با ۱۵ مورد از شگفت انگیزترین استادیوم های دنیا آشنا شوید

به نقل از توریستگاه:

استادیوم ها همکاری بین مهندسی، هنر و سرگرمی هستند. نیاز به داشتن استادیوم های بهتر و بزرگتر همواره منجر به ایجاد برخی از سازه های شناخته شده ای گردیده که به نشانه های مشهور جهان تبدیل گردیده اند. در ادامه با ۱۵ مورد از شگفت انگیزترین استادیوم های دنیا آشنا خواهید شد.
۱- ورزشگاه بوریسوف آرنا (Borisov Arena)، بوریسوف، بلاروس
بوریسوف آرنا استادیوم باشگاه فوتبال باته بوریسف و تیم ملی بلاروس با گنجایش صندلی ۱۳ هزار ۱۲۶ می باشد. این استادیوم که توسط شرکت معماری اسلوونیایی اوفیس (OFIS Arhitekti) طراحی شده به شکل یک گنبد گرد یکپارچه است که حس یک شی محصور شده را القا می نماید. بر روی سطح بیرونی این گنبد انگار که یک پارچه سوراخ دار ظریف کشیده شده است.
1- ورزشگاه بوریسوف آرنا (Borisov Arena)، بوریسوف، بلاروس
۲- ورزشگاه المپیک، مونیخ
ورزشگاه المپیک مونیخ به منظور میزبانی از بازی های المپیک سال ۱۹۷۲ ساخته شد. سقف این ورزشگاه شبیه به چتری است که بر روی مناظر اطراف سایه افکنده است. همچنین کل مجتمع ورزشی و قسمتی از پارک با وسعت میدان دید وسیعی را پوشش می دهد.
2- ورزشگاه المپیک، مونیخ
۳- ورزشگاه ملی پکن، مشهور به آشیانه پرنده
ورزشگاه ملی چین در بازی های المپیک سال ۲۰۰۸ برجسته ترین ساختار و همچنین یکی از شناخته شده ترین ورزشگاه ها در سراسر دنیاست. شکل دایره گونه این ورزشگاه تعبیری از بهشت می باشد و شکل ساختاری آن شبیه به آشیانه پرنده با اشکالی برگرفته از سبک سفالگری چینی است.
3- ورزشگاه ملی پکن، مشهور به آشیانه پرنده
۴- ورزشگاه کاوهسیونگ (Kaohsiung Stadium)، کاوهسیونگ
ورزشگاه کاوهسیونگ با طراحی باز خود در سال ۲۰۰۹ برای بازی های جهانی که در تایوان برگزار می شد افتتاح گردید. این ورزشگاه اسم خود را از یک شهر بندری در جنوب تایوان و ۴۰۰ کیلومتری جنوب تایپه به همین نام گرفته است.
4- ورزشگاه کاوهسیونگ (Kaohsiung Stadium)، کاوهسیونگ
۵- ورزشگاه اف ان بی (FNB Stadium)، ژوهانسبورگ
ورزشگاه اف ان بی در ژوهانسبورگ، آفریقای جنوبی برای میزبانی جام جهانی ۲۰۱۰ ساخته شد. این اولین باری بود که جام جهانی در آفریفا برگزار شد.
5- ورزشگاه اف ان بی (FNB Stadium)، ژوهانسبورگ
۶- کریستال هال، باکو
کریستال هال باکو در عرض ۸ ماه طراحی و کامل شد. این مجموعه نماد ثبات قیام آذربایجان و پایتختش باکو که میزبان مسابقه آواز یوروویژن سال ۲۰۱۲ بود، می باشد.
6- کریستال هال، باکو
۷- ورزشگاه اوئیتا (Oita Stadium)، اوئیتا
ورزشگاه اوئیتا، ورزشگاه زیبای منحی شکلی با سقفی قابل باز و بسته شدن در شهر اوئیتای ژاپن است. این ورزشگاه چند منظوره و در سطح جهانی که به نام چشم بزرگ نیز مشهور می باشد با صدای ۴۳ هزار نفر در زمان هورا کشیدن منفجر می شود.
7- ورزشگاه اوئیتا (Oita Stadium)، اوئیتا
۸- مرکز ملی ورزش های آبی پکن
مرکز ملی ورزش های آبی پکن که به مکعب آبی نیز مشهور است یکی از جالبترین و هیجان انگیزترین سالن های ورزشیست که برای بازی های المپیک ۲۰۰۸ پکن ساخته شد. در ساخت ظاهر متمایز این مرکز از حباب های صابون الهام گرفته شده است. همچنین نمای خارجی آن از تیلن تترا فلورو اتیلن که یک درصد از شیشه سبکتر است ساخته شده.
8- مرکز ملی ورزش های آبی پکن
 استادیوم های المپیک ریو از فضا چگونه اند
۹- آلیانز آرنا، مونیخ
آلیانز آرنا یا ورزشگاه بایرن مونیخ با گنجایش ۶۹ هزار ۹۰۱ صندلی در باواریای کشور آلمان واقع شده است. این ورزشگاه به خاطر طراحی خارجی اش که در ساخت آن از پنل های پلاستیکی تیلن تترا فلورو اتیلن پرشده استفاده شده بسیار معروف می باشد و اولین ورزشگاه در دنیاست که نمای کاملا رنگی اش قابلیت تغییر رنگ دارد.
9- آلیانز آرنا، مونیخ
۱۰- ورزشگاه ملی ورشو
ورزشگاه ملی چشمگیر ورشو به عنوان یکی از استادیوم های لیگ قهرمانان اروپای سال ۲۰۱۲ ساخته شد و حرکت این شهر به سمت صحنه جهانی فوتبال را معرفی می کرد.
10- ورزشگاه ملی ورشو
۱۱- اریکسون گلوب (Ericsson Globe)، استکهلم
این ورزشگاه با ۱۶ هزار صندلی در استکهلم به شکل یک توپ سفید بزرگ با قطر ۱۱۰ متر و ارتفاع داخلی ۵۸ متر است که آن را به بزرگترین سازه کروی دنیا تبدیل کرده است.
11- اریکسون گلوب (Ericsson Globe)، استکهلم
۱۲- ورزشگاه شناور خلیج مارینا (The Float at Marina Bay)، سنگاپور
ورزشگاه شناور خلیج مارینا وسیع ترین صحنه شناور دنیاست. این سکوی شناور که تماما از استیل ساخته شده است توانایی تحمل هزار و هفتاد تن وزن را دارد و گنجایش صندلی های جایگاه تماشاشیانش ۳۰ هزار صندلی می باشد.
12- ورزشگاه شناور خلیج مارینا (The Float at Marina Bay)، سنگاپور
۱۳- ورزشگاه نیو بوردو، فرانسه
ورزشگاه نیو بوردو که به تازگی تاسیس شده، ورزشگاه جدیدی برای باشگاه بوردو و یکی از زمین های بازی های جام ملت های اروپا ۲۰۱۶ بود. این ورزشگاه جایگزینی برای استادیوم قدیمی شابان دلمس است.
13- ورزشگاه نیو بوردو، فرانسه
۱۴- ورزشگاه آرنا داس دوناس، ناتال
ورزشگاه آرنا داس دوناس در شهر ناتال برزیل به عنوان یکی از زمین های فوتبال مورد استفاده در جام جهانی ۲۰۱۴ ساخته شد. این ورزشگاه جایگزین استادیوم ماچادو که در اکتبر سال ۲۰۱۱ تخریب شد، گردید.
14- ورزشگاه آرنا داس دوناس، ناتال
۱۵- ورزشگاه کیپ تاون، کیپ تاون
ورزشگاه کیپ تاون که در شهر کیپ تاون آفریقا قرار دارد برای مسابقات جام جهانی ۲۰۱۰ ساخته شد تا بتواند میزبان ۵۵ هزار نفر از مشتاقان فوتبال باشد.
15- ورزشگاه کیپ تاون، کیپ تاون
منبع: wowtravel
در facebook به اشتراک بگذارید
در twitter به اشتراک بگذارید
در telegram به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید

لینک کوتاه خبر:

https://rahnamanews.com//?p=14091

نظر خود را وارد کنید

آدرس ایمیل شما در دسترس عموم قرار نمیگیرد.

سر تیتر اخبار

تبلیغات

تبلیغات

اخبار ایران و جهان