داستان موفقیت کسب و کار من با این ۷ روش بازاریابی اینترنتی

اولین کسب ‌و ‌کار اینترنتی‌ام را وقتی که ۲۲ سال داشتم به کمک یک وب‌سایت راه اندازی کردم. یک سایت ساده که درآمد خوبی برای من به همراه داشت اما قسمت جالب‌ تر اینجا بود که من تا ۲۲ سالگی نهایتا ۳ استان ایران را از نزدیک دیده بودم، اما در همین سن به بیشتر از ۱۷ استان کشور محصولاتم را می‌فروختم!

البته این صرفا به کمک یک سایت فروشگاهی نبود، بلکه قسمت اعظم کار به دست بازاریابی اینترنتی و روش‌های مختلف آن انجام می‌شد. در این مقاله کوتاه می‌خواهم بازاریابی اینترنتی را برای شما توضیح داده و سپس مسیری که باعث کسب درآمد اینترنتی من شد را برایتان رسم کنم:

بازاریابی اینترنتی چیست؟

به طور خلاصه، هر روش بازاریابی که به کمک اینترنت انجام شود، بازاریابی اینترنتی است. از آن نوتیفیکیشن تبلیغاتی روی تلفن همراه تان گرفته تا آن تبلیغ بنری کنار وب‌سایت‌های خبری. در ادامه و در زمان توضیح دادن مسیری که برای کسب درآمد طی کردم، بهتر با انواع بازاریابی اینترنتی آشنا می‌شوید:

۱_ طراحی سایت

اولین قدمی که برای ورود به دنیای کسب درآمد و البته بازاریابی اینترنتی برداشتم، طراحی وب سایت بود. با توجه به اینکه من قبلا کلاس‌های طراحی سایت را گذرانده بودم، خودم برای ساخت سایت اقدام کردم.
اما اگر شما دانش زیادی در مورد این موضوع ندارید، اصلاٌ جای نگرانی نیست. می‌توانید برای راه‌اندازی وب سایت به سراغ این صفحه از سایت نوین بروید.

۲_ تولید محتوا

تولید محتوا یکی از مهم‌ترین بخش‌های بازاریابی اینترنتی است. در اصل محتوا همان متن، صوت و ویدیویی است که در وب‌سایت‌تان قرار گرفته و مخاطبان را با محصولات شما آشنا می‌کند.

من برای تولید محتوای مربوط به محصولاتم، خودم دست به کار شدم و به صورت دست و پا شکسته این کار را انجام دادم. اما بعد از مدتی به کمک دوره‌های تولید محتوا توانستم دانشم را نسبت به آن زیاد کرده و محتوای وب سایتم را بار دیگر بازنویسی کنم. البته اگر خودتان زمان تولید محتوا ندارید، انجامش را به متخصصان این حیطه بسپارید.

نکته: تولید محتوا خود زیر مجموعه مفهوم تاثیرگذاری به اسم بازاریابی محتوایی است. در بازاریابی محتوا ما سعی می‌کنیم که با کمک یک محتوای جذاب، آموزشی، الهام‌بخش، سرگرم کننده و… که به محصولمان مرتبط است، مخاطب را به سمت خودمان جذب کنیم.

البته این مفهوم خیلی گسترده‌تر از این تعریفی است که من ارائه کردم. پیشنهاد می‌کنم برای درک بهتر آن، به سراغ سری مقالات بازاریابی محتوایی در نوین بروید.

۳_ سئو سایت

سئو به معنی بهینه‌سازی برای موتورهای جستجو، جهت نمایش در نتایج جستجوی کاربران است. اگر شما بتوانید سئو را به خوبی روی سایتتان پیاده کنید، زمانی که کاربران کلمات کلیدی کسب و کارتان را جستجو می‌کنند، در صفحه اول گوگل به شما می‌رسند. با توجه به اینکه SEO یک مهارت تخصصی و گسترده است، من سئو سایتم را به مجموعه نوین سپردم.

۴_ ایمیل مارکتینگ

در ایمیل مارکتینگ که یکی دیگر از شاخه‌های بازاریابی اینترنتی است، ما سعی می‌کنیم آدرس ایمیل کاربران را در ازای یک محتوای رایگان، کد تخفیف و… گرفته و سپس به کمک محتوای جذاب و کاربردی، آنها را نسبت به برند و محصولمان علاقه‌مند کنیم.

راستش را بخواهید من تلاش زیادی کردم تا ایمیل مارکتینگ را در وب‌سایتم اجرا کنم، اما در نهایت بازخورد خوبی نگرفتم. دلیل آنهم این بود که مخاطبان وب سایت فروشگاهی من، اغلب نوجوانان زیر ۲۰ سال بودند که یا ایمیل نداشتند یا اصلاٌ به آن سر نمی‌زدند. اما در اغلب کسب و کارها، ایمیل مارکتینگ بازخورد بسیار خوبی دارد.

۵_ بازاریابی شبکه‌های اجتماعی

هر چقدر در ایمیل مارکتینگ شکست خوردم، در مقابل توانستم در بازاریابی شبکه‌های اجتماعی موفق عمل کنم. با توجه به اینکه مخاطبان هدف کسب و کار اینترنتی من نوجوانان بودند، به راحتی توانستم به کمک محتوای جذاب، آنها را در شبکه اجتماعی اینستاگرام و پیامرسان تلگرام پیدا کرده و به خرید محصولات ترغیبشان کنم.
به طور کلی در بازاریابی شبکه‌های اجتماعی، سعی می‌کنیم با انتشار محتوای باکیفیت، (بازاریابی محتوا) در مرحله اول مخاطبان هدف را پیدا کرده و سپس اعتماد آنها را نسبت به خودمان افزایش دهیم تا برای خرید محصول اقدام کنند.

۶_ تبلیغات اینترنتی

بخش مهمی از بازاریابی اینترنتی، تبلیغات در اینترنت است. در حال حاضر ۳ روش محبوب این تبلیغات عبارتند از:

  • تبلیغات در گوگل
  • تبلیغات در وب سایت‌های پربازدید، (سایت‌های خبری، مجله‌ای و…)
  • تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی

با توجه به مخاطبان هدفم که فکر نمی‌کردم بتوانم زیاد آنها را در وب سایت‌های تبلیغاتی مثل خبرگذاری‌ها و… پیدا کنم، از تبلیغات در سایت‌های پربازدید منصرف شدم. همینطور گزینه تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی را به خاطر هزینه‌های سنگین دلاری کنار گذاشتم. اما در مقابل تبلیغات در گوگل توانست کمک زیادی به کمک کند.

در این روش، گوگل صفحه مورد نظر از وب سایت شما را به صفحه اول نتایج جستجو آورده و در ازای هر کلیکی که کاربران روی سایتتان می‌کنند، هزینه‌ای را از شما دریافت می‌کند.

البته دقت کنید که تبلیغات گوگل را باید به کمک متخصصان واقعا حرفه‌ای و البته دلسوز انجام بدهید وگرنه ممکن است در مدت زمان خیلی کوتاهی، تمامی بودجه‌تان را بدون یک ریال بازخورد از دست بدهید. من برای اجرای تبلیغات گوگل، از آژانس دیجیتال مارکتینگ نوین کمک گرفتم.

پیشنهاد می‌کنم حتما به وبلاگ نوین به آدرس novin.com/blog سری بزنید و از محتواهای عالی آن استفاده کنید. برای مشاوره رایگان هم می‌توانید با ۴۱۸۹۷۰۷۰-۰۲۱ تماس بگیرید.

۷_ تبلیغات در اپلیکیشن‌ها

امروزه بازار اپلیکیشن‌های موبایلی به شدت داغ شده و مخاطبان نسبت به آنها علاقه زیادی دارند. خودتان می‌دانید هر جایی که توجه مخاطبان وجود داشته باشد، تبلیغات هم بازخورد خوبی دارد.

پس شما می‌توانید تبلیغات محصول، خدمات یا حتی برند خودتان را در اپلیکیشن‌های معتبر و پربازدید به نمایش بگذارید. البته من به خاطر آشنایی کمی که نسبت به این روش بازاریابی اینترنتی داشتم، (همان ترس) از اجرای آن برای وب‌سایتم صرف نظر کردم.

کلام آخر

در این مقاله ۷ روش بازاریابی اینترنتی را به شما معرفی کردم. از نظر خودم، موفقیت کسب و کار اینترنتی من، بیشتر از هر چیز دیگری به تولید محتوا و پس از آن، SEO وابسته بود.

بنابراین اگر قرار است وارد این دنیا شوید، پیشنهاد می‌کنم بعد از طراحی سایت، به سراغ این دو رفته و تمرکزتان را در حال حاضر، روی آنها بگذارید. امیدوارم از مطالعه مقاله بازاریابی اینترنتی لذت برده باشید.

در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=11261

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان