به نقل از توریستگاه:
آیا این حقیقت دارد که فرانسه بالون هوای گرم را اختراع کرده است؟ و آیا بوسیدن روی سکوهای قطار این کشور واقعا غیرقانونی است؟ با این ۳۰ واقعیت جالب در مورد فرانسه آشنا شوید.
چه در فرانسه زندگی کنید و چه فقط به دیدن آن بروید، دانستن برخی از حقایق در مورد این کشور به شما کمک می کند تا این کشور را بهتر بشناسید. بنابراین آماده شوید تا دانش خود را درباره فرانسه محک بزنید، زیرا ما ۳۰ واقعیت در مورد این کشور را به اشتراک می گذاریم که ممکن است شما را غافلگیر کنند.
۱. فرانسه بزرگترین کشور اتحادیه اروپا است و گاهی اوقات به آن “شش گوش” می گویند
فرانسه بزرگترین کشور در اتحادیه اروپا است و مساحت آن ۵۵۱،۶۹۵ کیلومتر مربع می باشد. با این حال، فرانسه پس از اوکراین و بخش اروپایی روسیه، سومین کشور بزرگ در اروپا است. حدود یک سوم (۳۱ درصد) فرانسه پوشیده از جنگل است و پس از سوئد، فنلاند و اسپانیا چهارمین کشور جنگلی در اتحادیه اروپا است. این کشور به دلیل شکل شش وجهی خود گاهی اوقات شش گوش (l’hexagone) نیز نامیده می شود.
۲. فرانسه محبوب ترین مقصد جهانگردی در جهان است
شاید زمان آن فرا رسیده باشد که مهارت های زبان فرانسه خود را تقویت کنید، زیرا طبق جدیدترین آمار گردشگری، فرانسه مکان مناسبی برای بازدید است. ۸۹.۳ میلیون نفر در سال ۲۰۱۸ از این کشور بازدید کرده اند که این کشور را به پر بازدیدترین مقصد در جهان تبدیل می کند. پاریس، پایتخت این کشور نیز پس از بانکوک و لندن سومین شهر پر بازدید در جهان است. وقت جمع کردن چمدان است!
۳. فرانسوی حدود ۳۰۰ سال زبان رسمی انگلستان بود
دشوار است تصور کنید که فرانسه بین سال های ۱۰۶۶ و ۱۳۶۲ زبان رسمی انگلستان بوده است. اما پس از آنکه ویلیام فاتح در سال ۱۰۶۶ نورمن را فتح و سپس انگلیس را اشغال کرد، او زبان آنگلو – نورمن فرانسوی را به ملت این کشور معرفی کرد. این زبان توسط افراد خاندان سلطنتی، اشراف و مقامات بلند پایه صحبت می شد، و بعضی از آن ها اصلا نمی توانستند انگلیسی صحبت کنند! در سال ۱۳۶۲، پارلمان انگلیس دادخواستی را تصویب کرد که انگلیسی را به عنوان زبان رسمی دولت معرفی می کرد. دلیل این امر این بود که زبان نورمن فرانسوی برای دادخواست استفاده می شد، اما این زبان برای مردم عادی انگلیس ناشناخته بود و آن ها هیچ آگاهی از آنچه در دادگاه گفته می شد نداشتند.
۴. لویی نوزدهم فقط ۲۰ دقیقه پادشاه فرانسه بود، کوتاهترین زمان سلطنت
بله، درست خواندید. پادشاه فرانسه پس از استعفای پدرش چارلز دهم و واگذاری سلطنت به او در جولای ۱۸۳۰، فقط ۲۰ دقیقه از شهرت سلطنتی خود لذت برد. پس از این مدت کوتاه، لوئیس آنتوان نیز به نفع برادرزاده خود، دوک بوردو کناره گیری کرد. این امر او را به عنوان پادشاهی با کوتاه ترین زمان سلطنت در طول تاریخ تبدیل می کند. او در این اتفاق شگفت انگیز با ولیعهد لوئیس فیلیپه، که پس از ترور پدرش از نظر فنی پادشاه پرتغال شد، شریک است. او نیز ۲۰ دقیقه بعد از رسیدن به پادشاهی بر اثر جراحت درگذشت.
۵. “Liberté، égalitié، fraternité” یا “آزادی، برابری، برادری” شعار ملی است
این شعار معروف اولین بار در حدود زمان انقلاب فرانسه (۱۷۹۹-۱۷۸۹) استفاده شد و در قانون اساسی ۱۹۴۶ و ۱۹۵۸ نیز نوشته شد. امروزه این شعار هنوز روی سکه ها، تمبرهای پستی و آرم های دولتی به چشم می خورد؛ اغلب در کنار “ماریان” که نماد پیروزی جمهوری است. سیستم حقوقی در فرانسه پس از انقلاب این کشور، عمدتا هنوز بر اساس اصول مندرج در قانون مدنی ناپلئون بناپارت در دهه ۱۸۰۰ استوار است.
۶. ارتش فرانسه اولین ارتشی بود که در سال ۱۹۱۵ (جنگ جهانی اول) از استتار استفاده کرد.
حالا یک واقعیت جالب در مورد فرانسه وجود دارد. کلمه “استتار” در واقع از فعل فرانسوی به معنای “آماده کردن صحنه” آمده است. این به این دلیل است که ارتش فرانسه اولین ارتشی بود که یک واحد استتار اختصاصی را در سال ۱۹۱۵ ایجاد کرد و اسلحه ها و وسایل نقلیه توسط هنرمندانی به نام کاموفلور رنگ می شدند. سال بعد، ارتش انگلیس از این الگو پیروی کرد و بخش استتار خود را به فرماندهی سرهنگ دوم فرانسیس ویات تأسیس کرد. که به عنوان Special Works Park RE (مهندسان سلطنتی) شناخته می شد.
۷. در فرانسه می توانید با یک شخص مرده ازدواج کنید!
یک واقعیت نسبتا شوکه کننده در مورد فرانسه این است که طبق قوانین فرانسه، شما می توانید در موارد استثنایی با یک فرد مرده ازدواج کنید. این به شرطی است که شما ثابت کنید متوفی زمانی که زنده بوده قصد ازدواج با شما را داشته است. شما همچنین باید از رئیس جمهور فرانسه اجازه بگیرید. آخرین مورد تأیید شده در سال ۲۰۱۷ بود که به یک پلیس همجنسگرا اجازه داده شد پس از مرگ شریکش با او ازدواج کند. به شریک این فرد در خیابان شانزه الیزه پاریس توسط یک جهادگر شلیک شده بود.
۸. فرانسوی ها قوطی های حلبی، سشوار و بالون هوای گرم را اختراع کردند
به نظر می رسد ما فرانسوی هایی را داریم که باید بخاطر بسیاری از اختراعات مفیدی که امروز می شناسیم و دوستشان داریم از آن ها تشکر کنیم. به عنوان مثال، مخترع فرانسوی، نیکلاس اَپرت، ایده استفاده از قوطی های شیشه ای مهر و موم شده را که برای نگهداری مواد غذایی در آب جوش قرار داده شده بود، در سال ۱۸۰۹ مطرح کرد. بعدا پیر دوراند قوطی حلبی را اختراع کرد. همچنین خط بریل توسط لوئیس بریل ساخته شد که در کودکی کور شد. در همین حال، پزشک رنه لاینک در سال ۱۸۱۶ در بیمارستانی در پاریس گوشی ضربان سنج را اختراع کرد و الکساندر فردیناند گودفروی اولین سشوار جهان را در سال ۱۸۸۸ ثبت اختراع کرد. بالون با شکوه هوای گرم نیز توسط برادران مونتگلفیر، جوزف و اتین معرفی شد که در اولین نمایشگاه عمومی جهان از یک بالون بدون طناب در سال ۱۷۸۳ رونمایی کردند.
۹. فرانسه اولین کشور در جهان بود که سوپرمارکت ها را از دور ریختن مواد غذایی منع کرد
حالا این یک واقعیت فرانسوی است که باید به آن افتخار کرد. در فوریه ۲۰۱۶، فرانسه اولین کشور در جهان بود که سوپرمارکت ها را از دور ریختن یا از بین بردن غذاهای فروخته نشده منع کرد. اکنون فروشگاه ها باید مواد غذایی اضافی را به بانک های مواد غذایی و موسسات خیریه اهدا کنند. سوپرمارکت های بزرگتر از ۴۰۰ متر مربعی که غذاهای با کیفیت نزدیک به تاریخ انقضای خود را از بین ببرند با جریمه های سنگین تا ۷۵۰۰۰ یورو یا دو سال زندان روبرو می شوند. علاوه بر این، همه سوپرمارکت های فرانسه نیز از، از بین بردن مواد غذایی به عنوان راهی برای جلوگیری از جستجوی مواد غذایی در سطل های زباله منع شده اند. آفرین فرانسه!
۱۰. اولین نمایش عمومی فیلم توسط لومیر فرانسوی در سال ۱۸۹۵ انجام شد
برادران لومیر، آگوست ماری لوئیس نیکولاس و لوئیس ژان، به خاطر سیستم فیلمبرداری سینماتوگراف و فیلم های کوتاهی که بین سال های ۱۸۹۵ و ۱۹۰۵ تولید کردند، مشهور شدند. این دو نفر اولین نمایش عمومی فیلم در جهان را در ۲۸ دسامبر ۱۸۹۵ در کافه بزرگ پاریس برگزار کردند. اولین کارگردانی آن ها با فیلم “کارگران کارخانه لومیر را ترک می کنند” بود. این فیلم سیاه و سفید ۵ ثانیه ای به سادگی کارگران را نشان می داد که کارخانه لومیر را ترک می کنند و تماشاگران را کاملا شگفت زده کرد. در سال ۱۸۹۵، لوئیس لومیر ظاهرا گفته بود که سینما “اختراعی بدون آینده” است. چه پیش گویی نادرستی!
۱۱. پیرترین فردی که تا به حال زندگی کرده است یک زن فرانسوی به نام ژان لوئیز کالمنت است
بیشترین سن تایید شده ای که یک انسان تا کنون زندگی کرده است ۱۲۲ سال و ۱۶۴ روز است. ژان لوئیز کالمنت در ۲۱ فوریه ۱۸۷۵ در فرانسه متولد شد و در ۴ آگوست ۱۹۹۷ درگذشت. او در زمان افتتاح برج ایفل در سال ۱۸۸۹، در زمان دو جنگ جهانی، اختراع تلویزیون، اتومبیل با موتور مدرن و هواپیما زندگی کرده است. جالب توجه است که امید به زندگی برای زنان در فرانسه ۸۵.۳ سال در سال ۲۰۱۸ و ۷۹.۴ سال برای مردان بوده است. فرانسه همچنین دارای رتبه ۱۴ در جهان با امید به زندگی با مردان و زنانی است که به طور متوسط تا ۸۳ سال زندگی می کنند.
۱۲. فرانسه ازدواج همجنسگرایان را در سال ۲۰۱۳ قانونی کرد
هنگامی که رئیس جمهور فرانسوا اولاند این لایحه را در ۱۸ می ۲۰۱۳ امضا کرد، فرانسه به نهمین کشور در اروپا و چهاردهمین در جهان تبدیل شد که ازدواج همجنسگرایان را قانونی کرد. اگرچه نظرسنجی ها در آن زمان نشان می داد که حدود ۵۰ درصد مردم فرانسه از آن حمایت می کنند، اما همه از این موضوع خوشحال نبودند. در واقع، هزاران نفر از مردم که به اصطلاح از “ارزش های خانواده” دفاع می کردند در اعتراض به این اقدام به خیابان ها آمدند.
۱۳. فرانسه بیش از سایر کشورها دارای برندگان جایزه نوبل ادبیات است
با داشتن ۱۵ فرانسوی برنده این جایزه معتبر از سال ۱۹۰۱، منصفانه است که بگوییم فرانسه برخی از تأثیرگذارترین نویسندگان و اندیشمندان جهان را معرفی کرده است. سولی پرودوم (Sully Prudhomme) شاعر و مقاله نویس فرانسوی اولین برنده این جایزه در آن سال شد. از جمله مشهورترین شاعران، رمان نویسان و نویسندگان فرانسه می توان به رنه دکارت، ولتر، شارل بودلر، بلیز پاسکال، گوستاو فلوبر و ویکتور هوگو اشاره کرد.
۱۴. بلندترین کوه اروپا مونت بلانک در کوه های آلپ فرانسه است
مونت بلانک با ارتفاع ۴۸۰۷ متر، رسما بلندترین کوه اروپا است و ۱۰ تا ۱۲ ساعت طاقت فرسا برای صعود به قله این کوه نیاز است. اما اگر شما برای این کار آماده نیستید، می توانید در مدت ۲۰ دقیقه به راحتی با تله کابین در آگوییل دو میدی (Aiguille du Midi) به بالاترین قله اروپا بروید تا منظره زیبای اطراف را از بالا ببینید.
۱۵. اولین پیوند قلب مصنوعی و پیوند صورت، هر دو در فرانسه صورت گرفت
پیوند قلب در دسامبر سال ۲۰۱۳ در بیمارستان ژرژ پمپیدو پاریس اتفاق افتاد. انرژی دستگاه بیو پروتز که انقباضات یک قلب واقعی را تقلید می کند، توسط یک باتری لیتیوم – یون خارجی تأمین می شود و تقریباً سه برابر یک اندام واقعی وزن دارد. همچنین جراحان فرانسوی اولین کسانی بودند که در سال ۲۰۰۵ پیوند صورت انجام دادند.
۱۶. موزه لوور پر بازدیدترین موزه در جهان است
موزه مشهور لوور با داشتن ۹.۶ میلیون بازدیدکننده در سال ۲۰۱۹ پر بازدیدترین موزه در جهان است. این موزه باشکوه در قلب پاریس واقع شده است و حدود ۳۸ هزار اثر هنری و صنایع دستی که مربوط به دوران ماقبل تاریخ می باشد را در خود جای داده است. این آثار شامل مونالیزا، ونوس میلو و هرم معروف شیشه ای موزه لوور است که در حیاط آن قرار دارد. تعجب آور نیست که لوور یکی از شلوغ ترین مکان ها برای بازدید در پاریس است.
۱۷. غذای فرانسوی در سال ۲۰۱۰ در میراث جهانی یونسکو ثبت شد
فرانسه به خاطر “غذای بی نظیر” خود مشهور است، که در سال ۲۰۱۰ توسط یونسکو به فهرست میراث فرهنگی ناملموس بشریت اضافه شد. متخصصان، اهمیت غذا در فرانسه را به عنوان یک سنت اجتماعی با هدف بزرگداشت مهمترین لحظات زندگی افراد و گروه ها توصیف کردند، و همچنین بر عملکرد آن برای همبستگی و نزدیکی دوستان و خانواده و تقویت روابط اجتماعی تأکید کردند.
۱۸. فرانسه گرانترین بطری آب انگور را در جهان تولید کرد
البته فرانسه نه تنها برای غذاهای خود مشهور است، بلکه این کشور برخی از بهترین آب انگورهای جهان را نیز تولید می کند که البته گران قیمت هستند. یک بطری ۷۳ ساله بورگوندی فرانسوی گرانترین بطری آب انگور فروخته شده در حراجی شد که با قیمت حیرت آور پنج میلیون و پانصد و پنجاه هزار دلار فروخته شد. بطری Romanee Conti در سال ۱۹۴۵ با بیش از ۱۷ برابر برآورد قیمت اولیه ۳۲ هزار دلاری آن به یک کلکسیونر خصوصی آسیایی در حراجی سوتبایز فروخته شد.
۱۹. ممکن است در روز دروغ اول آوریل یک “ماهی” به پشت شما گیر کند
حالا این یک واقعیت هیجان انگیز درباره فرانسه است. اگر در اول آوریل قرار است در این کشور باشید، تعجب نکنید اگر بچه ها سعی کنند ماهی کاغذی را به پشت شما بچسبانند و شما را “Poisson d’Avril” (ماهی آوریل) بنامند. فرض بر این است که این سنت در قرن شانزدهم آغاز شد، زمانی که پادشاه چارلز چهاردهم فرانسه تقویم را تغییر داد و کسانی که در پایان ماه مارس، پایان سال نو را جشن می گرفتند، به عنوان احمق مورد تمسخر قرار گرفتند. بنابراین مراقب پشت خود باشید!
۲۰. فرانسوی ها سالانه حدود ۳۰ هزار تن حلزون می خورند
در اینجا یک واقعیت دیگر در مورد فرانسه وجود دارد. به گزارش رویترز، فرانسوی ها سالانه حدود ۳۰ هزار تن اسکارگو می خورند. با این حال، حدود دو سوم از حلزون های خورده شده در فرانسه از شرق اروپا و بالکان می آیند. بنابراین اگر حلزونی در فرانسه خورده اید، به احتمال زیاد آن ها مسیر طولانی را برای رسیدن به بشقاب شما طی کرده اند. این غذای خوشمزه کلاسیک فرانسوی (که با سیر، جعفری و کره سرو می شود) همچنان یکی از اصلی ترین غذاهای فرانسوی است.
۲۱. حلزون های زنده برای سوار شدن به قطارهای پرسرعت باید بلیط داشته باشند
طبق قوانین فرانسه، حمل حلزون های زنده در قطار سریع السیر در فرانسه بدون داشتن بلیط برای آن ها خلاف قانون است. در واقع، هر حیوان اهلی زیر ۵ کیلوگرم باید مانند یک مسافر هزینه خود را پرداخت کند. در سال ۲۰۰۸، یک فرانسوی زمانی که بازرس بلیط او را گرفت و موجوداتی را سوار قطار سریع السیر کرده بود جریمه شد.
۲۲. کروسانت در قرن سیزدهم در اتریش اختراع شد
درست است، باور کنید یا نکنید، شیرینی فرانسوی مورد علاقه ما که همه می شناسیم و دوستش داریم، در واقع برگرفته از کیپفرل است. یک غذای ویژه وینی که قدمت آن به قرن سیزدهم برمی گردد. بر اساس یک داستان، افسر توپخانه اتریشی آگوست زانگ، در سال ۱۸۳۹ یک نانوایی وینی را در پاریس تأسیس کرد. او سرو کیپفرل را شروع کرد که به سرعت در بین مردم محلی محبوب شد. در حقیقت، فرانسوی ها شروع به تقلید و ایجاد نسخه فرانسوی خود از این غذا کردند که به دلیل شکل هلالی اش آن را کروسان نامیدند.
۲۳. وارونه کردن باگت در فرانسه بدشانسی تلقی می شود
فرانسوی ها آدم های بدگمانی هستند! طبق داستان های عامیانه، قرار دادن یک باگت یا یک قرص نان بصورت وارونه روی میز، افراد اطراف شما را در معرض خطر بدبختی یا حتی بدتر از آن، مرگ قرار می دهد. ظاهرا این خرافات از دوران قرون وسطایی ناشی می شود، زمانی که به جلادان اجازه داده می شد بدون پرداخت هزینه وارد مغازه ها شوند و هر چیزی می خواهند بردارند. از این رو، نانوایان یک نان وارونه را برای آن ها بیرون می گذاشتند. و اگر زمانی این نان را برداشتید یا یک نان را وارونه کردید، باید قبل از خوردن آن را با صلیب پاک کنید تا بدشانسی را از خود دور کنید.
۲۴. فرانسه سالانه حدود ۱.۷ میلیون تن پنیر در حدود ۱۶۰۰ نوع مختلف تولید می کند
اینکه بگوییم فرانسوی ها عاشق خوردن پنیر هستند، کم لطفی است. این کشور عاشق لبنیات فقط در سال ۲۰۱۸ حدود ۱.۷ میلیون تن پنیر شیر گاو تولید کرد. همچنین حدود ۱۶۰۰ نوع پنیر متمایز فرانسوی برای خوردن وجود دارد که در هشت گروه دسته بندی می شوند. خوشبختانه فرانسوی ها همه آن پنیرها را برای خودشان نگه نمی دارند. در سال ۲۰۱۸، این کشور بیش از ۶۷۹ هزار تن پنیر صادر کرده است، در حالی که تقریبا ۸۹۵ هزار تن در سال ۲۰۱۷ در بازار خرده فروشی فرانسه فروخته شده است.
۲۵. قانون فرانسه بوسیدن زوجین را روی سکوهای قطار ممنوع کرده است
صحبت از قوانین و احکام ظاهرا دیوانه وار است، اما این قانون واقعا عجیب است. در فرانسه، بوسیدن در حالی که قطار روی سکو است، غیرقانونی است. این قانون قدیمی در سال ۱۹۱۰ به درخواست روسای راه آهن که می خواستند مانع از تأخیر در حرکت قطارها توسط فرانسوی های عاشق شوند، وضع شد. اکنون همه بوسیدن ها روی سکو باید قبل از رسیدن قطار انجام شود.
۲۶. پاریس گیر دو نورد (Gare du Nord) شلوغ ترین ایستگاه راه آهن اروپا است
ایستگاه پاریس گیر دو نورد در پاریس شلوغ ترین ایستگاه راه آهن در اروپا و جهان (خارج از ژاپن) است و سالانه بیش از ۲۱۴ میلیون مسافر از آن گذر می کنند. ایستگاه اصلی در سال ۱۸۴۶ ساخته شد اما برای ادامه کار بسیار کوچک شد و بنابراین در سال ۱۸۸۹ تخریب و دوباره ساخته شد. بازسازی ها بعدی آن بین سال های ۱۹۳۰ و ۱۹۶۰ انجام گرفت. همچنین به دلیل آماده سازی برای بازی های المپیک ۲۰۲۴ در پاریس، این ایستگاه باید کارهای توسعه بیشتری داشته باشد. این اقدامات به منظور افزایش ظرفیت آن برای ۲۰۰ هزار مسافر روزانه اضافی است. بهتر است از ساعت شلوغی خودداری کنید!
