی، دهلی نو، هندوستان
۱۸- فواره متال مورفوسیس، شارلوت، ایالات متحده
فواره متال مورفوسیس در نزدیکی پارک فناوری وایت هال در شارلوت ایلات متحده بسیار تاثیرگذار است ولی صبر کنید تا این مجسمه که به شکل سر انسان می باشد حرکت کرده و تغییر شکل دهد در آن لحظه است که شاهد سحر و جادوی واقعی مهندسی خواهید بود. در واقع ۵۰ درصد این سازه فواره و ۵۰ درصد مابقی مجسمه است که ۱۴ تن وزن و ۷.۶ متر ارتفاع دارد و از صفحات استیل ضد زنگ تشکیل شده است. این صفحات همواره درحال حرکت می باشند و هر چند وقت یکبار به شکل سر انسان در می آید و درست درهمان زمان است که آب از دهان مجسمه بیرون می ریزد.
18- فواره متال مورفوسیس، شارلوت، ایالات متحده
۱۷- کلیسای هالگریم، ریکیاویک، ایسلند
این ساختمان مذهبی در سال ۱۹۳۷ توسط Guðjón Samúelsson طراحی شده است و ساخت آن ۴۱ سال به طول انجامید، سرانجام در سال ۱۹۸۶ به پایان رسید. این کلیسای شگفت انگیز به شکل آتشفشان های ایسلند است و بخاطر ۵۲۷۵ لوله بزرگش که وزنی بالغ بر ۲۵ تن را دارد بسیار معروف می باشد. کلیسای هالگریم یکی از نمادین ترین و مدرن ترین کلیساها نه تنها در ایسلند بلکه در کل جهان است.
17- کلیسای هالگریم، ریکیاویک، ایسلند
۱۶- مرکز فرهنگی واترفرانت، کپنهاگ، دانمارک
این مکان یکی از موارد این لیست می باشد که در حال حاضر قابل بازدید نیست اما به زودی می توانید از آن بازدید کنید. قرار است که این مجموعه تاثیرگزارترین مرکز استخر شنای دانمارک باشد، جاییکه بازدیدکنندگان می توانند در استخرهای سر پوشیده و روباز با تراسی که مستقیم به دریا راه می یابد شنا کنند. این ماکت شکلی مدرن و مربوط به آینده دارد و باعث شده که پروژه ای عالی برای قرار گرفتن در این لیست باشد. پس امیدواریم که ساخت آن درست بر طبق نقشه پیش برود.
16- مرکز فرهنگی واترفرانت، کپنهاگ، دانمارک
۱۵- موزه اوردوس، کانگ باشی، چین
فضای بزرگی به مساحت ۳۸۱۰ مترمربع خانه ای برای مجموعه ای مربوط به تاریخ محلی شهر اوردوس می باشد اما برای بسیاری دیدن ساختمان این موزه جالب تر از محتویات موجود در آن است. این موزه شش طبقه نمایشگاه هایی را در درون خود دارد که به شدت ریشه در فرهنگ محلی دارد و نمای خود موزه با الهام از فضای اطرافش ساخته شده است.
15- موزه اوردوس، کانگ باشی، چین
۱۴- فواره جولی پنروز، کلرادو اسپرینگز، ایالات متحده آمریکا
این سازه شگفت انگیز حرکات حیات بخش آب در بین زمین و جو را نشان می دهد. فواره جولی پنروز هر ۱۵ دقیقه یک دور کامل می چرخد و دارای ۳۶۶ واتر جت است. این فواره که به اندازه یک ساختمان چهار طبقه می باشد ۲۴ تن وزن دارد و در سال ۲۰۰۷ تکمیل شد.
14- فواره جولی پنروز، کلرادو اسپرینگز، ایالات متحده آمریکا
۱۳- مجموعه کهکشانی سوهو، پکن، چین
یکی دیگر از نمونه های معماری رویایی که از مرزهای معمولی گذر کرده است مجموعه کهکشانی سوهو در مرکز پکن است. این سازه یک ساختمان تفریحی و فروشگاهی می باشد که فضای زیادی را برای دفاتر اداری در بر دارد. بر اساس گفته معماران این مجموعه ساختمان کهکشانی سوهو که بزرگترین مرکز خرید پکن می باشد، الهام گرفته از مقیاس بزرگ پکن است. معماری این سازه ترکیبی از پنج حجم به هم پیوسته و سیال می باشد که توسط پل هایی به هم متصل می گردند. هر یک از این حجم ها با یکدیگر در تمام جهات منطبق بوده و یک معماری پانارومای بدون گوشه یا بدون تغییر حالت های ناگهانی را خلق می کنند.
13- مجموعه کهکشانی سوهو، پکن، چین
منبع: thetravel
در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=15165

نظر خود را وارد کنید

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان