به نقل از مجله مهتاطب:
داروخانه اینترنتی مهتاطب تمامی محصولات معرفی شده در مقالات مجله مهتاطب متعلق به سایت داروخانه اینترنتی مهتاطب(داروخانه شبانه روزی دکتر رویا میرنظامی) می باشد و شما عزیزان میتوانید کلیه محصولات مورد نیاز خود را از طریق مراجعه به سایت مهتاطب به آدرس www.mahtate.com خریداری نمائید. 🌟لطفا برای انتخاب محصول مناسب ابتدا مقاله را کامل و دقیق مطالعه کنید. پشتیبانی و مشاوره در برنامه واتساپ-تلگرام: ۰۹۳۵۸۳۴۳۶۱۲ |
بهترین کرم های زخم دیابتی
با استفاده از بهترین کرم ترمیم کننده زخم های دیابتی می توان التهاب و عفونت موجود را کنترل و آن را درمان کرد. در ادامه، شما را با بهترین محصولات موجود در این زمینه آشنا می کنیم.
۱) ژل پیوریلون کد ۳۹۰۳ کلوپلاست
۲) پماد زراوند درماهیل
۳) کرم الیو و هانی نیکا
نام محصول و مشخصات |
ژل پیوریلون کد ۳۹۰۳ کلوپلاست |
پماد زراوند درماهیل |
کرم الیو و هانی نیکا |
حجم | ۲۵ گرم | ۳۰ گرم | ۳۰ و ۶۰ گرم |
قیمت | ۳۱۰.۰۰۰ تومان |
۶۰.۰۰۰ تومان |
۶۴.۰۰۰ تومان (۳۰گرمی) |
کشور سازنده | دانمارک | ایران | ایران |
1) مراجعه به سایت داروخانه مهتاطب به آدرس WWW.MAHTATEB.COM
2) ارسال عکس از کرم مورد نظر و ارسال آن در برنامه واتساپ-تلگرام (۰۹۳۵۸۳۴۳۶۱۲)
3) کلیک بر روی دکمه خرید در پایین عکس هر محصول که در ادامه مقاله مشاهده میکنید
4) کلیک بر روی دکمه خرید در قسمت محصولات مرتبط مقالات
۱) ژل پیوریلون کد ۳۹۰۳ کلوپلاست:
ژل پیوریلون از برند دانمارکی کلوپلاست می باشد که در پمپهای پلاستیکی ۲۵ گرمی تولید میگردد. این ژل ترمیم کننده برای زخمهای فرورفته دیابتی و زخم بستر مناسب می باشد که به شکل حفره درآمده اند و یا دچار نکروز(سیاهی و از بین رفتن بافت پوست) شده اند. این ترمیم کننده دارای یک سری بوده و باید ژل را به داخل حفره تشکیل شده در اثر زخم دیابتی وارد کرد تا پر شود و عملیات ترمیم و بازسازی پوست را انجام دهد.
غلظت این ترمیم کننده بسیار بالاست به همین دلیل به راحتی داخل حفره ایجاد شده ناشی از زخم قرار میگیرد و حفره را پر میکند. سپس باید برای جلووگیری از تماس با عامل محیطی از یک پانسمان به دور زخم استفاده شود.
ژل ترمیم کننده زخم دیابتی کلوپلاست قابلیت تنظیم و کنترل رطوبت های سطح پوست را دارد و در نتیجه باعث کلاژن سازی و ترمیم سریعتر زخم میگردد.
از بین بردن بافت های مرده پوست بدون آسیب رسانی به بافت های سالم و زنده سطح پوست نیز از دیگر مزایا استفاده از این ژل ترمیم کننده دانمارکی می باشد.
✔️ ترمیم زخمهای عمیق دیابتی
✔️ درمان زخم بستر
✔️ بهبود نکروز پوستی
✔️ پیشگیری زخم های ناشی از بیماری دیابت
✔️ از بین بردن بافت های مرده پوستی
ترکیبات مهم:
- آب خالص: جهت حفظ و کنترل رطوبت زخم
- کلسیم آلژینات: تجزیه و رفع نکروز زخم (سیاهی از بین رفتن بافت زخم)
- سدیم کربوکسی متیل گلوکز: ترمیم کننده قوی بافت پوست
۲) کرم الیو و هانی نیکا:
🔹 ترمیم کننده انواع زخم ها حتی زخم بستر
🔹 از بین برنده عفونت های زخم
🔹 لایه برداری از زخم و عفونت
🔹 ضد باکتری و ضد التهاب
ترکیبات مهم:
- عسل (هانی): عسل خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی دارد و به عنوان یک ترمیم کننده و ضد عفونی کننده قوی شناخته می شود.
- روغن زیتون (الیو): خاصیت ضد التهابی دارد و وجود آن باعث تسکین درد ناشی از جراحت می شود. همچنین با حفظ رطوبت خشکی پوست محل زخم جلوگیری می کند و روند بهبودی را سرعت می بخشد.
۳) پماد زراوند درماهیل:
این پماد به دلیل داشتن ترکیبات خاص مانند زرآوند و عسل، یک محصول کاملا گیاهی است که می تواند با خواص آنتی اکسیدانی، ضد قارچی و ضد باکتریایی خود جراحات به وجود آمده را درمان و از بروز عفونت در آن ها جلوگیری کند. یکی از مهم ترین خواص گیاه زرآوند خاصیت ضد التهابی آن است که تاثیر فوق العاده ای در کاهش و کنترل التهاب موجود در زخم دارد.
- عسل و زرآوند: هر دو، ویژگی ضد قارچی و ضد باکتریایی دارند و استفاده از آن ها در کرم های درمانی موجب تسریع در روند بهبود زخم می شود.
- موم زنبور عسل: زخم و التهاب موجود در پوست را التیام می بخشد؛ بلکه می تواند چین و چروک حاصل از جراحت را نیز رفع کند و پوست را لطیف کند.
دیابت و انواع آن
قبل از معرفی بهترین کرم ترمیم کننده زخم های دیابتی اطلاعاتی مختصر در مورد بیماری دیابت و انواع آن در اختیار شما قرار می دهیم.
این بیماری زمانی اتفاق می افتد که بدن شما قادر به جذب قند (گلوکز) به داخل سلول های خود و استفاده از آن برای تولید انرژی نباشد. این مشکل باعث وجود قند اضافی در جریان خون می شود.
دیابت کنترل نشده می تواند منجر به مشکلات جدی شود و به طیف وسیعی از اندام ها و بافت های بدن از جمله قلب، کلیه ها، چشم ها و اعصاب آسیب برساند.
همان طور که می دانید دیابت انواع مختلفی دارد که به شرح زیر است:
🔷 دیابت نوع یک: دیابت به طور کلی یک بیماری خود ایمن است؛ به این معنی که بدن تحت شرایط خاصی به سلول های خود حمله می کند و آن ها را تخریب می کند. در دیابت نوع یک سلول های تولید کننده انسولین در لوزالمعده از بین می روند. معمولا ۱۰ درصد از افراد مبتلا به دیابت، با نوع یک آن درگیر هستند. این نوع دیابت عموما در کودکی و یا جوانی تشخیص داده می شود؛ اما می تواند در هر سنی بروز کند. افراد مبتلا به دیابت نوع یک باید هر روز انسولین مصرف کنند؛ به همین دلیل آن را با عنوان دیابت وابسته به انسولین نیز می شناسند.
🔷 دیابت نوع دو: در این نوع، بدن شما یا انسولین کافی تولید نمی کند یا سلول های بدن به صورت صحیح انسولین را جذب نمی کنند. این شایع ترین نوع است و ۹۵ درصد از افراد مبتلا به دیابت، با نوع دوم آن درگیر هستند؛ به همین دلیل بیشترین درصد استفاده از بهترین کرم ترمیم کننده زخم های دیابتی نیز، به آن ها تعلق می گیرد. معمولاً این مشکل در افراد میانسال و مسن رخ می دهد. سایر نام های رایج برای نوع دوم عبارت است از: دیابت بزرگسالان و یا دیابت مقاوم به انسولین.
🔷 پیش دیابت: این نوع در واقع مرحله قبل از دیابت نوع دوم است که در آن سطح گلوکز خون بالا تر از حد طبیعی است؛ اما به اندازه ای بالا نیست که به طور رسمی دیابت نوع دوم تشخیص داده شود.
🔷 دیابت بارداری: برخی از زنان در دوران بارداری ممکن است به دیابت مبتلا شوند. دیابت بارداری معمولا بعد از زایمان رفع می شود. با این حال، افراد درگیر با دیابت بارداری، بیشتر در معرض خطر ابتلا به نوع دوم آن در مراحل بعدی زندگی خود هستند.
بیشتر بخوانید: خرید کرم ترمیم کننده
چگونه دیابت بر زخم و آسیب پوستی تاثیر می گذارد؟
مبحث دیگری که در مقاله بهترین کرم ترمیم کننده زخم های دیابتی، بررسی می کنیم نحوه تاثیر گذاری این بیماری بر روی جراحات به وجود آمده بر پوست است.
یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ نشان داده است که ارتباط واضحی بین گلوکز خون و بهبود زخم، وجود دارد. بر اساس این مطالعه، افرادی که تحت عمل جراحی زخم های دیابت مزمن قرار می گیرند، اگر در زمان جراحی قند خون خود را به خوبی کنترل کنند، احتمالاً به طور کامل بهبود می یابند.
همان طور که گفته شد، دیابت باعث اختلال در تولید انسولین یا حساسیت بدن به انسولین یعنی هورمونی که به سلول اجازه می دهد گلوکز را از جریان خون دریافت کند و به انرژی تبدیل کند، می شود. بروز اختلال در جذب و تجزیه انسولین، مدیریت سطح گلوکز خون را برای بدن دشوار تر می کند. هنگامی که گلوکز خون به طور دائم بالا بماند، عملکرد گلبول های سفید مختل می شود. این سرباز های کوچک که نقش مهمی در حفظ ایمنی بدن دارند، اگر نتوانند به درستی وظیفه خود را انجام دهند، بدن نیز عملکرد درستی در مبارزه با باکتری ها و بهبود زخم ها نخواهد داشت.
عفونت حاصل از این جراحات می تواند به بافت و استخوان نزدیک زخم یا نواحی دیگر بدن گسترش پیدا کند. در برخی موارد، عدم توجه به مراقبت های اورژانسی از این نوع زخم ها ممکن است باعث قطع عضو و یا حتی مرگ شود. شناخت بهترین کرم ترمیم کننده زخم های دیابتی می تواند برای رفع این مشکل در مراحل ابتدایی بسیار کمک کننده باشد.
علاوه بر این، افراد مبتلا به دیابت کنترل نشده معمولا دچار گردش خون ضعیفی هستند. کند شدن گردش خون، بدن را در رساندن مواد مغذی به زخم ها با اختلال روبرو می کند؛ در نتیجه، جراحات به کندی بهبود می یابند یا ممکن است اصلاً بهبود پیدا نکنند.
زخم ها، بریدگی ها و سوختگی های جزئی یا عمیق، بخش ناگوار اما اجتناب ناپذیر زندگی هستند و ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد و معمولا در مدت زمان کوتاهی نیز بهبود پیدا می کند. متاسفانه در افراد مبتلا به دیابت، این آسیب ها بسیار جدی تلقی می شوند و می توانند منجر به بروز مشکلات بسیاری شوند؛ بنابراین کسانی که با این بیماری درگیر هستند، باید سطح قند خون خود را همواره کنترل کنند تا خطر زخم ها و عوارض ترمیم دیر هنگام آن ها سلامتی شان را بیش از اندازه به خطر نیندازد.
راه های درمان زخم های دیابتی
درست است که امروزه می توان به کمک درمان های رایج و استفاده از بهترین کرم ترمیم کننده زخم های دیابتی، مشکلات ناشی از دیابت را تا حد زیادی کنترل کرد؛ اما مهم ترین کاری که باید برای جلوگیری از جدی شدن زخم های جزئی انجام داد، درمان زود هنگام و جلوگیری از گسترش آن ها است. به عبارت دیگر چه زخم شما قبلاً عفونی شده باشد و چه بخواهید اقدامات احتیاطی بیشتری برای جلوگیری از افزایش زخم انجام دهید، گزینه های درمانی ای که در ادامه توصیه شده است می تواند بسیار موثر باشد:
۱) استفاده از کفش های مخصوص:
در شرایط خاصی، پزشک ممکن است توصیه کند برای جلوگیری از گسترش زخم و یا بروز مجدد آن از کفش های مخصوص استفاده کنید. این کفش ها معمولا به گونه ای طراحی شده اند که فشار ملایمی در پا ایجاد می کنند و به دلیل داشتن تهویه مناسب از گسترش زخم و عفونت در پا جلوگیری می کنند.
۲) مراقبت از زخم با هایپرباریک:
اکسیژن درمانی یا هایپرباریک (HBOT) درمان نهایی برای زخم های دیابتی است. در این روش ایمن و طبیعی از قدرت اکسیژن برای تحریک فرآیند التیام ذاتی بدن استفاده می شود. در طول درمان HBOT بیمار به راحتی در یک محفظه هایپرباریک خاص دراز می کشد و به سادگی اکسیژن غلیظ را استنشاق می کند. همان طور که این اکسیژن در بدن جریان می یابد، مستقیماً در تمام مایعات بدن حل می شود و در مناطقی که گردش خون آن ها کاهش یافته یا مسدود شده است نفوذ می کند و موجب بهبود سریع تر التهاب و جراحت می شود.
علاوه بر موارد توضیح داده شده، رعایت نکات زیر نیز می تواند از بروز زخم جلوگیری کند و التهاب موجود را از بین ببرد:
✔️ کنترل منظم قند خون
✔️ استفاده از کفش های مناسب
✔️ دوری از عوامل ایجاد کننده عفونت
✔️ شست و شوی روزانه پا ها و رعایت بهداشت
جمع بندی
خوشبختانه این مشکل نیز روش های درمانی مختلفی دارد که یکی از آن ها، مصرف بهترین کرم ترمیم کننده زخم های دیابتی است. استفاده از این محصولات تنها باید تحت نظر پزشک معالج صورت بگیرد.
امروزه دیابت یکی از بیماری های شایع در کل جهان است که افراد بسیاری با آن درگیر هستند. این بیماری نوعی اختلال خود ایمنی است که در آن، بدن نسبت به انسولین تولید شده مقاومت می کند و یا به اندازه کافی انسولین تولید نمی کند. در مقاله پیش رو انواع مختلف دیابت را بررسی کردیم. یکی از رایج ترین مشکلات افراد درگیر با این بیماری بروز زخم در قسمت های مختلف بدن به ویژه پا است.
☎️مشاوره تلفنی : ۰۲۱۶۵۳۸۹۳۴۲
👤مشاوران پوست و مو و پزشکان داروساز در داروخانه مهتاطب آماده پاسخگویی و راهنمایی شما هستند.