۲۷. شبکه ریلی فرانسه دومین شبکه بزرگ در اروپا نهمین در جهان است
با ۲۹ هزار کیلومتر طول، شبکه ریلی فرانسه دومین شبکه بزرگ در اروپا و نهمین شبکه بزرگ در جهان است. فرانسه یکی از اولین کشورهای جهان بود که از فناوری سرعت بالا استفاده کرد. شرکت ملی راه آهن فرانسه (SNCF) که متعلق به دولت است، راه آهن سریع السیر TGV را در سال ۱۹۸۱ معرفی کرد. خدمات مسافربری مسافت های طولانی با سرعت بالا در فرانسه با نام Train à Grande Vitesse (TGV) و خدمات مسافربری با سرعت استاندارد با نام Intercités شناخته می شوند. شبکه پر سرعت فعلی کشور بیش از ۱۵۵۰ کیلومتر طول دارد. پروژه راه آهن سریع السیر Tours Bordeaux، ۳۰۲ کیلومتر دیگر به این شبکه اضافه می کند.
۲۸. بزرگترین مسابقه دوچرخه سواری جهان، تور دوفرانس، بیش از ۱۰۰ سال قدمت دارد
در اول جولای سال ۱۹۰۳، ۶۰ دوچرخه سوار اولین تور دوفرانس را از مونتگرون در حومه پاریس آغاز کردند. بیش از ۱۰۰ سال بعد، این رویداد به بزرگترین مسابقه دوچرخه سواری جهان تبدیل شده است، در حالی که حدود ۱۹۸ دوچرخه سوار حدود ۳۲۰۰ کیلومتر باهم مسابقه می دهند. این مسابقه اساسا در اطراف فرانسه و طی یک سری مراحل به مدت ۲۳ روز برگزار می شود. تور دوفرانس سال ۲۰۱۳ صدمین دوره آن بود و حدود ۱۵ میلیون تماشاگر برای تماشای مرحله بیست و یکم آن برای جشن صد سالگی صف کشیده بودند.
۲۹. سنت پوشیدن لباس سفید عروسی از سال ۱۴۹۹ در فرانسه آغاز شد
بیشتر عروس ها آرزو دارند با یک لباس عروس سفید زیبا در میان حضار قدم بزنند. اما تا سال ۱۹۰۰، آن ها بندرت یک لباس عروس خاص خریداری می کردند و به جای آن بهترین لباس خود را انتخاب می کردند. این سنت مشهور در حقیقت با ازدواج آن بریتانی و لوئی دوازدهم فرانسه در سال ۱۴۹۹ از فرانسه آغاز شد. او در عروسی یک لباس سفید پوشید و این آغاز این رسم محبوب غربی بود. با این حال، تنها در سال ۱۸۴۰ بود که ملکه ویکتوریا با پرنس آلبرت ازدواج کرد و این لباس سفید محبوبیت زیادی پیدا کرد و این سنت تقویت شد.
۳۰. حداقل ۳۵ درصد از کل موسیقی پخش شده در ایستگاه های رادیویی خصوصی باید فرانسوی باشد
اگر طرفدار موسیقی فرانسوی نیستید، ممکن است بخواهید به لیست آهنگ های خود گوش دهید تا اینکه به یک ایستگاه رادیویی محلی گوش کنید. به هر حال، بیش از یک سوم آهنگ هایی که در رادیو خواهید شنید، فرانسوی هستند. دولت فرانسه در ابتدا برای حمایت از فرانسه در برابر آنچه “حمله تهاجمی فرهنگی آنگلو ساکسون” می نامید ۴۰ درصد را در سال ۱۹۹۴ پیشنهاد داد. با این حال، پس از تحریم ۲۴ ساعته توسط ایستگاه های رادیویی فرانسه، نمایندگان پارلمان فرانسه به کاهش سهمیه به ۳۵ درصد در سال ۲۰۱۶ رأی مثبت دادند. ایستگاه های رادیویی ویژه موسیقی خارجی نیز سهمیه ۱۵ درصدی دارند.
منبع: expatica