بازاریابی برای محصولات فرهنگی تقاضا ایجاد می‌کند

یک پژوهشگر فرهنگی گفت: بازاریابی فرهنگی به نوعی هنر و مهارت ایجاد بازار و تقاضا برای محصولات فرهنگی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، هشتمین جلسه از سومین دوره تخصصی مدیریت فرهنگی با موضوع مدیریت بازاریابی فرهنگی و با همکاری اندیشکده مرآت و گروه مشاوران مدیریت رواق برگزار شد.

مجتبی مالکی مدرس جلسه، به طرح بحث بازاریابی فرهنگی پرداخت و گفت: بازاریابی فرآیندی است مدیریتی و اجتماعی که طی آن افراد و گروه ها از طریق تولید و مبادله محصول به رفع نیازها و خواسته های خود اقدام می کنند.تنها یک تعریف معتبر از هدف تجارت وجود دارد و آن هم خلق مشتری است.

وی افزود: فرهنگ؛ مجموعه ای از باورها و رفتارهای گروه های انسانی که در واژه فر و هنگ به معنای ادب تربیت، علم، معرفت و اداب و رسوم تعریف شده است. فرهنگ از عوامل زیست شناختی و محیط زیستی و روانشناختی و تاریخ بشری نشأت می‌گیرد.

مالکی به موضوع بازاریابی فرهنگی اشاره کرد و گفت: بازاریابی فرهنگی به نوعی هنر و مهارت ایجاد بازار و تقاضا برای محصولات فرهنگی است. منظور از محصولات فرهنگی، کالاهاو خدماتی است که در عرصه هنر، میراث باستانی و صنایع فرهنگی تولید میشوند صنایع فرهنگی نیز شامل انتشارات، فیلم و رسانه است.

او در پایان به ارائه مثال هایی از کسب و کار های فرهنگی از جمله کتاب فروشی، گالری، تماشاخانه های خصوصی، تئاتر، کارگاه‌های فرهنگی و هنری، فروشگاه های لوازم هنری، آموزشگاه های فرهنگی و هنری، کارگاه و فروشگاه طراحی مد و لباس ایرانی، کافه موزه های فرهنگی و هنری، امور پرورشی، فعالیت‌های نوپای فرهنگی پرداخته شد.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=40535

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان