معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران گفت: پس از بررسی اولیه بر اساس شاخصهای استاندارد نزدیک ۲ هزار مبلغ فضای مجازی در شبکه مصاحبهگران و تسهیلگران تبلیغ در فضای مجازی تأیید شدهاند.
به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام آرش رجبی ضمن تأکید بر اهمیت شبکهسازی برای پیشبرد اهداف فرهنگی و تبلیغی، اظهار کرد: برای رفع برخی از خلاءها در مسیر ساماندهی و سازماندهی مبلغان فضای مجازی اقدام به ایجاد شبکه مصاحبهگران و هدایتگران تبلیغی در فضای مجازی کرده است.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران بیان کرد: این شبکه در سطح کشور در حال شناسایی، توجیه و شکل گیری نهایی است؛ تا بتوان از مسیر «شبکه شاهدای فضای مجازی» به ساماندهی فعالان فضای مجازی رسید.
حجتالاسلام رجبی افزود: در ابتدای این فرایند، طبق فراخوان و دعوت از مبلغان فضای مجازی از سمت معاونت فرهنگی، قریب به ۵۰۰۰ نفر مبلغ فضای مجازی در فرم مجازی اطلاعات فعالیتی خود را در بستر فضای مجازی درج کردند.
وی مطرح کرد: اگر فعالیت کوثرنت به عنوان ساماندهی فعالیت در فضای مجازی را در شمارش فعالان به احتساب بیاوریم، میتوان از ۱۳ هزار کاربر در فضای مجازی استفاده کرد.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران تصریح کرد: پس از بررسی اولیه بر اساس شاخصهای استاندارد تأیید مبلغان و فعالان فضای مجازی به تعداد نزدیک ۲۰۰۰ مبلغ فضای مجازی رسید.
وی در ادامه افزود: در حال حاضر مشغول بررسی برای صحت سنجی و تأیید نهایی از طریق شبکه شاهدای فضای مجازی هستیم تا به عدد صحیح نسبت به این تعداد برسیم.
حجت الاسلام رجبی در پایان گفت: از اهداف این برنامه میتوان به بیان راهبردهای مرکز مدیریت در حوزه همگرایی و هم افزایی تشکیلاتی، تبیین و شناسایی فرصتهای فعالیت ماندگار و تأثیرگذار، تقویت و ارتقای کمی و کیفی زیرساختهای فرهنگی و تبلیغی در فضای مجازی، ایجاد ظرفیت هدایتگری به نفع حوزه دین و انقلاب اسلامی از میان طلاب بانوی فعال در بستر فضای مجازی، انسجام بیشتر تشکیلاتی لازم جهت انجام فعالیتهای یکپارچه در سطح کشور و جریانسازی در بسترهای مختلف فضای مجازی نام برد.